Влез

View Full Version : Интимен проблем

badly confused
07-28-2006, 17:02
Здравейте, драги съфорумци! От доста време ме мъчи един мой проблем(а може би не), дълго време се чудех какво да правя, но вече реших да не чакам и отлагам повече, първата стъпка е да пиша тук и да помоля за помощ - проблема ми е следния, когато члена ми е еректирал, главичката му остава скрита под кожата, а когато "смъкна кожата"(да я забеля) изпитвам силна болка :oops: Но след като я забеля, кожата отива зад самата главичка и докато члена ми не спадне няма начин да я върна и отново да покрие главичката... Малко нескопосано е обяснението ми на проблема, но се надявам да сте ме разбрали :oops: Имам чуството, че е прекалено стегната кожата особено в началото...Все едно има нещо като обръч, но е по-малък от обичайния диаметър на кожата, надявам се да ме разбирате, защото незнам как да го обясня по-друг начин и да ми кажете това нормално ли е, ако не е какво да правя? Да отида на лекар? - Но не знам към какъв специалист да се обърна... И още един проблем, значи имам нещо като пъпчици по кожата върху члена ми(не са много и са концентрирани само на 1 място), възможно ли е да е болест? - Девствен съм... Благодаря на всички, които ще се опитат да ми помогнат, тези 2 проблема наистина много ме смущават и притесняват :oops:

07-28-2006, 17:04
za pupkite e normalno, no za kojichkata nz..moje bi trqbva da otidesh na lekar.ne mislq che e bolest, a po-skoro kozmetichen defekt.. idi na lekar!!

BSplayer
07-28-2006, 17:05
иди на доктор да ти клъцнат кожичката. За една секунда работа е ;)

MiRaCuLiXbb
07-28-2006, 17:06
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=34746
Чети ве.

badly confused
07-28-2006, 17:17
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=34746
Чети ве.
Мерси! Не я бях видял тази тема, още повече, че не знаех името на проблема ми... Е изглежда ще лягам под ножа :?

Nasindo
07-28-2006, 17:40
bate ni6to ti nqma ! spox

badly confused
07-28-2006, 18:06
bate ni6to ti nqma ! spox мерси за куража:) Има ми както и да е сега си спомних, че като по-малък ми кръцваха кожичката пак(към 6-7 годишен да съм бил), но пак е срастнала няма проблем ще отида на доктор и ще ме оправят, пък ако преценят, че трябва да се маха това "пръстенче" ще го махнем и него :) въпреки, че не мисля, че то е проблем, защото макар и малко болезнено мога да го забеля, предполагам с тренировки болката ще изчезне, а може и от кожичката да боли :wink:

Mike-Jones
07-28-2006, 18:40
da za 5 min rabota klucva sa i gotovo smoka she e 6