View Full Version : KAK RAZBIRATE VRAZKITE
freaky_FK
07-30-2006, 21:43
vseki priema idetq za vruzka po razlichen nachin.mojete li da kajete kakvo predstavlqva za vas perfektanta vruzka?
OK.qvno vseki si ima ili e imal nqkakuv obrazec na vrazkata si.no sega da se spreme na drug fakt.KOE VI E PO GOLQMA TRUPKA VAV VRAZKATA SEXUT ILI LUBOVTA?I AKO EDNA VRAZKA MOJE DA SE SASHTESTVUVA BEZ ! OT DVETE KOE SI BIHTE IZBRALI???
perfektnata vrazka za men e da moje6 da govori6 s priqtelq si za absolutno vsi4ko i da ne se pritesniava6 ot nego,da se podkrepqte i uvajavate,da ima harmoniq i razbiratelstvo,lubov i strast,vzaimno doverie i nikvi luji i izneveri!
sladkoto_neli
07-30-2006, 21:53
перфекна връзка едва ли има но за мен такава може да баде вразка която се крепи на доверие и силни чувства , връзка в която има разбирателство и хармония.а е за мен перфекната връзка е тази в която двама души се допълват , умеят да се изслушват и си вярват.
Ivanna99
07-30-2006, 21:56
Perfectna vruzka sporedmen nqma,za6toto ako e spored me4ite ti e sku4na i mn burzo ti omruzva,no vse pak v edna vruzka nai-vajnoto e lubovta,strastta,tova da vijda6 kak pogleda na dr blqska kogato te vidi,da se usmihva vseki put 6tom te pogledne i da ti kazva obi4am te,da e gotov po vsqko vreme da govorite za vs,da te podkrepq,toi da bude uporata ti vuv vsi4ko i kogato ste razdeleni neprekusnato da mislite edin za dr i nikoga da ne vi omruzva zaedno,da ne mojete da ste dale4 edin ot drug!Spored ot vsi4ki tezi factori se sformira perfectnata vruzka!!!
dream_for_you
07-30-2006, 22:13
Перфектно би било да си с човек,който те обича такава каквато си.Да те цени и да ти го показва.Трябва да ви е забавно заедно,да можете да си говорите за всичко,да си имате доверие и свобода.Да има много страст и любов \:D/ :smt007 \:D/
не я приемам, защото просто не съществува.
винаги има проблеми, неразбиране, различия... но винаги трябва да има и преглътнато достойнство и най-вече много любов
_deskata_
07-30-2006, 22:27
za men li?az nikoga ne s1m imala perfektna vr1ska no si q predstavqm po sledniq na4in. Da si imame doveriq,da se obi4ame,da si spodelqme,da se razbirame idealno,da sme vinagi zaedno,da se podkrepqma v1v vsi4ko,da ne se kritikuvame ili obijdame,da pro6tame,da ne se zad1lbo4avame v problemite(da ne pravil ot muhata slon),da b1dem vnimatelni,liubezni,t1rpelivi k1m polovinkata si,da obi4ame vsi4ko nego dori tova koeto drugite smqtat da otvratitelno,da se grijim edin za drug,da si spodelqme vsi4ko zat6toto doverieto e nai-vajnoto! Eto tova za men e edna PERFEKTNA vr1ska!! :-D :-D \:D/
Перфектна връзка няма. Но изключително добра връзка е ако партньорите се обичат,харесват много физически и като характери,като хора,имат си доверие,споделят си,освен гаджета са и много добри приятели и си изкарват готино заедно в леглото и не само.
Ne e suvsem vqrno,4e nqma takiva vruzki(kato gore poso4enite).I az ne vqrvah predi,no eto 4e sega imam to4no takava vruzka.Cqla edna godina bez prekusvanei bez seriozni sutreseniq i promeni v negativna posoka,koeto me kara da vqrvam i v tova,4e naistina su6testvuva 4oveka s kogoto da se dopulva6 perfektno,vupros na vreme e koga 6te go sre6tne6,i vupros na umenie da go zadurji6...za6toto nqkoi ne go sre6tat cql jivot...a drugi go sre6tat,no ne suumqvat da go zapazqt...
Ами перфектна връзка е относително понятие.За мен перфектна връзка е,когато 2-ма човека се разбират и обичат.И си имат доверие.
SeXyTo_f
07-31-2006, 06:34
perfektnata vrazka za men e da moje6 da govori6 s priqtelq si za absolutno vsi4ko i da ne se pritesniava6 ot nego,da se podkrepqte i uvajavate,da ima harmoniq i razbiratelstvo,lubov i strast,vzaimno doverie i nikvi luji i izneveri!
напълно съм сигласна.... 8-[
BUBU_to4ka_TO
07-31-2006, 06:38
vryzkata ne moje da e perfektna ako i dvamata ne se grijat za tova; trqbva ponqkoga da se pravqt kompromisi v imeto na drugiq, no tova ne zna4i 4e trqbva da zagyrbi6 sebe si za drugiq; trqbva da se uvajavate! ot tam natatyka ostanaloto idva s te4enie na vremeto.. \:D/
maybelline
07-31-2006, 07:29
Няма перфектна връзка и точно това е очарователното и уникалното във всяка една.В една хубава връзка двамата партньори се разбират,имат си доверие,обичат се много,прекарват заедно повечето от свободното си време,чувстват се добре един с друг,правят грешки и се учат от тях,спорят понякога(след това се сдобряват и се обичат още повече) и липсват един на друг когато не са заедно за дълго време.Поне засега така разбирам една хубава връзка:)
cskamoni4ka
07-31-2006, 08:59
Перфектната връзка за мен е,да имам човек до мен който би направил всичко за да съм добре,както и аз за него,да се обичаме,да си прекарваме времето заедно,да ни е хубаво,да сме щастливи и т.н.
За мен перфекната врька вече е загубена и сега нямам никакви надежди за такава... Но ако трябва да има определие за нея то мисля че е много просто .. Любов от двете страни + разбиране + доверие + НЕ задушаване на врьзката + р0мантика + секс.. Това е за мен перфекната врьзка тамьн си помислих че сьм е намерил НО [-X