View Full Version : Дискотеки - нов закон!?!?
Моля ви знам че има такива теми но никъде не видях точна информация по следния въпрос - в последно време от доста места чувам че е влязъл или предстои да влиза закон според който деца навършили 16 години могат да ходят на дискотека без да консумират алкохол. Мен ми се струва супер тъпо ама съм отчаяна защото умирам да хода на диско а с наште на глава не се излиза....
ProstoAz
07-30-2006, 16:22
Къде е проблема само не разбрах? :?
Нямаш 16 или искаш да употребяваш алкохол? :roll:
ПП. Не съм чувала за такъв закон, но и не ме засяга. :lol:
ne imam 16, na 17 sum, vuprosa e 4e nz dali tva e vqrno 4e ako ima6 navur6eni godinite moje6 da hodi6 na no6tna diskoteka bez problemi s policaite
Ахаха :lol: Представям си... на дискотека без да употребяват алкохол WTF? Представям си как сервитъорката проверява личните карти на всеки клиент преди да му земе поръчката :lol: После куките като дойдат, строй се преброй се на духалката да видят дали е пил :lol: :lol: :lol:
SinisterDoll
07-30-2006, 21:29
:shock: :shock: :shock:
За такъв закон до сега не съм чувала и не мисля дори,че има.Изчакай да станеш на 18 и си ходи спокойно на диско :-D
da znaete po princip samo hora nad 18 ima v disko nali..samo deto kat pogledne6 nqkoi vuzrasten ili dori 25-30 godi6nite sa rqdkost v posledno vreme, znam 4e ne trqbva da e taka, znam 4ee lqlqlql na decata kude im e mqstoto ala bala znam si4ko kvo 6e mi kajete ama kajete mi sea nqma li samo lape6ori iz diskotekite....+tva vuprosa e principen dali ima takuv zakon a ne da mi obesnqvate tuka da 4akam da stana na 18
az kat stana na 18 poslednata mi rabota 6e e da hoda na disko ot si4kite izpiti koito me 4akat
ako ne jiveq sega koga...
IKisseDAGirL
07-31-2006, 00:43
нз къде си го чула тва, но ако е вярно ще е супер
апък за алкохола - то може да се подгрее и преди диското, така че.. :D
SweetBunny
07-31-2006, 08:26
И аз не съм чувала за този закон :?
BeBencEto
07-31-2006, 11:14
tolkova li ne mojesh da si suberesh kompaniqta da otidete na detska diskoteka kato ti e tolkova zora....+tva edva li na nqkoq diskoteka mojesh da si prekarash po qko ot na nqkoi kupon nqkude kudeto shte ima mn poveche neshta za vurshene :-)
ми някак си не мога да си представя да ходя с приятелите си които са на по 16-18 на детска дискотека при некжи 4-5 клас....за6то ли не си го представям
BeBencEto
07-31-2006, 13:56
i kvo nqma nikvo zna4enie vuzrastta az za tva ti kazah....kato si na 17 ne se misli za mnogo po golqma ot ostanalite...kvo kato si vzemesh kompaniqta shte si se kefite zaedno..za kvo da gledash drugite...
и да има - не ме е*е особено! имам си 18 - останалите да се спасяват! :wink:
basi zadavam elementaren vupros, ako znae6 otgovora otgovarq6, ina4e nqma nujda ot tupi komentari ili nenujni izkazvaniq. vse pak fooruma se predpolaga 4e trq da e polezen, a ne vzaimno da se draznim nali taka...
mi kefi se 4e ima6 18, i az ti se kefq, az oba4e gi nqmam i iskam da hodq na diskoteka, ne 4e ne moga da si ida sega, vuprosa e dali E LEGALNO NAD 16
whatever mersi za "pomo6tta"
fuck_you_baby
07-31-2006, 16:55
i az ne sam 4uvala za tozi zakon.........v na6to disko preobladavat nepalnoletnite(daje te sa mai pove4e ot palnoletnite) taka 4e........
от моята гледна точка ако приемат такъв закон ще е страхотно защото съм на 16 а и тук по принцип не е много трудно да влезеш на нощна пък и нз защо няма проверки.Иначе от правна точка този евентуален закон ще е поредната простотия на депутатите ни.Иначе ще се радвам ако има такъв закон но мисля че тов ае някакъв неверен слух
Az sam na 14 6te praq sq 15 i hoda na disko 2 pati v sedmicata tva mi e napalno dostata4no.ama za takav zakon sorry ama ne sam 4uvala.vapreki 4e 6te6e da e qko ako na 14 moje6e da se hodi na disko dori i bez da se upotrebqva alkohol.:(((
da ima takuv zakon i e priet az li4no sum na 15 i ne mi pravqt problem v diskotekite v studenski grad dosega li4na karta ne sa mi izkali...no da ima takuv zakon
da ima takuv zakon i e priet az li4no sum na 15 i ne mi pravqt problem v diskotekite v studenski grad dosega li4na karta ne sa mi izkali...no da ima takuv zakon
male mili4ka ti si purvata det go potvurjdava tva..pls ako moe6 pi6i mi li4no da te pitam ot kude moa namera statiq ili ne6to takova
na men ne mi pyka osobeno,ot tova ,za6toto imam o6te7 meseca dokato stana na 18,a i maika mi ne me puska da xodq po discoteki,tai kato tq ne obi4a da go pravq. no,ako ima takav zakon i se prieme 6te e super,za6toto vse si mislq,4e 4ovek ,koito ima 16 godini e ve4e dostata4no golqm,za da probva i da vidi dali mu xaresva.kolkoto do pieneto-ne vijdam da ima problem,a ako servitiorite pravqt problemaciq,tq 6te e samo do 1-2 4asa-koi 6te ti se zanimava. realno poglednato tozi zakon si sa6testvuva.imam 1 priqtelka ,koqto e na 13 godini i izglejda kato na 17.kogato xodi na disco tq prosto kazva na oxranata,4e vav vaprosnata diskoteka si e zabravila li4nata karta i np-puskat q. aweeeeeeeeeeeeeee egati zakonite.a koio iska -neka da pie,tva si vapros na vkus.