View Full Version : Защто Защто на мен !???!?!!?:(
Любовта е наи гадното нещто яко ти е определено време и после страдаш не е оправдано!сега разбирам защто някои хора 13 14 годишни се самоубиват бахти му проблемите :evil: ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
[i]Не е така.Любовта е най-прекрасното нещо на света.Това,че някой те е наранил/а не означава,че любовта е най-ужасното нещо.
FiRe_LaDy
07-30-2006, 20:51
Права си и мен ми идва да си сложа края,ама така нищо не се постига.И наи - 4есто наистина любовта боли много.
liubovta e ne6to prekrasno kogato e spodelena, no kogato ne e ili te naranqt togava naistina moje6 da q namrazi6 i da bqga6 ot neq :( :( :(
Alkohola , Narkoticite i Smartta sa bqgstvo ot problemite i sa JALKO ne6to!
когато любовта те докосне с чистата си и пламенна ръка, когато тя е споделена и толкова силна, че да не съществуна нищо друго за теб... тогава ще разбереш колко си грешал сега
PY_MACKA
07-30-2006, 21:06
liubovta e ne6to prekrasno kogato e spodelena, no kogato ne e ili te naranqt togava naistina moje6 da q namrazi6 i da bqga6 ot neq :( :( :(
abe vie 4uvate li se???kvi sa tiq gluposti
za nekva drisla/drislio deto ne moje da vi stupi na malkiq prust 6e se samoubivate
q se drujte kato normalni hora
bahti i svetovnite problemi imA-->11 septemvri, sqka 10-ta minuta nqkoi se zarazqva sys spin, na 3 min edno dete v afrika umira---->znaete li 4e tezi hora kakto i blizki te im biha dali si4ko koeto imat samo za o6te sedmica jivot
taka 4e se osuznaite-->za nekvo sexualno privli4ane naranqvate ne samo sebe si a i si4ki koito sa vi blizki
tva e nai egoisti4noto ne6to, a pri4inata e mega typa
freaky_FK
07-30-2006, 21:11
kakvo ti se e sluchilo????
Любовта е наи гадното нещто яко ти е определено време и после страдаш не е оправдано!сега разбирам защто някои хора 13 14 годишни се самоубиват бахти му проблемите :evil: ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)Самоубиват се, защото са с акъла в гъза...защото са слаби...защото бягат, а не се изправят срещу проблема.Това е най-лесния начин да се оттървеш от проблемите...баси как се ядосвам кат ми заговорят за самоубийства...наистина любовта е доста силно чувство...може да те държи в депресия няколко години...но само силните оцеляват...закони на джунглата...или се изправяш или продължаваш да лежиш и те тъпчат.Не е важно, че си паднал...важно е колко бързо ще се изправиш...
qgodkata__
07-30-2006, 22:07
Любовта е наи гадното нещто яко ти е определено време и после страдаш не е оправдано!сега разбирам защто някои хора 13 14 годишни се самоубиват бахти му проблемите :evil: ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)Самоубиват се, защото са с акъла в гъза...защото са слаби...защото бягат, а не се изправят срещу проблема.Това е най-лесния начин да се оттървеш от проблемите...баси как се ядосвам кат ми заговорят за самоубийства...наистина любовта е доста силно чувство...може да те държи в депресия няколко години...но само силните оцеляват...закони на джунглата...или се изправяш или продължаваш да лежиш и те тъпчат.Не е важно, че си паднал...важно е колко бързо ще се изправиш...
:!: :!: :!:
_deskata_
07-30-2006, 22:18
spored men tova nee v1rno,spored men liubovta e edno ot nai vajnite ne6ta na sveta.Da naistina pri pove4eto slu4ei liubovta stiga do edin stadii i spira,i zapo4va porednoto stradanie,no se pak to nee ve4no,za6toto sled zagubata na liubimiqt 4ovek se poqvqva i nov i nov.A tova stradanie nee se d1lji nito na momi4eto nito na mom4eto v1v vr1zkata,a se d1lji na tova 4e pove4eto koito se vliubvat sa po malki i nz kakvo vs16tnost ozna4ava dumata liubov,ne sa q usmislili! kogato si o6te tineidj1r za teb zadubava na edin liubim 4ove e ne6to mn mn mn stra6no a za edin ve4e ozrql e ne6to mn po-razli4no!Problema e v1v vazrasta,no nz za6toto az s1m na 15 i ne moga da precenq to4no!No spored men tova e problema,a vs16tnost 4e vse o6te ne sme ozrqli za loubovta! :D
spored men tova nee v1rno,spored men liubovta e edno ot nai vajnite ne6ta na sveta.Da naistina pri pove4eto slu4ei liubovta stiga do edin stadii i spira,i zapo4va porednoto stradanie,no se pak to nee ve4no,za6toto sled zagubata na liubimiqt 4ovek se poqvqva i nov i nov.A tova stradanie nee se d1lji nito na momi4eto nito na mom4eto v1v vr1zkata,a se d1lji na tova 4e pove4eto koito se vliubvat sa po malki i nz kakvo vs16tnost ozna4ava dumata liubov,ne sa q usmislili! kogato si o6te tineidj1r za teb zadubava na edin liubim 4ove e ne6to mn mn mn stra6no a za edin ve4e ozrql e ne6to mn po-razli4no!Problema e v1v vazrasta,no nz za6toto az s1m na 15 i ne moga da precenq to4no!No spored men tova e problema,a vs16tnost 4e vse o6te ne sme ozrqli za loubovta! :D
Нищо в природата и изобщо в света не става случайно.Щом на 13-14 почваш да усещаш привличане към другия пол, значи така трябва да е...подготвяш се за реалния живот...и започваш да търсиш...докато не намериш...
И не се пише "защто" а "защо" :o
И не се пише "защто" а "защо" :oСтаваш Дребнава...Така като гледам в темата ти "някога" и ти не си безгрешна.Така че не си в позиция да критикуваш правописа на човека, като ти самата не пишеш правилно
NaI_MiLi4KaTa
07-31-2006, 03:04
Ако всички се самоубиваха заради несподелена любов.... незнам щеше ли да има много живи хора по земята.
Значи...един съвет от мен - все още сте млади хора,предполагам. Поне голяма част от форумистите. Рано ви e за любов и някакви кой знае какви сериозни връзки. Ходете си с някое момиче/момче,изкарвaйте си готино,харесвайте си я/го,целувайте се,правете секс (ако се чувствате готови) и това е... Каква любов може да изпитвате на 15-години,примерно? Да не говорим,че наистина боли от любовта и няма смисъл човек да се влюбва,особено често или във всяко свое гадже... Пак повтарям - в тая възраст е важно да ви е хубаво. Вече като поотраснете,като прехвърлите,да речем,25 години може да мислите за някаква много сериозна връзка,в която да сте яко влюбени и евентуално да се ожените/омъжите за човека до себе си...Но на 15-16 години да седнете да ревете по форумтие,че любовта е гадна и че не ви се живее,щото някоя пикла или пикльо ви е преебал...Тъпо е :wink:
Подкрепям АТАКАБГ Много вярни неща написа... няма какво да се добави. Лично аз, когато някъкво 15 годишно момиче като почне да ми се обеснява в любов ми става интересно, много от рано почвате бе :)
Защо си мислите че няма любов като си на 13 14 15 16 години ?? Сяко следващо поколение се развива по рано така че [-X
BUBU_to4ka_TO
07-31-2006, 08:37
Значи...един съвет от мен - все още сте млади хора,предполагам. Поне голяма част от форумистите. Рано ви e за любов и някакви кой знае какви сериозни връзки. Ходете си с някое момиче/момче,изкарвaйте си готино,харесвайте си я/го,целувайте се,правете секс (ако се чувствате готови) и това е... Каква любов може да изпитвате на 15-години,примерно? Да не говорим,че наистина боли от любовта и няма смисъл човек да се влюбва,особено често или във всяко свое гадже... Пак повтарям - в тая възраст е важно да ви е хубаво. Вече като поотраснете,като прехвърлите,да речем,25 години може да мислите за някаква много сериозна връзка,в която да сте яко влюбени и евентуално да се ожените/омъжите за човека до себе си...Но на 15-16 години да седнете да ревете по форумтие,че любовта е гадна и че не ви се живее,щото някоя пикла или пикльо ви е преебал...Тъпо е :wink:
emii vij sega ne sym mnogo syglasna s teb glavno za6toto sobstveniq mi opit opravdava tvoqta teza...az trygnah na 15 s priqtelq mi i vse o6te sme zaedno sled 2-3 godini 6te se ojenim taka 4e vqrno za tvoeto pokolenie moje i da e vajalo tova koeto kaza no za sega6noto...mi ne osobeno...1)po razvratni sa 2)pove4e dramatizirat 3)'gotino e da se previ6 na golqm'
razbiram 4e go kazva6 ot dobri 4uvstva no prosto tova ve4e vaji za vse po malko teenager-i
cskamoni4ka
07-31-2006, 08:54
:shock:
Защо си мислите че няма любов като си на 13 14 15 16 години ?? Сяко следващо поколение се развива по рано така че [-X
Точно там е проблема. Всяко следващо поколение СИ МИСЛИ,че се развива по-бързо и започва от по-рано връзки,полов живот и така нататък,което определено не е нормално...Аз съм убеден,че повечето хора на 14-15 год. не знаят какво в истинска любов. И да си мислят,че са влюбени може изобщо да не е така...
БУБУ,е аз да не съм на 50год. :mrgreen: Почти на 19 съм,и аз спадам към това поколение,така че много добре знам за какво става дума. Съветът ми беше да ходите с някой за да ви е готино,а не да влагате кой знае какви чувства и после да съжалявате. Много са редки случаите,когато човек открива голямата любов на живота си на 15-16 год...Така че да изживявате кой знае какви депресии и да мислите дори за самоубийство,защото сте скъсали с няква си/някъв си е крайно безсмислено.
тъй, тъй :-k съвсем вярно! евала! =D> =D> =D>
Mike-Jones
08-01-2006, 09:12
И не се пише "защто" а "защо" :oСтаваш Дребнава...Така като гледам в темата ти "някога" и ти не си безгрешна.Така че не си в позиция да критикуваш правописа на човека, като ти самата не пишеш правилно da to4no taka :0 sia za edna bukva problem li she pravish
BeBcHeTo
08-01-2006, 09:56
E lubovta e nai qkoto ne6to na tozi svqt stiga da e spodeleno no ako ne e ne trqbva da slagmae krai na jivota si zaradi nekfo momi4e ili mom4e
kudravoto
08-01-2006, 10:01
Права си и мен ми идва да си сложа края,ама така нищо не се постига.И наи - 4есто наистина любовта боли много.
mnogo si prava
luda`flirtajika
08-01-2006, 10:06
ne to prosto nqmashe da ima hora :D
sladkoto_neli
08-01-2006, 10:07
E lubovta e nai qkoto ne6to na tozi svqt stiga da e spodeleno no ako ne e ne trqbva da slagmae krai na jivota si zaradi nekfo momi4e ili mom4e
и аз съм на това мнение
yo-ma-nigga
08-01-2006, 10:08
moga da ti kaja che tezi koito se samoubivat na 13-15 godini sa s prekaleno lapeshko mislene vse oshte i kakvo ?!jivota e pred teb tolkova razocherovaniq shte vidish i to ne samo s lubovta i kakvo? shte tragnesh pri vseki edin ne maluk problem da slagash krai na jivota si li ?? koito e s takova mislene ...da vzeme da porasne i da ne misli samo za seebe si ami i malko za priatelite,rodninite s nqkolko dumi za horata koito go obichat !