Влез

View Full Version : aide nqkoi ve4e dami kaje

B@By_Sp0Rt
07-30-2006, 07:20
kajete mi za6to ne mi izliza nic-a vinagi a ponqkoga gost t1ka i kartinkata pod imeto..nemoga d arazbera bais za kvo t1ka na dr kak im stava...
sa6to t1ka i sam napravila da mi idvat saob6teniqta v po6tata ako nqkoi e otgovoril na temata a ne miidvat nz za6to a gledam 4e e otbelqzano v profila mi...
pls aide nqkoi da kaje 4e vseki s epravi na 4uknat i nikoi ne kazva

just_a_kid
07-30-2006, 10:22
Никът може да не ти излиза, защото може не си си влязла в регистрацията, понякога и при мен не става от първия път. От другото нищо не разбрах, защото си го написала ужасно неграмотно.

B@By_Sp0Rt
07-30-2006, 11:22
[quote="just_a_kid"][b]Никът може да не ти излиза, защото може не си си влязла в регистрацията, понякога и при мен не става от първия път. От другото нищо не разбрах, защото си го написала ужасно неграмотноzna4i parvo kato iskam da otgovorq na nqkva tema trqbva da si vlena v po6tata tik de v foruma t1kali?a za dr da napisala sam go ujasno ta zna4i iskam da te pitam za6to kogato otgovarqm na temi ili puskam ponqkoga ne mi idvat v e-maila a sam e napravila tazi usluga da mi idvat.iskam da mi kaje6 sa6to i kak da si ka4a kartinka-avatar mislq 4e se kazva ot moq komp..i da namalq razmera i za6to bqh si slojila no mi kazaha 4e e dosta golqma i trqbva da e mana.10x predvaritelno nadqvam se da razbere6 mislq 4e ne sam go pisala tolkova ujasno sega :roll:

just_a_kid
07-31-2006, 08:56
Мдам, този път те разбрах горе-долу. За да ти се изписва ника и да ти се появяват аватарът и подписът, трябва да си влязла в регистрацията, тоест да отидеш на вход и т.н, не е нужно да си влизаш в пощата, освен ако не искаш. Можеш да си сложиш картинка от твоя компютър, ако първо я качиш на някакъв сайт, примерно тук http://imageshack.us/ и там ако не се лъжа, можеш да я смалиш, но аз лично не съм пробвала. За другото не мога да ти помогна, защото никога не съм ползвала тази услуга и просто не знам. :wink:

B@By_Sp0Rt
07-31-2006, 10:35
10x za vsi4ko... :P vsi4ko e gotovo superrrrnai nakraq :mrgreen: 10x o6te vednaj