Влез

View Full Version : after-sex проблем

gogi_bg
07-30-2006, 23:40
Здравейте. За мнозина питането ми ще е досадно, за друга част - банално, но мен леко ме притесни. Не съм зелен в сексусално отношение - и като опит и като образованост, но по темата за "капката преди еякулация" явно още не съм добре осведомен. Та правихме секс с приятелката ми в малко бойни условия - на една пейка, но беше вечер и почти нищо не се виждаше. Та преди акта аз бях много солидно възбуден, а и получих фелацио от нея. След това ми намекна, че е усетила т.нар. и толкова коментирана "капка", по време на интервенцията. Та посехнах да си сложа презерватива, но беше ужасно тъмно и без да видя съм тръгнал да го слагам наобратно. Без още да съм покрил даже цялата глава се усетих, върнах го в изходна позиция, нахлузих го правилно и си довършихме акта. Та въпроса ми е може ли да са останали сперматозоиди от тая капка по главичката на пениса ми след фелациото и когато съм надянал презерватива наобратно (не обхванах цялата глава - само отгоре) те да са останали по лицевата страна на презерватива, с който правихме секс. По принцип от нея знам, че овулацията и е 3-4 дена и по всички сметки трябва да и е свършила преди 1-2 дена. Все пак имам ли причина да се притеснявам, че съм направил бела и да предприемаме ли някакви мерки ? това се случи тази вечер, преди няколко часа.
П.С. един път вече е пила Постинор преди 7 месеца, но тогава си имахме убедителна причина.

07-30-2006, 23:43
Ем кво... свидят ли ти се 12те лва за пустинорче... ем тогава кажи и да изпие 10 литра вода...

la_sabrosita
07-31-2006, 06:59
ima makar i minimalna vuzmojnost....taka 4e :arrow: Postinor Duo

BUBU_to4ka_TO
07-31-2006, 07:05
6ansyt naistina e minimalen no naistina za da si siguren Postinor! i sledva6tiq pyt vnimavai s prezervativa kolkoto i da si vyzbuden

maybelline
07-31-2006, 07:39
Тия постинорчета като бонбонки ги пиете.Опасност има ако е била в денят преди овулацията или в деня на овулацията.В дните СЛЕД овулацията няма опасност(друг въпрос е дали тя знае със сигурност кога й е овулацията).По тази капка вероятно е имало сперматозоиди,но шансът да забременее точно от този акт е почти нулев.

07-31-2006, 07:45
Айдееее мина времето, сорка - ще си татко!

07-31-2006, 08:34
Изключителна простотия и тепигьозлик царят тук! Направо кънти тоя форум!!! Ей дечурлига, да вземете малко да почнете да четете! Страшни глупости приказвате! При най-малкото съмнение гълтате "Постинор", и въобще не си давате сметка какво може да ви докара на недоразвитите организми. Някой хубав ден ще се чудите като как така неможете да имате деца! За вас си е!
А сега по темата: Няма кой знае каква сериозна вероятност да стане гаф, тъй като презервативите са обработени със спермицид - тоест попадналите върху него сперматозоиди умират.
Като не четете книги поне четете упътванията на презервативите и на лайната с които се тъпчете, за да не се хапете някой ден там където не се стигате! ](*,)

Tempestjuji
07-31-2006, 08:40
Изключителна простотия и тепигьозлик царят тук! Направо кънти тоя форум!!! Ей дечурлига, да вземете малко да почнете да четете! Страшни глупости приказвате! При най-малкото съмнение гълтате "Постинор", и въобще не си давате сметка какво може да ви докара на недоразвитите организми. Някой хубав ден ще се чудите като как така неможете да имате деца! За вас си е!
А сега по темата: Няма кой знае каква сериозна вероятност да стане гаф, тъй като презервативите са обработени със спермицид - тоест попадналите върху него сперматозоиди умират.
Като не четете книги поне четете упътванията на презервативите и на лайната с които се тъпчете, за да не се хапете някой ден там където не се стигате! ](*,)

Edin trezvo misle6t :smt023

LiLeNcEtOoO
07-31-2006, 08:52

bravo bravo =D> =D> =D> =D> =D>

BSplayer
07-31-2006, 09:00
ima makar i minimalna vuzmojnost....taka 4e :arrow: Postinor Duo :-D

cskamoni4ka
07-31-2006, 10:36
Има минимална вероятност,затова нека да пие ПостинорДуо,колкото и да не е полезно,по-добре от колкото да ставаш татко,не мислиш ли?!

maybelline
07-31-2006, 13:33

=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>

Night_Knight
07-31-2006, 14:08
Та преди акта аз бях много солидно възбуден, а и получих фелацио от нея. След това ми намекна, че е усетила т.нар. и толкова коментирана "капка", по време на интервенцията.
Както неведнъж обясних, в тази капка сперма не се съдържа, защото течността пристига от жлези, разположени доста далеч от тестисите :mrgreen:

ragingbull
07-31-2006, 14:43
Та преди акта аз бях много солидно възбуден, а и получих фелацио от нея. След това ми намекна, че е усетила т.нар. и толкова коментирана "капка", по време на интервенцията.
Както неведнъж обясних, в тази капка сперма не се съдържа, защото течността пристига от жлези, разположени доста далеч от тестисите :mrgreen:

dobre be 4eti malko literatura we 4ovek....dokazano e nau4no...ko spori6 za tapotii....a putq na spermata minava prez jelezi.....taka che moje i da ima.....vse pak kogato pravi6 sex ti zadurja6 spermata.....

Night_Knight
07-31-2006, 15:01

dobre be 4eti malko literatura we 4ovek....dokazano e nau4no...ko spori6 za tapotii....a putq na spermata minava prez jelezi.....taka che moje i da ima.....vse pak kogato pravi6 sex ti zadurja6 spermata.....

Н - Я - М - А! Омръзна ми да обяснявам. :mrgreen:

Pre-ejaculate, also known as pre-cum, is the liquid that seeps from the tip of the penis during sexual excitement before ejaculation happens. This fluid helps coats the urethra and helps sperm move. If there are sperm in the urethra from a previous ejaculation, then pre-cum could push them through the penis before a guy actually comes.

Сиреч, с думи селски и прости - единствения шанс шанс в тази течност да се съдържат сперматозоиди е да не си се изпикал след последния тек. Сорим за простащината. :mrgreen:

07-31-2006, 17:42
Тия постинорчета като бонбонки ги пиете.Опасност има ако е била в денят преди овулацията или в деня на овулацията.В дните СЛЕД овулацията няма опасност(друг въпрос е дали тя знае със сигурност кога й е овулацията).По тази капка вероятно е имало сперматозоиди,но шансът да забременее точно от този акт е почти нулев.

[-o< [-o< [-o<

ragingbull
07-31-2006, 18:00

Н - Я - М - А! Омръзна ми да обяснявам. :mrgreen:

Pre-ejaculate, also known as pre-cum, is the liquid that seeps from the tip of the penis during sexual excitement before ejaculation happens. This fluid helps coats the urethra and helps sperm move. If there are sperm in the urethra from a previous ejaculation, then pre-cum could push them through the penis before a guy actually comes.

Сиреч, с думи селски и прости - единствения шанс шанс в тази течност да се съдържат сперматозоиди е да не си се изпикал след последния тек. Сорим за простащината. :mrgreen:

awe idiot ami za ko govorim...we a tfa 4e go pi6e nqkude ili si go pro4el....vse pak izto4nite sa ni razli4ni....az puk sum 4el 4e tfa e te4nost sas doza spermatozoidi....koito sa ostanali po puti6tata...a po moe svedenie....tezi pati6ta ne sa samo uretrata...te moje da sa i v semenite kanali, prez jelezite i t.n, kakto kazah tazi te4nost se otdelq ot jelezi a imenno prez tezi jlezi minavt i spermatozoidite....kakto i da e nema zna4enie da sporime.....