View Full Version : Заради моята глупоСт
Изгубена надежда..
07-28-2006, 17:53
Защо понякога правим огромни грешки и непоправими ,защо се питам?
Ето защо мисля Аз така(е едва лли само аз де )
преди 2 години се запознах със страхотно момче 3 години по-голямо от мен ,тогава бях на 16-17 години ,първите 4 месеца само по тел се слушахме и то по 3-4 часа на ден ,но не се бяхме виждали-аз от Бургас,а той от Сандански и нямаше как -Км ни деляха ,накрая и писма си писахме и снимки -е той бе луд по мен-а аз се кефех на вниманието му и на всестранното му мислене -нямаше секунда на тишина-все имаше какво да си кажем -знаеше мн неща и бе боец .. абе мн странннна личност -знаех го
и ето накрая мига-той реши и дойде на гости за 1 седмица при мен-бе през пролетта (1.04)-макар че не бе лъгал си помислих,че ми се ебава,че пътува за към морето,за да ме види -но ето в 02.00ч посред нощ ме чакаше на гарата -носеше ми едно цвете-макар и леко вече увехнало ,беше мил -тази 1 седмица с него бе невероятна ,но нз и защо след като си отиде (може би заради нашите-те се запознаха с него и не го одобриха ,-"винаги се движеше с оръжие" каратист и също така мн добре умееше ножовете ) и след като си отиде той започна още по често да ми звъни ,плануваше идната седмица отново да дойде ,за да се видим -н оаз все е сега немога"е това-онова" накрая той (не бе глупав-дори напротив) ме попита направо -искаш ли ме или не,има ли някакъв проблем"и аз направо казах"не искам повече да се виждаме (а само как го исках ,да зърна усмивката му ,очите ,дългите му коси ) той затвори и след малко смс с мн тъжен текст-е той и поет бе ,писа ми мн готини стихчета и смс ,които и днес си ги паза...след това се обади и каза "до 1 месец щом ти не ме пожела и разби всяка частица от мен на милиони ще съм с друга ,ще си имам семейство "казах "Успех " и едва не се разплаках и затворих.. иии оттогава ни дума ни нищо за него близо 2-3 седмици ,но аз имах РД и той ми се обади ,за да ми го честити с пожелание да си намеря момче за мен и дано ме направи щастлива ,както сега него прави щастлив друга -стана ми мн гадно ,и добави -вече съм оженен ,пратих ти вчера снимки от сватбата "и след някои ден ги получих -това бе истина -той успя да ме нарани (е аз си бях виновна ,но не напълно )платих на мн висока цена ,опитах се да си го върна-но вече бе късно-жена му бе все с него ,но веднъж бе сам и по тел гооворехме дълго и каза,че това момиче ена 19 и от доста време била луда по него ,боляло я е когато видяла ,че той бил влюбен в друга (мен ) ,и била готова на всичко -е накрая за да ми отмусти той -се възползвал-каза ,че ме Обича все още и че няма ме забрави-че любовта към мене била мн силна ,макар и за толкоз кратко да се е появила -изживял страхотни мигове с мен ,и да бъда мн щастлива ..заболя ме ,заплаках -нямаше пповече го видя ,имах песен от него ...и оттогава мина доста време,но все още си я въртя и сещам за него ,вървях с др момчета-но не е същотоо ..а "моят"вече чака и бебче (е нека им е живо и здравичко-то е невинно ) ,но мен ме боли ,макар че се слушаме по празници-винаги на имен ден и Рд ми се обажда .. понякога получавам и писма писани от него и жена му -ах,колко ме боли .. на нашите никога не ще го простя,и на мен ,че нямах нужната смелост-а вече е късно :-({|=
ето това бе моята ГЛУПАВА постъпка,за която няма си простя ..
ще се нарека Страхливата :roll:
Бъдете по-смели и не се отказвайте от любимият/ата,щото мн боли ..
zasujalenie adski mn sa horata, i to nai-veche tiineidjurite, koito stradat ot boleznena liubov. dali spodelena ili ne, dali sushtestvuvashta ili samo kopnqna, liubovta mn naranqva, a kogato ima i po nqkoq greshka, koqto da ni teji na suvestta e nai-bolezneno. tuk se potvurjdava mnenieto mi che roditelite kolkoto i da ni obichat i kolkoto i da ni mislqt dobroto ne sa zastrahovani ot greshki i chesto tqhnata svruh bditelnost bi ni lishila ot choveka na jivota ni.
mila za teb nqma vrushtane nazad, no pone tova shte ti bude za urok i v budeshte shte se oslanqsh samo na sobstvenata si precenka. uspex!
o kofti se e poluchilo,no ti ne se li opita da go zadurjish ,da mu obqsnish,che vinata ne e v teb-a vuv vashite ili veche be kusno ..?
priti_kiti
07-28-2006, 18:47
Защо понякога правим огромни грешки и непоправими ,защо се питам?
Защото сме хора... горе главата..
За какво си му казала,че не искаш да се виждате повече?Нямало е някаква причина и не виждам защо.Не мога да си го обясня.Много жалко е станало за вас,защото сега можехте да сте щастливи.Е,не е с теб,но ако друга го прави щастлив поне се радвай за него.Нали знаеш приказката,малко ще я променя,но "Една минута невнимание и после цял живот страдание".А имам един въпрос-защо след като осъзна грешката си и дори след като си му казала такова нещо е трябвало моментално да му се обадиш и да му кажеш,че си сгрешила,но уви не си го направила??
Не бих казал "съжалявам", защото ще прозвучи като клише, а също така знам, че в тази ситуация най-малко искаш да чуеш това.Че някой те съжалява.Това е по-гадно от цялата случка.Лично съм го преживял.Не искам и да те съветвам нищо.Прави това, което ти е на сърце.То винаги е правилно.
Има хора на света способни да обичат истински...но те веинаги са разделени :( .Вие сте пример за това...ситуацията е много сложна...и чак си поплаках...историята е гадна...мразя това, че на света стават такива неща...но немога да си го обясна...
Mikohito
07-28-2006, 23:39
Наистина много тъжна история но не ми стана ясно как е успял толкова бързо да се ожени за другата.Много ми е кофти за това което е станало с теб но от части ти си си виновна защото си служала не гласа на сърцето си а преценката на родителите си.Може би те искат най-доброто за теб но те немогат да погледнат през твоите очи и да разберат кое е най-доброто и как ще бъдеш наистина щастлива.
Mdammmm poznata istoriq i az sam prejivql ne6to takova . znam kak se 4ustva6 ( a to ne e nikak dobre ) . Kogato imame edno ne6to ne mojem da ocenim stoinostta mu predi da go zagubim . sled tova moje samo da sajelqvame no ot sajelenie polza nqma samo mojem da postignem edin golqm emocionalen sriv ni6to pove4e . prodaljavai napred i se postarai da zabravi6 tazi slu4ka.
Good Luck !
Shukaritetka
07-28-2006, 23:52
:smt010 Ми така е трябвало да стане мацка,приеми го ... животът е пред теб горе главата.СЪДБА но нали в живота иам радост,за да има и сълзи не се отчаивай На добър час!!!
Jamalska
07-29-2006, 08:18
Time waits for no man
not fate it's all planned.
I'm blessed just to know u
I've loved and i've lost just to hold u along now.
Can't find a reason why
God came to u and I.
If i had the chance again never let you go.
Hold tight to your love cuz u never know...
...Cuz you never really know what you've got..until it's gone!
ImmoRtal Technique-You never know
ми така е...ако повечето teenager-и знаеха какво искат на тая възраст от живота и не експериментираха постоянно, можеби мъката щеше да е по малко, но все пак всички сме хора и правим грешки от който се учим до като сме живи... не се отчаиваи нищо не е загубено живота все още е пред теб ! :-)
Ne e trqbvalo da se strahuva6 ot va6ite za tva 4e ne sa go odobrili do kolkoto razbrah mai si pulnoletna i nqmat vlast nad tebe , e imat no malka.6te ti kaja samo edno i go zapomni mejdu liubovta granici nqma!!!!!
ми така е...ако повечето teenager-и знаеха какво искат на тая възраст от живота и не експериментираха постоянно, можеби мъката щеше да е по малко, но все пак всички сме хора и правим грешки от който се учим до като сме живи... не се отчаиваи нищо не е загубено живота все още е пред теб ! :-)
така си е, проблема не е във възрастните
а в тийнейджърите които НЕ ЗНАЯТ КАКВО ИСКАТ
и как да го постигнат
и затова си патят и страдат
но също така има и доста неуспешни бракове
въпреки всичко те съветвам да не му разваляш брака
и детенцето, ти си имала шанса да го имаш но не си го
използвала, сега ти остава само да го забравиш
на света има наистина много момчета и мъже, и той не е
единствен, знам че те боли и още дълго ще те боли щом
е имало чувства и си го обичала така ще е, но в крайна
сметка всичко е тотално изгубено дори и частица не е оставанала
да се съберете и пак да сте заедно каквото и да правиш той
си има семейство, още повече че ти самата си развалила нещата
между вас...
можеш да съжаляваш, да се упрекваш но не можеш да върнеш
нещата назад
и аз самата преживявам раздяла в момента и си признавам че
и на мен ми е трудно и аз плача и страдам, но нищо не може да
се върне назад и когато другия е щастлив трябва да се радваме
за неговото щастие
съжалявам и себе си че пропилях щастието си... но моето също не
може да се върне, както и при теб
успех мацка, стискам ти палци не си сама има и други които също
са в твоето положение и никак не са малко... въпроса е да си стъпиш
на крака и да не се предаваш, за нищо на света!!!!
Епа такива животни като родителите няма :smt011 :smt011 :smt011 Който и да беше довела нямаше да го харесат, почти съм сигурен :smt018 Не трябваше заради тях да се дърпаш, рано или късно вашите щяха го приемат като няма накъде да ходят :smt019
Mila,mnogo tajna i gadna istoriq.Za6to ne mu kaza,4e roditelite ti ne go odobrqvat,a ti iska6 da se vijdate.Trqbva6e da se 4uvate i vijdate,no po-diskretno,ne da znaqt vsi4ki.I roditelite ti kato ne go odobrqvat trqbva6e da im kaje6,4e tii 6te bude6 s nego,a ne te.No ve4e se e svur6ilo i kakvoto i da ti pi6em e bezsmisleno.pri men ima6e ne6to takova,no az si misleh,4e e nevuzmojno.Bqh si 4atila s edno mom4e,dori i maj na 20 be6e i mi pi6e6e,4e iska da me vidi i 6te doide do grada mi,no az kazvah ti lud li si i takiva.Toi ne doide,oba4e vseki den si pi6ehme po mnogo,mnogo 4asove i toi mi povtarq6e kolko me haresva(az mu bqh dala snimka,no toi na men ne)i se mina vreme i zapo4na da mi pi6e,4e me obi4a,i ne moje bez men,iska me i takiva.Az estestveno ne povqrvah,puk i si vikam i da doide nqma da se vidq s nego,poneje e na 20,poneje maika mi i ba6ta mi 6te me prebiqt kato ku4e,ako razberat.I ne mojeh da povqrvam.A znaeh vsi4ko za nego i toi za men.I se mina mesec,imahme si nomerata,govorihme si.No na men mi omrazna ve4e i si kazah,4e po-dobre e da sprem da se 4uvame i da sprem da si pi6em,za6toto sme na pone 600km razstoqnie,a i e mn po-golqm ot men.Edin den kakto si 4atehme az mu kazah,4e ne iskam pove4e da si 4atim.Toi samo mi napisa"KAKVO??".I az mu go napisah pak,kato napisah,4e mn sajalqvam,4e taka stava,no tova sa nqkvi iluzii.i 4e dori ne vqrvam na tova koeto mi ppi6e,4e me obi4a i takiva raboti.Toi mi napisa,4e mn go naranqvam,i 4e do sega nikoi ne mu e govoril taka,prosto,4e nikoi ne go e naranqval po tozi na4in.Az ostanah :-# bez dumi.Priemah vsi4ko na 6ega.No mai ne be6e 6ega.Polovin 4as sme si pisal,ako ne i pove4e za tova,4e ne iskam da si 4atim.Toi mi napisa su6to,4e pla4e i ne moje da prieme,4e taka go otrqzvam,kakvo 6te pravil bez men,a az mu kazvam,4e se 4uvstvam vinovna,kato mi govori taka.Toi mi kaza kato za posledno"Ne se 4uvstvai vinovna i badi 6tastliva".Na men mi ide6e da zapla4a,ama pak si misleh,4e vsi4ko e bazik i ne mojeh.I predi edna sedmica vlizam v Mirc-a i vijdam nick-a mu.Pomislih si "Dai sega da po4na da mu pi6a,da vidq dali 6te se seti koq sum i dali mi e govoril istinata".Vkliu4vam mu se v nick-a i zapo4vam da go pitam kak e,ot kade e,na kolko e,kak se kazva i takiva raboti.Toi mi kaza i be6e su6toto,samo deto be s 1 god ve4e po-golqm.A az mu pisah i sms-i dokato si 4atehme o6te,4e 6te si nameri druga i da ne me misli za gadnqrka i takiva.Kakto si 4ateh na novo snego i toi izvenaj mi kazva"Ti si Vesi ot B-4ik,nali?Kak si"A az mu pi6a i se pravq na udarena,4e sum az,oba4e ne si spomnqm da sum si 4atila s nego.Togava toi mi pi6e"Az si spomnqm,dori i pazq sms-ite ti"i mi gi kopira i bqha apsoliutno sa6tite.Ne mojah da povqrvam.Nakraq mu napisah,4e se se6tam,oba4e trqbva da stavam,da ne po4ne pak da mi pi6e nqkvi raboti.No mi stana 4udno,4e pazi sms-ite mi pri polojenie 4e se mina godina i ne6to :smt120 .Tova e moqta istoriq.No za teb mn sajalqvam,4e taka e stanalo.Prosto kakvoto i da kazvam 6te e izli6no,pone taka mislq.Sorry
cskamoni4ka
07-31-2006, 10:19
Много гадно наистина...но защо си позволила на родителите ти да съсипат такова хубаво нещо?Ако беше по-смела щеше да си с него,дори и след тази случка след известно време да му беше казала,може би пак щяхте да сте заедно,НО сега вече няма смисъл...няма смисъл да разваляш едно семейство,щом и дете чакат!!!
omuji se i ti za drug-ta i na negoo da mu e gadnu ,dvoino otmushtenie :twisted:
Това , което са направили вашите е ужасно.. никога не бих им го простила .. надявам се да разберат някой ден какво всъщност са направили ... Аз немога да разбера как са посмели да развалят една може би съвършенна любов..Немога да се поставя на твое място... немога да си представя колко много страдаш :-#
И ако искаш варвай , но когато го четах плаках..
Mike-Jones
07-31-2006, 21:06
ave q spoko kakvo e stanalo tolkova ti si edva na 16 si mom4eta kolkoto iskash se she sa nameri nqkoi pi4aga
Mike-Jones
07-31-2006, 21:07
abe mai nesi bila na 16 si leko pinal sam i za tova taka xaxaax : she me izvinish
[quote=Изгубена надежда..]Защо понякога правим огромни грешки и непоправими ,защо се питам?
Защото сме хора... горе главата.. [/quote
ти го каза - защото е човешко да се греши, но и защото осъзнаваме грешките и не ги допускаме повторно
BeBcHeTo
07-31-2006, 21:40
Sorry :smt010
DaDdY_BoY
07-31-2006, 21:43
Sophie ... за съжаление е така ... :cry:
Епа такива животни като родителите няма :smt011 :smt011 :smt011 Който и да беше довела нямаше да го харесат, почти съм сигурен :smt018 Не трябваше заради тях да се дърпаш, рано или късно вашите щяха го приемат като няма накъде да ходят :smt019
абсолютно вярно!!!!!!!! =D> =D> =D>
lele kato go pro4etoh revnah awe teq roditeli ne znaqt li kakvo ni pri4inqvat s nqkoi ot postupkite si moje i takova ne6to na6te do sega ne sa mi go pravili i se adqvam da ne go pravqt no az ako bqh 6tqh da se vijdam s nego bez tqhnoto suglasie!!No sega ve4e e kusno e e trqbvalo da go ostavq6 i toi ne e trqabvalo da se predava!!!!!!!!!SUJALAVAM :cry: :cry:
freaky_FK
08-05-2006, 13:44
ne trqbva da stradash,vie si imate lubovta,prosto tova che ste q naranili vazimno e prichina da q prevurnete v edno mnogo silno i iskreno priqtelstvo,zashtoto moje bi tova e naj cennoto koeto moje da ostane mejdu vas.nqma kakvo da storish.prosto priemi che tova e sudba i taka e trqbvalo da stane.
CaRaMeL4eTo
08-05-2006, 14:54
:smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010
francheska_baby
08-05-2006, 14:58
Много гадно се е получило
EI..TAV E SUPER GADNO...MN SAJALQVAM ZA TEB..SAVSEM ISKRENNO :cry: DANO NA NIKOGO NE SE SLU4I DA PREZJIVEE PODOBNO NE6TO
BebeTooOoo
08-10-2006, 21:58
Наистина много тъжна история но не ми стана ясно как е успял толкова бързо да се ожени за другата.Много ми е кофти за това което е станало с теб но от части ти си си виновна защото си служала не гласа на сърцето си а преценката на родителите си.Може би те искат най-доброто за теб но те немогат да погледнат през твоите очи и да разберат кое е най-доброто и как ще бъдеш наистина щастлива.
dam i az misleq taka sepoak sujelqvam za tfa det e stanalo
Lost_Kiss
08-10-2006, 22:33
Има хора на света способни да обичат истински...но те веинаги са разделени :( .Вие сте пример за това...ситуацията е много сложна...и чак си поплаках...историята е гадна...мразя това, че на света стават такива неща...но немога да си го обясна...
Napalno sam saglasna!!Yj "Za vseki vlak si ima spatnici",a spatnicite qvno nikoga ne mogat da hvanat vlaka...Mnogo e tajna istoriqta ti :cry: 4ak se prosalzih!Sajelqvam 4e ne moga da te posavetvam ni6to...no mi e mn obarkano...mislq 4e ni6to ne moje6 da napravi6 osven da gleda6 naprad!
LELE mili4ka ti naprafo me razplaka s tazi iztoriq nakarame da se zamislq za mn ne6ta...mn sujelqvam 4e kraq ne e bil vesel mn sujelqvam 4e roditelite ti sa se otnesli taka...tokiva da te ...sujelqvam i ti pojelavam da sre6tne6 mom4eto na mertiteti makar 4e 6ti e trudno [-o<