Влез

View Full Version : koga se kazva obi4am te

pechomuh_f4e_
07-30-2006, 18:24
ae hora zdraveite!ko praite ve kak ste:) em taka de imam edno v1pros4e koga kazvate obi4am te na gadjeto si v smisal kolko vreme trqbva da ste hodili za da mu/i kajete OBI4AM TE?6toto po pincip nali ima ne6to kato pravilo ili nz to4no kak da go nareka 4e ako kaje6 obi4am te prekaloeno rano i dr 6te se upla6i ili 6te se otdrapne o4uden?az hodq ot3 dena s edno mom4e i na momenti kogato me celuva taka iskam da mu kaja 4e go obi4am no ne go pravq zaradi 1 pri4ini.1vo nz toi kak 6te reagira dali i toi 6te mi go kaje ili 6te go stresna i 2ro ne sam mn ubedena da si priznaq
a i normalno li e parvo momi4eto da kaje OBI4AM TE????? :-k :-k :-k :smt008

Ice_Queen
07-30-2006, 18:31
Казва се обичам те когато :
го чувстваш!
когато си сигурна че наистина е така!
когато си сигурна че това е човека който е най-специален за теб!
когато сякаш трепериш и искаш целия свят да го разбере ( че обичаш даден човек);

с др думи -когато си осъзнала нещата ;)
аз лично мн мразя - ходим с някой 3-4 дена и той -обичам те ! пфффффф..... ](*,)

honey_7o
07-30-2006, 18:33
го чувстваш!
когато сякаш трепериш и искаш целия свят да го разбере ( че обичаш даден човек);

аз лично мн мразя - ходим с някой 3-4 дена и той -обичам те ! пфффффф..... ](*,)

Absolutno sam saglasna i iskam da dobavq 4e nikoga ne trqbva da kazva6 obi4am te samo za6toto toi ti go kazva i edva li ne ti se 4ustva6 zadaljena

Jamalska
07-30-2006, 18:36
м съгласна съм с розовото мнение..аз казах на мойто мъж че го обичам...някъде 10-11месеца след първата ни целувка...Там некфи други фактори има м/у тея 2 момента ама...няма зн.
Говорихме си и го гледах и исках да го изкрещя ама ме фана страх като се знам каква съм и накрая му го написах в смс-че...Той много се зарадва...ама от тогава истинското 'обичам те' не съм казвала отново...се са 'бичКам те' и 'липсваш ми'

miloto_girl_4e
07-30-2006, 18:38
го чувстваш!

И на мен това ми е омразният момент .. ходим от няма и месец и той вече ме обича.. и некво като ми го каже и аз се чудя какво да направя, хем да не го кажа и аз (казвам го, само ако наистина го мисля и чувствам), хем да не му стане гадно..
В повечето случай, като ми го кажат се усмихвам и го целувам продължително, за да се измъкна...
Кога е времето да се каже "Обичам те"? - Когато го почувствш, но не бързай.. според мен е удачно да минат 2-3 месеца...

Ice_Queen
07-30-2006, 18:39
Когато нещата са споделени ,чувствата са силни,нещата се преживяват,бъдещето е пред вас... "обичам те! ти си моя живот!"

Когато - абе кефиш МА,ама аз дали ТА кефа..-, когато се виждаш с човека през 2 седмици,когато просто дори не ти трепва окото когато той ти каже: не ми е мн добре..... " харесвам те! но засега толкова!"

iiirish
07-30-2006, 18:41
когаго чувствата във сърчицето ти диктуват да изречеш "обичам те", то няма да пита кое време е. нуждата да кажеш тези думи идва от самосебе си, а ако човека на когото ги казваш се отдръпне или уплаши, значи той не изпитва същото към теб

maybelline
07-30-2006, 18:48
Когато го почувстваш

koalka
07-30-2006, 19:04
Няма да се оплаши,ако и той те обича.Не мисля,че трябва да криеш чувствата си.Няма определено правило колко време трябва да сте ходили-това е тъпо.Казваш обичам те,когато го чувстваш и си сигурна в това.

Sarabi
07-30-2006, 19:53
Е някой път казаното "Обичам те" на третата среща може да е резултат от близко 2 годишно приятелство.Не се знае.Но наистина трябва да се каже само тогава,когато го чувстваш истински силно,когато изпълва душата ти и когато не можеш вече да го таиш у себе си.И не трябва да се притесняваш,че ще обидиш човека до теб,ако не му го кажеш.По=добре изчакай момента,когато ще го кажеш с истинското чувство,за да го почувства този,който е до теб.
Аз лично още на никой не съм казала "Обичам те",защото не съм намерила подходящия човек и не искам да се лиша от момента

`Guns`N`Roses_f
07-30-2006, 21:31
na men bif6iq mi priqtel mi kaza "obi4am te " 3 dena sled kat trygnahme.ama az estestveno me mu povqrvah [-X i kat go pitah ti na sqka s koqto hodi6 li kazva6 "obi4am te " i toi mi kaza - da i razbrah 4e za nego taq duma ni6to ne zna4i.az do sega sam kazvala samo 1 pyt "obi4am te" na sega6niq mi priqtel i naistina go 4uvstvam.

iskra_vasileva
07-31-2006, 12:49
ae hora zdraveite!ko praite ve kak ste:) em taka de imam edno v1pros4e koga kazvate obi4am te na gadjeto si v smisal kolko vreme trqbva da ste hodili za da mu/i kajete OBI4AM TE?6toto po pincip nali ima ne6to kato pravilo ili nz to4no kak da go nareka 4e ako kaje6 obi4am te prekaloeno rano i dr 6te se upla6i ili 6te se otdrapne o4uden?az hodq ot3 dena s edno mom4e i na momenti kogato me celuva taka iskam da mu kaja 4e go obi4am no ne go pravq zaradi 1 pri4ini.1vo nz toi kak 6te reagira dali i toi 6te mi go kaje ili 6te go stresna i 2ro ne sam mn ubedena da si priznaq
a i normalno li e parvo momi4eto da kaje OBI4AM TE????? :-k :-k :-k :smt008