View Full Version : kakvo da pravq?
GIRL4Eto
07-28-2006, 17:32
Zdr.Hodq s edno mom4e ot blilzo godina.mn go obi4am i toi men.toi mi be6e purviqt,kakto i az na nego.misleh 4e vsi4ko vurvi dobre,no naposleduk toi mi obru6ta6e vse po-malko vnimanie i az se drazneh ot tova,no ni6to ne mu kazah.kogato zabelqza 4e mi e nepriqtno,toi doide i me pomoli da mu obqsnq kude e problema.pogovorihme malko i toi mi kaza 4e s men nikoga ne e vodil dulug i seriozen razgovor kato s priqtel. :-s :( tova mi podeistva mn gadno,6toto az mu imam doverie i sum spodelqla s nego mn li4ni ne6ta,a toi izvednuj mi kazva tova-po4uvstvah se mn kofti.zapo4nahme da izlizame po-4esto,za da izgladim ne6tata,no...ne se polu4ava :( nie ne govorim.tolkova li nqma kakvo da si kajem ](*,) samo se gu6vame edin v drug i govorim suvsem bezsmisleni ne6ta.za6to stava taka :cry: naistina go obi4am,ne iskam da se razdelqme zaradi ne6to takova. :smt009 na nqkoi slu4valo li mu se e ne6to podobno i kakvo moga da napravq? [-o< help
kazvash 4e si mu spodelqla po4ti vsi4ko..tozi problem,zashto ne go spodeli..?!
mda na men mi se e sluchvalo ... i shte ti kaja che e napalno normalno.osven tova ti si momiche i e napalno normalno da priemash neshtata po navatre,da premislqsh vsichko i zabeleji kak kogato govorish s nego za problemite vi toi shte e uchuden kak izobshto ti pravqt vpechatlenie takiva neshta..prosto momchetata ne izjivqvat promenite taka kakto momichetata.ne che ne mu puka za teb.shte ima takiva momenti v koito shte si mislish che te e zabravil,che mu e tapo s teb,che veche neiska da ste zaedno...e da znaesh che ne e taka.prosto tarsi raznoobrazie,zatova opitai da mu go predlojish po nqkakav nachin.ot druga strana...izberi si - ili gadje ilii priqtel - dvete zaedno nemoje.ot opit znam.ako ste bili mnogo blizki priqteli posle ste tragnali che te i legnali i t.n. posle e mnogo trudno da se vaztanovi staroto priqtelstvo zashtoto neshtata veche ne sa sashtite..no kakto kazah sa nogo trudni a ne nevazmojni.az uspqh da si varna priqtelstvoto mu i pak da si govorim kakto predi,shte uspeesh i ti samo che ne trqbva da priemash neshtata tvarde navatre i da si silna.jelaq ti uspeh:)
Smokinka
07-28-2006, 18:24
О да, и на мен ми се е случвало ама споко тва не значи, че не те обича, просто трябва да поговорите за тва и да се изясните. А и все пак момичетата гледат на нещата по-различно. Четох някъде че момичетата имат способността да възприемат гаджето и като половинка, и като приятел, но момчетата тва не го могат. А той е момче :wink: споко и успех :)
Това не означава,че няма чувства,но трябва да говорите.Защо не се опиташ да подхванеш някаква тема за разговор?Например за отношенията ви,връзката ви и т.н.
GIRL4Eto
07-28-2006, 21:16
ne e tolkova lesno.toi kaza 4e ne govorim,toi zabelqza tova,a az se zamislih 4ak sled tova.i sega vigdam 4e e bil prav.i dvamata vigdame problema,no prosto ni6to ne se promenq.kato 4e li prosto nqma kakvo da si kajem ve4e... ](*,) a 4uvstvata ni sa si vse su6tite,az znam 4e me obi4a.nz kakvo stava,no taka nqma da go bude dulgo...
BUBU_to4ka_TO
07-28-2006, 21:24
ne e tolkova lesno.toi kaza 4e ne govorim,toi zabelqza tova,a az se zamislih 4ak sled tova.i sega vigdam 4e e bil prav.i dvamata vigdame problema,no prosto ni6to ne se promenq.kato 4e li prosto nqma kakvo da si kajem ve4e... ](*,) a 4uvstvata ni sa si vse su6tite,az znam 4e me obi4a.nz kakvo stava,no taka nqma da go bude dulgo...
v takyv slu4ei bydi kreativna...nqmate za kakvo da si govorite za6toto ne6tata m/u vas vyrvqt gladko...q si izmisli nqkakyv problem i go raziskvaite ili prosto me4taite zaedno na glas ili go pitai za kakvo tolkova seriozno iska da si govorite???? vse pak toi protestira...nakarai go da ti kaje za kakvo iska da si govorite. a ako ne moje da ti kaje 6te mu kaje6 da ne mrynka dokato ne izmisli...(tui vsi4koto ot opit)
na men mi se slu4va ne6to podobno oba4e vse o6te problema ne e izlqzal naqve nadqvam se da ne se slu4i
opitai se da nameri6 tema koto valnuva i dvamata
az vse o6te mislq 4e namiram ob6ti temi s priqtelq mi nadqvam se da ne stane kato pri vas
KASMET
Това не означава,че няма чувства,но трябва да говорите.Защо не се опиташ да подхванеш някаква тема за разговор?Например за отношенията ви,връзката ви и т.н.
от опит глава не боли
`Death`Whore`
07-28-2006, 22:55
Трябвало е да обърнеш внимание на това още в началото на връзката. Ако в началото не можете да говорите като приятели, няма начин да стане след това. Вече сте 1 година заедно и не мисля, че можеш да промениш нещо. Най-малкото - той е убеден, че не можете да говорите. И не ти го е казал, а те отбягва. Което е доста ГАДНО.