View Full Version : MaxFactor-otzivi
Tezi ot vas koito izpolzvat ili sa izpolzvali fondyotena na MaxFactor kakvo mislite za nego? Iskam da si go kupia, no predi tova iskam da chuia vashite otzivi. Haresvate li go, kak stoi, pomaga li pri prekrivane na petna ot pupki?
Momicheta, kajete kakvo mislite za tozi fondyoten na MaxFactor, izobshto za cialata kolekcia.
kozmetikata na max faktor spored men e hubava.polzvala sam dosta tehni ne6ta i sam nai-dovolna ot fon du tenite i spiralite...
Като носа на Майкъл Джексън - спъпа, но нестъбилна. :lol: :lol: :lol:
Майтапя се - не е нестабилна, но за качесттвото си е скъпа. Има къде-къде по-евтини марки. Иначе не е лоша.
`Death`Whore`
07-28-2006, 22:59
И всъщност в рекламите лъжат. Професионалните гримьори далеч не използват марка козметика, особено рекламирана такава. Всички сме виждали сетовете им за гримиране - няма кутийки и няма марка.
SweetBunny
07-28-2006, 23:06
Фон дио тени не ползвам...и не знам дали Макс Фактор наистина са толкова добри. Да, спиралите им са божествени :smt007 Въпреки, че на Korff са по-яки...ама цените :shock:
Майка ми и 2приятелки ползват фон дио тените на Ревлон...и са просто невероятни. Не си личи, 4е си с фон дио тен, а тенът на лицето е супер. А и са малко по-евтини ;-)