View Full Version : Секс с братовчедка - "да" или "зависи"
Пак недоразбрал :/
07-28-2006, 20:55
Имам един странен проблем, който породи един странен въпрос у мен. Имам една братовчедка, трета братовчедка, която е адски готино маце. Днес бях на плаж, тя също беше там и забелязах че ми хвърля ония погледи (знаете когато момичето хареса момчето). После ме набара в съблекалнята и целувки мамо и прочее. До секс не се стигна, но ме покани в тях другата седмица (ясно с каква цел). Какво мислите по въпроса? И също ми е интересно има ли някакво правило до кое 'коляно' рода са забранени междуполовите отношения (говоря за братовчеди, разбира се)?
п.п. Съжалявам ако разстройвам нечии мисли с тази тема, но няма много хора с които мога да споделя това на живо.
LoRinSeR
07-28-2006, 20:57
Абе стиг с ебавките. До 9 коляно е забранено. :arrow:
Втори братовчеди могат да се женят така че действай смело!
switchfoot
07-28-2006, 21:11
ei kvi poburkuni hora ima na taq zemq ](*,) ](*,) ](*,) .....predi malko puk 4etoh za nqkva deto kazva 4e bratov4eda i iskal da pravqt sex.....napravo nqmam dumi :smt012 :smt017 :smt009 ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
cecko_boy
07-28-2006, 21:55
Pi4 ot 3ti bratov4edki na gore moe ebesh si4ko nared aide uspeh tva ti kaam deto pitash vupros ..... no moe mnenie si e 4e se pak ti e roda we pi4 moe i da ti e 5 ta bratov4edka ama ti e bratov4edka .....
no moe mnenie si e 4e se pak ti e roda we pi4 moe i da ti e 5 ta bratov4edka ama ti e bratov4edka .....
:!: :!: :!:
ragingbull
07-28-2006, 22:03
Pi4 ot 3ti bratov4edki na gore moe ebesh si4ko nared aide uspeh tva ti kaam deto pitash vupros ..... no moe mnenie si e 4e se pak ti e roda we pi4 moe i da ti e 5 ta bratov4edka ama ti e bratov4edka .....
absolutno verno...vse pak ti e bra4edka...kak moje takvoz ne6tu..... [-( [-(
Crazy_Element
07-28-2006, 22:23
absolutno verno...vse pak ti e bra4edka...kak moje takvoz ne6tu..... [-( [-(
Стига сте завиждали на момчетоо ве ае :) човек давай хич да не ти пука след като тя парва е дошла проблем нямаш ;) отиваш праиш си кефа и тфа е :) 3та братовчедка тфа ко е ве то дали има и неква кравна останала пери прай си кефа пак да няма да прайш дето от нея че да са смесят просто секс ;) ае успех
Night_lover
07-28-2006, 22:39
tva poslednoto mnenie ma ubi
awe ti si lud we
nali ti e rodnina kak taka 6te go pravi6 s neq we???????????
ti si nenormalen ae da ti zadam az 1 vypros a?
ako ima6 sestra i tq po4ne da ti hvurlq takiva pogledi ti kvo - 6a trugne6 da q ebe6 li we???? =D> ae togava 4estito mujko!!!!!
kopele zapomni 4e nikoga ama NIKOGA netrqbva da se pravi sex s rodnina bilo to i 16 bratov4edka!!!!!!!
razbiram 4e ti se iska ama da ne si imal takava gotina 3-ta bratov4edka!!!!
taka 4e sori pi4 ama spored men NETRQQQ!!!!! :smt018 :evil:
be lud li si be,be q glei po sofiq kolko gotini madami sa pluznali naposledak,na kadeto se oburne6 se macki...i 100% ima i po-gotini ot bratov4edka ti,q zaebi taq istoriq i si hvani nqkoq qka p**ka i se kefi na jivota 8)
B@By_Sp0Rt
07-29-2006, 10:47
bxaxaxXAXaxax tva e super gadno we... :twisted: da spi6 s bratov4edka si.. mm ne az ne go priemam [-X .. are we dobre li ste da praite SeX oleeeee 8-[
ama ako tolkova iska6 nz ti si re6i ako iska6 lqgai s neq re6i si sam
[b][i]Не мисля,че е редно да правиш секс с братовчедка си,та било дори и 2-ра или 3-та.Толкова ли няма други момичетаа,ако си само за секса?!
`C`y`3`k`a`
07-29-2006, 12:35
mmm sexy to trqq si dosta izvraten za da naebesh bratovchedka si ... amatvoq ralta ..
Мен пък ми харесва, пък и братовчедите немат преки роднински връзки. :roll:
Davidoff
07-29-2006, 12:45
s moita 3 bratov4edka otvreme na vreme go pravim,ei taka za sporta. az si imam priatelka,tia sa6to si ima priatel,ama ot vreme na vreme go praim,kvo tolkova? pi4 davai smelo
Имам един странен проблем, който породи един странен въпрос у мен. Имам една братовчедка, трета братовчедка, която е адски готино маце. Днес бях на плаж, тя също беше там и забелязах че ми хвърля ония погледи (знаете когато момичето хареса момчето). После ме набара в съблекалнята и целувки мамо и прочее. До секс не се стигна, но ме покани в тях другата седмица (ясно с каква цел). Какво мислите по въпроса? И също ми е интересно има ли някакво правило до кое 'коляно' рода са забранени междуполовите отношения (говоря за братовчеди, разбира се)?
п.п. Съжалявам ако разстройвам нечии мисли с тази тема, но няма много хора с които мога да споделя това на живо.
4UKAI ZDRAVO I DA NE TI PUKA ...AKO TI E 1/2 BR. TOGAVA MOJE6E DA SE ZAMISLI6 AMA V SLU6AQ ... VSE EDNO TI E NIKVA
пи4 гепи я тая опраи я там неколко пъти като за кеф после измрънкай нещо от сорта на ама ние сме роднини не можем да продължаваме така и край
праи си кефа па ако ще и баба да ти е ако е яка кво те еб* освен ти нея :wink:
Вече поразбрал ;)
07-29-2006, 16:51
Благодаря за мненията. Пак искам да се извиня на моралистите, но това все пак е "Тийнпроблем" форум, тъй че от време на време се сблъсквате и със същества като мен. Бъдете здрави и мерси за изразените гледни точки!
Мене ако питаш - ще си егати изрода ако го направиш, ама ти си знаеш.
Това е внучка на леля ти/чичо ти все пак :shock:
Без подобни теми във форума, моля.
т. 11.