View Full Version : zashto go nqma???
Na 18 godini sum , za 1-vi put pravih sex predi 1 godina i polovina , posle imah zastoi okolo 1 godina i posle pochnah da pravq sex redovno, ot togava minaha dva meseca , no ne izpitvam nikakvo ydovolstvie (vaginalno) , mastorbirala sum samo i samo za da pochuvstvam nqkakvo udovolstvie , no nego go nqma.Poluchavam orgazum samo klitorno , no vaginalno nqma nishto , daje ponqkoga me boli , kajete mi zashto e taka.Pitala sum po zaobikolnata priqtelki te dali izpitvat ydovolstvi i kazvat , che izpitvat , zashto az ne izpitvam i vinagi li shte e taka??? ](*,) ](*,) ](*,)
Impress_Me
07-31-2006, 08:12
Не съм момиче но въпреки това знам че вагинален оргазъм се получава доста трудно твоят приятел трябва да си знае работата за да се получи! А за това дали ще те боли винаги мисля че не но нека все пак някое момиче да ти каже се пак те знаят по добре
Da , no az ne yseshtam nikakvo ydovolstvie , puk za orgazma sum naqsno , che nqma da go izpitam lesno , no prosto iskam da razbera zashto moite priqteli se hapqt ot kef i poludqvat , daje i da ne sa dostignali orgazum pak im e qko , a na men ne :cry:
krem4et0
07-31-2006, 08:43
И аз до сега само 1 път съм стигала до вагинален оргазъм и то преди седмица,а водя редовен полов живот от 5 месеца.Първо на 18 си-не си малка,но все пак още сигурно си тясна и за това те боли.Одвен това по принцип има и жени,които никога не изпитват вагинален оргазъм,но това не им пречи да водят полов живот.Съветът ми е експериментирай-накарай приятеля си да опитате различни пози,да опита с уста,с ръка дори и с пенис,но без да го вкарва.Бъди по-разкрепостена и когато намериш това,което ти харесва го включи към задължителната програма.а и удоволствието за жената се постига и с някои упражнения.Наскоро четох 1 статия по въпроса-че трябва да си свиваме мускулите на ануса и влагалището като това трябва да стане редовно упръжнение-така се засилва ефектът от сексът.а ако това се прави по време на самият акт,то ест не само момчето ръга,но и ти помагаш със съкращаване на мускулите засилва удоволствието.повярвай ми така е!
krem4et0
07-31-2006, 08:45
а да и най-якото в сексът не е самото ръгане там-за мен най-якото е да се гушна гола до моето момче,да го галя и целувам,да си говорим.тогава постигам истинското удоволствие и ако това го няма-все едно не съм правила секс!
Не съм момиче но въпреки това знам че вагинален оргазъм се получава доста трудно твоят приятел трябва да си знае работата за да се получи! А за това дали ще те боли винаги мисля че не но нека все пак някое момиче да ти каже се пак те знаят по добре
А пък според мен не се получава трудно въпросът е психически момичето да е предразположено а ако има любов и т.н може оргазмът да е светкавичен така да се каже.
Da , no kogato mi go vkarva , az ne izpitvam nishto , predpolagam che trqbva da mi e hubavo , no nishto ne izpitvam.S tozi koito bqh 1-viq put mn se obichahme , posle sme pravili sex nqkolko puti , no pak nishto ne mi e hubavo , nishto ne useshtam zashto0o0o?
Mike-Jones
07-31-2006, 10:23
а да и най-якото в сексът не е самото ръгане там-за мен най-якото е да се гушна гола до моето момче,да го галя и целувам,да си говорим.тогава постигам истинското удоволствие и ако това го няма-все едно не съм правила секс! =D> =D> =D>
Tempestjuji
07-31-2006, 11:46
:smt023
krem4et0
07-31-2006, 12:17
Da , no kogato mi go vkarva , az ne izpitvam nishto , predpolagam che trqbva da mi e hubavo , no nishto ne izpitvam.S tozi koito bqh 1-viq put mn se obichahme , posle sme pravili sex nqkolko puti , no pak nishto ne mi e hubavo , nishto ne useshtam zashto0o0o?
защото го мислиш прекалено много-отпусни се и не мисли ох,пак ли ще правим секс,айде от мен д мине стига той да е на кеф
друго-може да си по-широка или партньора ти не особено надарен
а и може просто да се движи напред назад и да си мисли че прави кой знае какво,а то трябва разнообразие и в движенията и в скоростта им.Пробвай следното-когато ти го вкарва(съжелявам за вулгарния израз) ти легни по гръб,с опънати и стиснати крака-така е по-хубаво.можеш да пробваш и с колена притиснати до гърдите-важното е да не си разкрачена-така влагалището не се отпуска толкова.
LoRinSeR
07-31-2006, 12:25
Отпусни се, пийни нещо. Може да си прекалено тясна, или пък на приятелят ти да му е много тънък.
razli4nata
08-01-2006, 07:49
macka i az imam su6tiq problem vodq polov jivot ot 1 godina i polovina i n6to samo klitorno i az kato teb dokato toi e v men ne izpitvam ni6to taka si o6te mnogo moi priqtelko i koto i da pipitam vsi4ki mi kazvat 4e ne izpitvat ni6to az sum 4uvala 4e vaginalniq orgazum se polu4ava po trudno i sled vreme s tova se uspokoqvame az moto fr
Na 18 godini sum , za 1-vi put pravih sex predi 1 godina i polovina , posle imah zastoi okolo 1 godina i posle pochnah da pravq sex redovno, ot togava minaha dva meseca , no ne izpitvam nikakvo ydovolstvie (vaginalno) , mastorbirala sum samo i samo za da pochuvstvam nqkakvo udovolstvie , no nego go nqma.Poluchavam orgazum samo klitorno , no vaginalno nqma nishto , daje ponqkoga me boli , kajete mi zashto e taka.Pitala sum po zaobikolnata priqtelki te dali izpitvat ydovolstvi i kazvat , che izpitvat , zashto az ne izpitvam i vinagi li shte e taka??? ](*,) ](*,) ](*,)
Няма да е винаги така. Малка си, неопитна, ще мине време и всичко ще е ок. Важно е да знаеш че вагиналния оргазъм се учи! Общо взето повечето жени в ранните си сексуални опити изпитват предимно клиторен оргазъм. Постепенно се отпускат и отпускат и научават после какво е G-точката и когато започнат да си играят с нея след време се научават да свършват и вагинално. ЗАПОМНИ ВСИЧКО ТИ Е В ГЛАВАТА. Мозъка е най - основния полов орган!
Другото важно нещо за вагиналния оргазъм е че той е свързан с усещането за напишкване и невероятно много жени в ранна възраст си забраняват без да искат да се отпуснат и да получат такъв оргазъм защото си мислят че ще се напишкат. Няма нищо подобно но на жените им трябва доста време да преодолеят този психически момент.
Другото важно нещо е да експериментираш сама!!!! Това е едно от няй важните неща в живота на човек за да си подобри сексуалния живот. Как може да получиш иначе удоволствие като сам не си разбрала какво ти харесва как ти харесва защо ти харесва. Когато веднъж разбереш тези неща, после просто казваш на приятеля си - искам така, искам това да ми направиш.... и така лека полека ще ти се отпусне мозъка и ще започнеш да изпитваш много силно всичко.
Нека някой мъж се заиграе да ти направи една свирка! Това е важен психологически момент за жените. Ако веднъж преодолее една жена страха и срама от това да и няправят свирка, то тя е на крачка от перфектния оргазъм.
Ако все пак не изпитваш оргазъм и в следващите няколко седмици то сменяй партниора!!! По добре си хвани някой по опитен батко :). НО СЕ УВЕРИ ЧЕ Е ОПИТЕН!!! Не винаги възрастта означава опит!
Peace
Другото важно нещо за вагиналния оргазъм е че той е свързан с усещането за напишкване и невероятно много жени в ранна възраст си забраняват без да искат да се отпуснат и да получат такъв оргазъм защото си мислят че ще се напишкат. Няма нищо подобно но на жените им трябва доста време да преодолеят този психически момент.
Tochno tova usetih nqkolko puti , no naistina smqtah , che shte se napishakm i mi se iskashe da spre , blagodarq ti mnogo za razqsnenieto tubeme
predpolagam , che ne si pomognala samo na men a i na drugi momicheta
BLagodarq ti oshte vednuj
danielka_88
08-01-2006, 20:30
em kakvo da ti kaja za men sexa e ne6to prekrasnu mejdu dvama du6i dali e kliturno vaginalno ili kvoto i da bilo tova e udovolstvie spored men edna jena polu4ava orgazam vaginalno kogato e maksimalno otpusnata i otdadena strahuva6 li se i t.n ne se polu4ava .stiskam ti palci :mrgreen: