View Full Version : Moderated:На 16 съм,нямам цикъл и правя секс с гаджето,ако..
neznae6to momi4e
07-30-2006, 10:59
taka z sum na 16 godini nqmam 06te cikul i pravq sex ot nqkolko meseca vuprosa mi ako gadjeto mi svur6va v men moga li da zabremeneq sorry ako temata se povtarq mi daite linkove kum starite
blagodarq predvaritelno
Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:
alkobalko
07-30-2006, 11:04
Доста странно ми звучи да си на 16 и да нямаш цикъл. Предполагам си доста слаба. Все пак моят съвет е да отидеш на лекар, за да те прегледа. Жената може да забременне едва, когато има цикъл. Все пак нищо не ви пречи да го правите с предпазни средства.
siXt_senSe
07-30-2006, 11:08
Еми при условие че във всеки момент в теб може да се отделя яйцеклетка и да ти дойде,шанса е доста голям!
Ne e vqrno moje da zabremenee NO ako stane taka(pazi boje)deteto moje da ymre ili da se rodi nedugavo :!: :!: :!:
B@By_Sp0Rt
07-30-2006, 11:42
ne nemoje da se zabremenee t1ka no te savetaam da ne go pravite po dobre otzad no s predpazni merki...idi na lekar da te vidqt
az su6to kato bqh na 16 o6te nqmah cikul i otihod na ginekolog,samo 4e ne sum pravila sex i tq mi kaza,4e e mnogo dobre,4e ne sum o6te,za6toto mojelo da stane nqkakuv problem,dokato o6te nqmam i mi kaza da iz4akam nqkolko meseca i ako ne mi doide pak da otida.az 4akah,no ne mi doide i otidoh.tq mi dade da piq edni hap4eta i sled tova mi doide sled 1 sedmica.ti trqbva da otide6 su6to da se vidi dali nqma6 nqkakuv problem,no ne se pritesnqvai,na nqkoi hora im idva mnogo po-kusno za6toto vsi4ki se razvivat razli4no.tam kato te pitat dali ima6 sexualni kontakti 6te ti obqsnqt mnogo dobre vsi4ko,no spored men e trqbvalo da iz4aka6 da ti doide predi da pravi6 sex,za6toto moje da ti se uvredi ne6to taka.
rosskata
07-30-2006, 12:13
nqma 6ans da zabremenee6! pravi si sex, spoko! \:D/
emi naj-malkoto zabremenqlo momi4e e bilo na 13. Napravi si izvoda :lol:
nai malkoto rodilo e na 5 ako ne znae6 ne na 13.tva e svetovniq rekord.
la_sabrosita
07-30-2006, 13:41
i az sum 4uvala i 4ela,4e dori da ne ti e do6lo pak moje6 da zabremenee6 :arrow: pravete go s prezervativ..a otnosno tova koeto kazaha ppo nagore 4e moje da si uvredi6 ne6to,,,nz struva mi se logi4no!Aide uspeh
BSplayer
07-30-2006, 13:54
абе цикълът не идва ли към 12 години :shock:
miloto_girl_4e
07-30-2006, 14:04
Боже, защо давате толкова некомпетентни отговори?
Човек може да си провали живота заради някои...
Как така не може да забременее?
Практически е възможно...
Примерно в тялото и в момента узрява клетка и след няколко дена тя ще бъде изхвърлена(момичето за пръв път ще има мензис), а те правят секс и той свърши в нея ...сперматозоидите като нищо ще достигнат до нея и ще я оплодят, а тя понеже няма и цикъл, няма да разбере, че е бременна...
ИЗПОЛЗВАЙТЕ ПРЕЗЕРВАТИВИ :!: НЕ СЕ ПРАВЕТЕ НА ГЕРОИ :!:
Примерно в тялото и в момента узрява клетка и след няколко дена тя ще бъде изхвърлена(момичето за пръв път ще има мензис), а те правят секс и той свърши в нея ...сперматозоидите като нищо ще достигнат до нея и ще я оплодят, а тя понеже няма и цикъл, няма да разбере, че е бременна...
Добре, че има кой да ви го каже...евала!
Добре, че има кой да ви го каже...евала!
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
Може да се забременее,но по-добре отиди на лекар,защото не е нормално да нямаш цикъл на 16 години!
cskamoni4ka
07-31-2006, 11:54
100% не можеш да забременееш,НО отиди на гинеколог,защото това на 16 да нямаш сикъл не е хубаво!
Tempestjuji
07-31-2006, 12:13
100% не можеш да забременееш,НО отиди на гинеколог,защото това на 16 да нямаш сикъл не е хубаво!
edin put da ni suvpadnat mneniqta =D>
cskamoni4ka
07-31-2006, 12:30
edin put da ni suvpadnat mneniqta =D>
хаха евала :D
ragingbull
07-31-2006, 13:14
nai malkoto rodilo e na 5 ako ne znae6 ne na 13.tva e svetovniq rekord.
i e vqrno...v puerto riko ili columbiq be6e ne se se6tam.....no tfa 4e ne ti e
do6lo moje da se dalji i na hormonalen defekt...sled kato ima takuv slu4ai i ti kazaha vav foruma da ide6 nalekar trqbva da go napravi6...spoko vs 6te se opravi...... 8)
miloto_girl_4e
07-31-2006, 13:18
После, ако забременее, заради това мнение искам ти да и дадеш пари за абортаааа :!: ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
Аман от некомпетенти мнения,бееее :!: ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
Tempestjuji
07-31-2006, 14:00
После, ако забременее, заради това мнение искам ти да и дадеш пари за абортаааа :!: ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
OK..samo edno mi kaji..kak shte zabremenee ako nqma cikul.???
sometimes_
07-31-2006, 16:45
Тя вече обясни, ама кой да прочете! Ползвайте си презервативи,че после...ще те видим как ще пишеш тема, че си бременна.
cskamoni4ka
07-31-2006, 17:30
Ахахах абе как ще забременее като още не й е дошло?Май твоите мнения за некомпетентни,не моите!!!
ИЗПОЛЗВАЙТЕ ПРЕЗЕРВАТИВИ :!: НЕ СЕ ПРАВЕТЕ НА ГЕРОИ :!: =D>
ИЗПОЛЗВАЙТЕ ПРЕЗЕРВАТИВИ :!: НЕ СЕ ПРАВЕТЕ НА ГЕРОИ :!: =D>
slushai otidi pri jp-to si(li4niq lekar)toi 6te ti dade napravlenie za genekolog ..po dobre otidi nqma ni6to stra6no 6te ti dadut hap4eta koito sudurjat jenski hormoni koito 6te predizvikat ozrqvaneto na qicekletkata .....gre6ka e 4e si zapo4nala polov jivot moje lo e da nastupqt seriozni problemi no 6tom nqma6 oplakvaniq ot bolka pri akta(ne govorim samo za purviq put)zna4i nqma uslujneniq .... no ne otlagai pose6tenieto sipri genekolog a za zabremenqvaneto mackata e napulno prava vuzmojno e ...nedei da riskuva6 izpolzvai predazni merki za da nqma6 problemi ](*,)
Ем вижте сега аз съм абсолютно некомпетентен в тази област, хабер си нямам, но благодаря на Бога, че ми е дал елементарна логическа мисъл... Най-малкото забременяло и родило живо дете момиче е на 5 години... това е всеизвестен факт... До колкото знам цикъла идва в пубертета на момичетата, който започва на 9-10 години най-рано. От всичко изписано следва, че момичето не е имало цикъл все още, но все пак е родило живо дете. Аз ли нещо бъркам или просто тук всички дето пишат, че неможе да забременее им липсва елементарна логика и пишат само ей така на изуст!?