PDA

View Full Version : Ne me razbira taka kakto az nego...!

Tesinka
07-29-2006, 10:34
Zdraveite!Zna4i s priqtelq mi hodim ot 8 meseca i mnogo se obi4ame :)!Problema mi (ako moga izob6to taka da go nareka) e sledniqt:
Drazni me,4e nemojem da si namerim smisleni temi za razgovori!To ima,no kato zapo4na da govorq za neshto i toi vinagi izrysva nqkakva glupost i... tova me drazni!Drazni me 4e se otnasq kum neshtata koito mu govorq s golqma lipsa na interes!Moje i da preuveli4avam......ili govorq momentno!Sa6to taka ... mislq 4e ne me razbira!Primer:Vednaj mi beshe otkazal da se vidim,poneje ne beshe v dobro nastroenie i ne mu se izlizashe...!Az mu kazah "Dobre milo,6te se vidim kogato mojesh i kogato iskash!"A beshe se slu4ilo i su6toto s men...... toi zapo4na da mi se drazni i da se musi... !Ostanala sym prosto s vpe4etlenieto,4e ne me razbira mnogo mnogo v nqkoi situacii kato tazi neprimer.Az sum takava... ako neshto me podrazni nqma kak da si zamul4a i si go kazvam napravo... prosto otvytre me drazni!Neznam ... moje i taka da mi se struva.... moje i da ne e porasnal oshte... :)!Ne 4e iziskvam ne6to ot nego.... daje naprativ!Iskam samo da znam 4e me obi4a i 4e imam duhovna podkrepa ot negova strana... imenno tova 4e ponqkoga si mislq 4e q nqmam..!Dano da gre6a!

Blagodarq na vsi4ki,koito pro4etoha tova!Iskah samo da spodelq tova,za da mi olekne :) Moje i nqkoi ako ima jelanie da me posyvetva ne6ti4ko ;)!

Obitax
07-29-2006, 11:05
Da ti imam problemite :D

07-29-2006, 22:57
Mi 1.Toi opredeleno ne e porasnal i spored men toi iska svetut da se vurti okolo nego no tva si e moe mnenie.

maybelline
07-30-2006, 07:51
Незнам на колко години си,но приложи малко любовни тактики.Не бъди ВИНАГИ на разположение - откажи му някоя среща,но не под предлог,че не ти се излиза,кажи нещо по-смислено,например "заета съм,трябва да отида при един приятел да му помогна с една компютърна програма..." или нещо от този род.После ти уговори следващата среща.Като се видите,бъди в добро настроение,дори той да е намусен.Говори спокойно за нещата,които ти харесват и ако той направи някоя тъпа забележка за тях,кажи нещо като "ами да,щом на МЕН ми харесват,значи са много тъпи,нали:)" и го кажи ей така на шега.Той би трябвало да коригира малко поведението си като чуе това.Направи спокойно някоя тъпа забележка,за нещо,което на него му допада,но ти наистина не харесваш.Нека разбере,че си имаш собствено мнение и не те е страх да го изкажеш.Говорете си на някоя тема,която допада и на двамата,например обсъждайте съученици(ако сте в един клас) или някое клипче от интернет и т.н.Нещо,за което той ще прави спокойно тъпи коментари без да те засегне.Успех!

Mike-Jones
07-30-2006, 08:34
Незнам на колко години си,но приложи малко любовни тактики.Не бъди ВИНАГИ на разположение - откажи му някоя среща,но не под предлог,че не ти се излиза,кажи нещо по-смислено,например "заета съм,трябва да отида при един приятел да му помогна с една компютърна програма..." или нещо от този род.После ти уговори следващата среща.Като се видите,бъди в добро настроение,дори той да е намусен.Говори спокойно за нещата,които ти харесват и ако той направи някоя тъпа забележка за тях,кажи нещо като "ами да,щом на МЕН ми харесват,значи са много тъпи,нали:)" и го кажи ей така на шега.Той би трябвало да коригира малко поведението си като чуе това.Направи спокойно някоя тъпа забележка,за нещо,което на него му допада,но ти наистина не харесваш.Нека разбере,че си имаш собствено мнение и не те е страх да го изкажеш.Говорете си на някоя тема,която допада и на двамата,например обсъждайте съученици(ако сте в един клас) или някое клипче от интернет и т.н.Нещо,за което той ще прави спокойно тъпи коментари без да те засегне.Успех! da dobri idei i ako pak nqma razbirane ve4e neznam ne moje ti da imash vinagi a toi kakto kaza da se cupi to nz mislq si 4e mai dori nete uvajava kato negova priqtelki kak se durji s teb q kaji

koalka
07-30-2006, 20:04
Ами поговори с него и се разберете!Кажи му,че искаш повече внимание.

Sarabi
07-30-2006, 20:07
Хм...знам,че може би го обичаш истински...но не ми се вярва той да е така.Или те обича,но просто сте различни и не знае как да ти го покаже,или го показва,но ти не разбираш...но трябва някой път сериозно да му кажеш,че ако продължава да се отнася така леко към мнението и думите ти,ще си имате проблеми.Айде да вложи и той малко старание де :smt019

freaky_FK
07-30-2006, 21:28
vij ne iskam da obijdam milite momcheta no nali znaesh che te porastvat malko po kusno i kogato si s edno takova momche trqbva prosto da se primirish s fakta che nqma da e kato v serialite ;)

iiirish
07-30-2006, 21:54
просто не си забелязвайте толкова! няма връзка в която да не се дразним от такива дребни неща, но те трябва да се преглъщат и от двете страни.

помисли отново, че може би ти прекалено навътре вземаш нещата и доста дълбоко в сърчицето си слагаш тия "проблеми"

_deskata_
07-30-2006, 22:04
spokoino v nqkoi slu4ei e taka.Momi4etata mn pove4e razbirat mom4etata ot kolkoto te nas.Prosto tehniq na4in na mislene e malko po-razli4en.No ne obr16tai mn mn vnimanie na tova 4e ne te razbira tvoqta polovnka.Nikoga nee s16testvuvala vr1zka s leki nerazbiratelstva ili kavgi i nikoga nqma i da s16testvuva!Prosto vmesto da gi vzema6 tolkova na d1lboko,se postarai da ne misli6 za tova 4e ne te razbira i 6te vidi6 4e vsi4ko 6te mine ok. dano malko pone da s1m ti pomognala. :D "predstavi si 4e ni6to ne se e slu4ilo" :D