View Full Version : koga se kazva obi4am te
pechomuh_f4e_
07-30-2006, 18:24
ae hora zdraveite!ko praite ve kak ste:) em taka de imam edno v1pros4e koga kazvate obi4am te na gadjeto si v smisal kolko vreme trqbva da ste hodili za da mu/i kajete OBI4AM TE?6toto po pincip nali ima ne6to kato pravilo ili nz to4no kak da go nareka 4e ako kaje6 obi4am te prekaloeno rano i dr 6te se upla6i ili 6te se otdrapne o4uden?az hodq ot3 dena s edno mom4e i na momenti kogato me celuva taka iskam da mu kaja 4e go obi4am no ne go pravq zaradi 1 pri4ini.1vo nz toi kak 6te reagira dali i toi 6te mi go kaje ili 6te go stresna i 2ro ne sam mn ubedena da si priznaq
a i normalno li e parvo momi4eto da kaje OBI4AM TE????? :-k :-k :-k :smt008
Ice_Queen
07-30-2006, 18:31
Казва се обичам те когато :
го чувстваш!
когато си сигурна че наистина е така!
когато си сигурна че това е човека който е най-специален за теб!
когато сякаш трепериш и искаш целия свят да го разбере ( че обичаш даден човек);
с др думи -когато си осъзнала нещата ;)
аз лично мн мразя - ходим с някой 3-4 дена и той -обичам те ! пфффффф..... ](*,)
honey_7o
07-30-2006, 18:33
го чувстваш!
когато сякаш трепериш и искаш целия свят да го разбере ( че обичаш даден човек);
аз лично мн мразя - ходим с някой 3-4 дена и той -обичам те ! пфффффф..... ](*,)
Absolutno sam saglasna i iskam da dobavq 4e nikoga ne trqbva da kazva6 obi4am te samo za6toto toi ti go kazva i edva li ne ti se 4ustva6 zadaljena
Jamalska
07-30-2006, 18:36
м съгласна съм с розовото мнение..аз казах на мойто мъж че го обичам...някъде 10-11месеца след първата ни целувка...Там некфи други фактори има м/у тея 2 момента ама...няма зн.
Говорихме си и го гледах и исках да го изкрещя ама ме фана страх като се знам каква съм и накрая му го написах в смс-че...Той много се зарадва...ама от тогава истинското 'обичам те' не съм казвала отново...се са 'бичКам те' и 'липсваш ми'
miloto_girl_4e
07-30-2006, 18:38
го чувстваш!
И на мен това ми е омразният момент .. ходим от няма и месец и той вече ме обича.. и некво като ми го каже и аз се чудя какво да направя, хем да не го кажа и аз (казвам го, само ако наистина го мисля и чувствам), хем да не му стане гадно..
В повечето случай, като ми го кажат се усмихвам и го целувам продължително, за да се измъкна...
Кога е времето да се каже "Обичам те"? - Когато го почувствш, но не бързай.. според мен е удачно да минат 2-3 месеца...
Ice_Queen
07-30-2006, 18:39
Когато нещата са споделени ,чувствата са силни,нещата се преживяват,бъдещето е пред вас... "обичам те! ти си моя живот!"
Когато - абе кефиш МА,ама аз дали ТА кефа..-, когато се виждаш с човека през 2 седмици,когато просто дори не ти трепва окото когато той ти каже: не ми е мн добре..... " харесвам те! но засега толкова!"
когаго чувствата във сърчицето ти диктуват да изречеш "обичам те", то няма да пита кое време е. нуждата да кажеш тези думи идва от самосебе си, а ако човека на когото ги казваш се отдръпне или уплаши, значи той не изпитва същото към теб
maybelline
07-30-2006, 18:48
Когато го почувстваш
Няма да се оплаши,ако и той те обича.Не мисля,че трябва да криеш чувствата си.Няма определено правило колко време трябва да сте ходили-това е тъпо.Казваш обичам те,когато го чувстваш и си сигурна в това.
Е някой път казаното "Обичам те" на третата среща може да е резултат от близко 2 годишно приятелство.Не се знае.Но наистина трябва да се каже само тогава,когато го чувстваш истински силно,когато изпълва душата ти и когато не можеш вече да го таиш у себе си.И не трябва да се притесняваш,че ще обидиш човека до теб,ако не му го кажеш.По=добре изчакай момента,когато ще го кажеш с истинското чувство,за да го почувства този,който е до теб.
Аз лично още на никой не съм казала "Обичам те",защото не съм намерила подходящия човек и не искам да се лиша от момента
`Guns`N`Roses_f
07-30-2006, 21:31
na men bif6iq mi priqtel mi kaza "obi4am te " 3 dena sled kat trygnahme.ama az estestveno me mu povqrvah [-X i kat go pitah ti na sqka s koqto hodi6 li kazva6 "obi4am te " i toi mi kaza - da i razbrah 4e za nego taq duma ni6to ne zna4i.az do sega sam kazvala samo 1 pyt "obi4am te" na sega6niq mi priqtel i naistina go 4uvstvam.
iskra_vasileva
07-31-2006, 12:49
ae hora zdraveite!ko praite ve kak ste:) em taka de imam edno v1pros4e koga kazvate obi4am te na gadjeto si v smisal kolko vreme trqbva da ste hodili za da mu/i kajete OBI4AM TE?6toto po pincip nali ima ne6to kato pravilo ili nz to4no kak da go nareka 4e ako kaje6 obi4am te prekaloeno rano i dr 6te se upla6i ili 6te se otdrapne o4uden?az hodq ot3 dena s edno mom4e i na momenti kogato me celuva taka iskam da mu kaja 4e go obi4am no ne go pravq zaradi 1 pri4ini.1vo nz toi kak 6te reagira dali i toi 6te mi go kaje ili 6te go stresna i 2ro ne sam mn ubedena da si priznaq
a i normalno li e parvo momi4eto da kaje OBI4AM TE????? :-k :-k :-k :smt008