gostat
07-29-2006, 03:31
xora nikoga ne mi se be6e slu4valo.pravexme go s priqtelkata za 2 pat kato ot 1 se minaxa okolo 30 min.i vsi4ko varve6e mn dobre izvednaj namalix i go izkarax priblijix si rakata pak da go vkaram i mi se stori 4e mi kapna ne6to! prez tova vreme mi omekna i az se opla6ix i xeptem spadna :) i zex da pipam po zavivkite za o6te dali e kapvalo! i i kazax 4e moje mai da e stanalo gaf da sam se izpraznil v neq.no za6to da ne sam usetil tova 4ustvo ne se izpuska :( pomislix 4e moje bi za6toto e 2 pat i moje da ne sam usetil mn mn i da sam si se izto4il v neq : ( nakrax q da ide do toaletna i da preceni tq mi kazva 4e misli 4e sam se izpraznil :( vednaga otidox do aptekata vzex edno xap4e izpigo i sega 4akame i dvamata da i doide :)) az mai 4akam pove4e :)) no sega me grize dali sam svar6il ili ne!!! moje bi se preumorix i zativa da mi e umeknal 6toto posle 4ak na dr den mi stana.a ve4e edna sedmica go pravexme vseki den :))) kakvo mislite??? ako sam se izprazil v neq dali 6te i pote4e malko na zavivkite (bqxa suxi) ili 6te si ostane vsi4ko vatre? kakvo mislite?