BlueDream
07-29-2006, 20:13
Ta i az da spodelq ne6to,4e i bez tova sega samo za tova mislq i ne moga da si go izbiq ot glavata.Minaliq mesec se zapoznax s edno mom4e,izlizaxme zaedno toi se dyrja mn qko s men i prez cqloto vreme me gleda6e tolkova milo,govorihme si mn,no samo tova.Bqh ostanala s vpe4atlenie,4e me haresva,za6toto postoqnno mi go namekva6e.Sled tova oba4e iz4eznA,4udeh se za6to,tyrsix go iz neta,za6toto znam,4e tam vliza redovno,no bezuspe6no. :smt012 Otkazah se ve4e i edna ve4er toi mi se vklu4i v neta,obqsni mi,4e e imal problemi,oba4e sega gi e razre6il i mn iska pak da me vidi,kaza mi tolkova qki ne6ta,tolkova komplimenti mi napravi.A sy6tevrmenno znam,4e ne e nqkoi,koito bi sednal da me lyje,a i za kakvo.Razbraxme se da se vidim i da si prekarame mn qko,kakto kaza toi da napravim tova,koeto ne uspqhme minaliq pyt. :lol: :lol: .Oba4e.......vyprosniq den cql den sym se grimirala i opravqla i ne sym vidqla,4e toi mi e pisal v skype,4e dnes izniknal mn seriozen angajiment i nqmalo da se vidim.I az otivam tam kydeto 6tqhme da se vidim,no predi da stigna mu zvynq da go 4uq i toi mi razpravq az 6tqh to4no sega da ti zvynq i da ti kaja,4e nqma da mojem da se vidim,tyrsih te v neta,no te nqma6e.......taka me qdosaaaaaaa,za6toto se bqh nastroila,pyk i mn iskah da se vidim. :smt010 :smt013 .Sledva6tiq den oba4e toi me nameri v neta,otna4alo si govorihme neutralni ne6ta,no nakraq pak ne se sdyrjahme i pak zapo4naxme da si govorim kolko se haresvame i kvo bihme pravili ako sega sme zaedno.Tolkova qki ne6ta mi kaza,4e napravo me raztopi.Nakraq me pita dali iskam da go vidq,az zapo4nax da mu se syrdq za v4era,za6toto me me be6e zasegnal.Kazax mu,4e tova ne zavisi ot men,koi znae kvo 6te iznikne pak kakto v4era.I toi kaza aaa qsno,no sega trqbva da izlizam.I izleze nabyrzo.Dnes oba4e ne uspqh da go zaseka v neta,no samo mi se vyrtqt ne6tata,koito mi kaza v4era,ne moga da spra da mislq za tova.A dori nz dali 6te go vidq pak.Ne moga da prestana da mislq,offf......Kato,4e li vsi4ko e protiv men.Napravo izdivqvam.