View Full Version : Братовчед ми....
Та значи...първият ми братовчед се държи малко странно с мен,като ме види почва да ме прегръща,да ме обарва,много пъти съм му казвала да не го прави,но той все едно не ме чува...Снощи спах в тях,по точно в неговата стая,той има брат,който го нямаше и аз използвах леглото му,преди никога не съм се притеснявала от него,чувствах го като брат,но сега...като тръгнах да се събличам за да си сложа нещо за спане бях сама в стаята,тъкмо бях по бельо и той нахлу в стаята застана зад мен и почна да ми мачка гърдите,аз разбира се се дръпнах,той също.След което мона малко време лежахме си на леглата той така ме гледаше...както не ме гледа и приятелят ми,станах от леглото,но без да искам си изпуснах обецата и се наведох да я взема в този момент той се озова зад мен хвана ме и ми каза искаш ли да го направим...при,което аз го попитах "какво?!" ,той не отговори нищо и си легна,чудя се какво да направя за да спре...
А да,аз съм на 15,а той на 17
ПС.не знаех къде да сложа темата за това я сложих тук
Rhythmer
07-28-2006, 19:19
Според мен го хвани и си поговорете МНОГО сериозно..кажи му че не може и тнт..друг вариант няма..освен ако не искаш да продължава..УСПЕХ!
явно е на мода да спиш с човек от семейството ](*,)
Сериозно поговори с него и му кажи да престане,защото иначе ще кажеш на ваште.
qvno qko e zagorql 4ove4eca 8)
nema losho vajnoto e seks da ima
Chukasimo
07-28-2006, 19:47
е тфа е ! :-D :shock: :-D :shock: :shock: :shock:
Mike-Jones
07-28-2006, 19:52
е тфа е ! :-D :shock: :-D :shock: :shock: :shock: xaxaaxax a taka apak pi4 ti me ubi s toq avatar i nicka chukasimo tui e izroshtina e brat
е тфа е ! :-D :shock: :-D :shock: :shock: :shock: xaxaaxax a taka apak pi4 ti me ubi s toq avatar i nicka chukasimo tui e izroshtina e brat
a be da ti kaja nika mu i avatara mu e 100 puti po-dobur ot tvoq nik i ot mazniq negur deto si slojil za avatar :smt019 :smt005 :evil:
olive_oil
07-28-2006, 20:26
абе да ти кажа стой по-далечко от него.
BSplayer
07-28-2006, 20:44
haha pusni mu na choveka be skrundzo!
Абе тва е извратено разбирам 2-3 братовчеди но 1 на мене първите братовчедки са ми като сестри и никога не ми е минавало нещо такова през ума!Все пак ти му позволяваш да прави тези неща(не е нужно да ходиш при вашите) кажи му как стоят нещата и се изяснете!
Ебете се ве няма лошо! 8)
PY_MACKA
07-28-2006, 21:35
Та значи...първият ми братовчед се държи малко странно с мен,като ме види почва да ме прегръща,да ме обарва,много пъти съм му казвала да не го прави,но той все едно не ме чува...Снощи спах в тях,по точно в неговата стая,той има брат,който го нямаше и аз използвах леглото му,преди никога не съм се притеснявала от него,чувствах го като брат,но сега...като тръгнах да се събличам за да си сложа нещо за спане бях сама в стаята,тъкмо бях по бельо и той нахлу в стаята застана зад мен и почна да ми мачка гърдите,аз разбира се се дръпнах,той също.След което мона малко време лежахме си на леглата той така ме гледаше...както не ме гледа и приятелят ми,станах от леглото,но без да искам си изпуснах обецата и се наведох да я взема в този момент той се озова зад мен хвана ме и ми каза искаш ли да го направим...при,което аз го попитах "какво?!" ,той не отговори нищо и си легна,чудя се какво да направя за да спре...
А да,аз съм на 15,а той на 17
hahahahahahahahaahahaha
ne tva e nerealno tupo
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
izvinete-->sega seriozno
kaji mu 4e si mu bratov4edka pyrva-->rodna kruv(nz dali e tui izraza ama shvana ideqta) toz e zdravo zagorql i ne te suvetvam da mu puska6!!! spomni si reklamata na sprite...celi se po nagore
ako otmetnem fakta 4e ima6 17 god razgonen bratov4ed, biv6 kato brat, koito mn iska da te e*e -->i ti si interesna 4e obmislq6 varianti -->zamisli se nad tova
anichkaaa
07-28-2006, 21:36
абе да ти кажа стой по-далечко от него.
Naistina stoi po-dale4e ot nego i si pogovorete seriozno,za da ste na qsno.
ragingbull
07-28-2006, 21:47
tfa e malko gadni4ko ama naistina stoi dale4ko ot nego i ne mu pozvolqvai takiva raboti...drugo me navejda na misulta obache....incestata(ili pone taka mislq se kazva6e)...tova e sex mejdu rodninski vrazki......az vqrvam v Bog i mislq 4e tfa e bil na4inat adam i eva da napravqt pokolenie...kakto i tehnite deca......ami Noi i negoviqt kov4ek...kak e ocelqlo 4ove4estvotot....4rez sexa mejdu rodnini...nqkoga jivotospasqva6to, a sega go osujdame......ami maika sara i sestrite i.....kogatoi nqmalo muje a ba6ta im bil bolen i maika sara kazala na sestrite si ....vijte skoro nqma da doidat muje i nie mojem da umrem stari i bez deca....daite da go pokriem...i go pokrili i go na4nali i z4nali....tfa go pi6e v bibliqta....no sega po temata......trqbva prosto da pogovori6 s nego...tfa edinstveniq na4in!! [-( =; [-( :-k :-k
Ako toq zagorel oligofren e nqkude ot lulin samo kaji kude i koga i 6e go razbiq
pavelludiq
07-28-2006, 21:53
Ако се ебете децата ви ще имат глави колкото мандарини, няма да имат очи, ще имат по 7 пръста на ръка и по 8 пръста на крак и ще имат опашки и ще имат от 4 до 5 ребра по малко от нормалното. При кръвосмешение шанса за генетични мутаций е много по-голям.
PY_MACKA
07-28-2006, 21:59
Ако се ебете децата ви ще имат глави колкото мандарини, няма да имат очи, ще имат по 7 пръста на ръка и по 8 пръста на крак и ще имат опашки и ще имат от 4 до 5 ребра по малко от нормалното. При кръвосмешение шанса за генетични мутаций е много по-голям.
:smt112
o da
to4no tui :smt019 :smt019 :smt019 :smt019 :smt019 :smt019 :smt019 :smt019 nii tuka kat si nqmame takviz brat4edi-->preebavka, pokolenieto nqma da e triglavo \:D/
NicknameANdPasswORd
07-28-2006, 22:53
Бе да явно братовчедите са на мода ... скоро сестрите братята ... Дано не посегнете на Майките си че тогава е зле ...
Игнорирай го
кажи му да спре или ще говориш с родителите ви
или ако толкова ти е кеф .... Правете секс .. то ще се чуе ... И подяволите какво правиш у тях ?
abe iz4ukaite se be losho nqma samo s prezervativ da ne stane posle neshto :D ina4e shto da ne bra4edi.. golqma rabota shte zabravite :lol:
Бе да явно братовчедите са на мода ... скоро сестрите братята ... Дано не посегнете на Майките си че тогава е зле ...
Игнорирай го
кажи му да спре или ще говориш с родителите ви
или ако толкова ти е кеф .... Правете секс .. то ще се чуе ... И подяволите какво правиш у тях ?
Мислиш ли,че ако исках да правя секс с него щях да пусна тази тема...?Бях в тях защото наще ги нямаше за няколко дни и една от вечерите леля ми предложи да спя в тях...
Тцттцт оле божке, една моя приятелка пък ходи с един нейн братовчед, че и пълна програма си има в тяхната връзка..... прсто нз какво да кажа. А ти щом не искаш да правиш секс с него... Кажи му, Разкарай Го, Одрежи го, или пък почнете да се натискате с него, след това ТИ започни да го разсабличаш ( Ти Него, а не Той Теб), и така когато остане по шорти, свали му ги бавно , след тва ша му погледнеш пениса и ще му кажеш следното "Прекалено е малък, забрави да си легна с такъв (тука ша направиш някаква физиономия).." и след тва ще се оправиш и ще си тръгнеш. хахах, така поне ше те запомни. вервай ми, тоя номер мой да е истъркан ама мнооооооллл помага {}
Chukasimo
07-29-2006, 18:13
...колкото до ника...така ми се казва шмайзера :mrgreen:
а иначе аватара ме цепи и мене от кеф ...сигурно за тфа съм го сложил :-s
abe iz4ukaite se be losho nqma samo s prezervativ da ne stane posle neshto :D ina4e shto da ne bra4edi.. golqma rabota shte zabravite :lol:
ами да така е
направете го .. нищо няма да ви стане :))
Бе ако не ти е проблем се чукай с него ! Лошо няма! Погледни така нещата вие няма да правите деца, значи това не е кръвосмешение! Пробвай, ако ти е хубаво няма лошо! Ако ли пък не недей да го правиш втори път!
п.с. а както е казал народа кур род не признава! :mrgreen:
Ice_Queen
07-30-2006, 16:31
Ako toq zagorel oligofren e nqkude ot lulin samo kaji kude i koga i 6e go razbiq
" Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!! "
дааа :mrgreen: , от люлин сме побойници ;) ахаха.
Ам..по темата : тегли му 1 майна ,ако искаш кажи на ваще и просто стой на страна : )
Кажи на майка си и стой по-далече от него. Ако не споделиш и се случи пак да останете насаме, може да се стигне и до насилствен акт, а ти не искаш това, нали?
Какъв е тоя изрод бе!!!!?????? Трябва да го кастрират :twisted: :twisted:
отдай му се... отдай се на плътските удоволствия с твоя братовчед :)) без въобще да ти пука :D
Обади се на полицията :lol: Те момчетата ще го оправят :twisted:
thirteen
07-30-2006, 17:56
Леле страшна работа.Като за начало да няма разправии,стой далече от него.Ако не разбере и продължи му натрий носа яко... и кажи на вашите.
Най-добре се обади от лудницата да дойдат да си го преберат защото никой нормален човек не би направил такова нещо(ест базик но да подчертая че за да го направиш не трябва да си с всичкия си)!Иначе вероятно си хубаво момиче вероятно познаваш няколко по големички поговори с тях само да отидат да поговорят с него да видиме тогава!
Кажи дали има някакво ръзвитие по въпроса!
^Pretty{}Girl^
07-30-2006, 20:46
be vii normalni li ste vseki pyt kato vlqza v tof vorom i mi se obyrkvat totalno predstavite za neshtata
Pi4a_Bateto
07-30-2006, 21:22
къв ти е проблема изчукаите се и тва е после ше го решавате проблема с ''родната кръв'' :D :-D
{_^SeX^On^The^BeacH^_}
07-30-2006, 21:26
Абе тва е извратено разбирам 2-3 братовчеди но 1 на мене първите братовчедки са ми като сестри и никога не ми е минавало нещо такова през ума!Все пак ти му позволяваш да прави тези неща(не е нужно да ходиш при вашите) кажи му как стоят нещата и се изяснете!
Така е ... Въпреки , че за мен дори и 2 и 3 не са мн подходящ , даже изобщо избор ... Мн кофти мацка ... Ми говори с него най - добре и просто се отчужди от него ... Или пък някой път му звънни да се видите и като се довлече ти бъди там с гаджето и се натискайте мн здраво ... :mrgreen: ... Да видим кво ще прави тогава ... :mrgreen:
{_^SeX^On^The^BeacH^_}
07-30-2006, 21:37
А ако все пак е голям ентусиаст все още и малко бой от гаджето ти няма да му дойде зле ... ;) ... И после не може да се оплаче на ваще примерно ... Щото кво ше каже : "Ми тя не искаше да се чукаме и после се сбих с гаджето и" ...
nali ima6e edin pi4 det raspravq6e 4e xaresva brat4etka si i 4e q obarval i takiva raboti moje da e sa6tiq
ama toi spomena 4e dokato tq spqla toi si trakal onaq rabota po ustata i :?
DaReFoRMoRe@UniBG
07-31-2006, 02:17
Хуй род не признава. Щом е путка значи ще и го набутка. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Говорих с него,казах му как стоят нещата,уж обеща,че ще спре,аз на него вече вяра му нямам-ако не престане ще пратя друг да си поговори с него...
MC_JAMAL
07-31-2006, 09:59
Или говори с него или го отбягвай
cskamoni4ka
07-31-2006, 10:33
Блякк .. та той ти е 1ви братовчед!Задължително седнете и си поговорете много сериозно за това!!!