View Full Version : help spe6no
..........
07-28-2006, 19:57
znam 4e taq tema e malko tupa oba4e mi trqq pomo6t.s priqtelqt mi utre pravim 4 meseca a toi ne e v BG i iskam da mu pratq sms da mu 4estitq oba4e nqmam ideq kvo da napi6a.Nqkvi idei?Vie kak si 4estite s priqtelqt vi?
priti_kiti
07-28-2006, 20:04
Еми.. просто му напиши колко много го обичаш,че ти липсва и накрая нещо от сорта.. 'честити четири месеца.. {}'
LP_girl_14
07-28-2006, 20:04
Пиши му колко ти липсва,как се радваш че сте издържали толкова време заедно,пиши му как искаш и занапред да е така,пиши му колко са силни чувствата ти към него..абе пиши му всичко дето ти е на сърчицето.Такива смс-и стават най-сладки,защото са истински,съчинени от теб самата,а не преписани наготово от някой сайт.Каквото и да му напишеш,той ще го оцени,защото е далеч от тук и ще се радва на всеки жест,направен от теб :D
Иначе с мойто мило винаги гледаме,когато правим някой месец да сме заедно и обикновено казвам тва дето ми дойде наум.Отбелязва се датата,ама без да го мисля седмици преди тва :wink:
[i]Най-добре си поговорете,а не със смс.
BUBU_to4ka_TO
07-28-2006, 20:26
[i]Най-добре си поговорете,а не със смс.
vsy6tnost i na men tova mi se struva po dobriq variant \:D/
..........
07-28-2006, 20:30
nqma kak da si pogovorim 6ot ne e v BG i 6e e prekaleno skupo i za tova mi se iska6e da e sms i da e ne6to po originalno na koeto mn da se izkefi