View Full Version : Iskam da napulneq
Zdr all. Nakratko: iskam da napulneq barzo i efikasno. Ako nqkoi znae nqkfi preparati , medikamenti ili kakvoto i da bilo za burzo napulnqvane molq da pi6e ... ne mi dreme ako 6te 4erniq mi drob da stane na pihtiq pls pi6ete
[B]a[N]D[i]T[k]a
07-31-2006, 10:24
lele ujas xax mi qj kakvi medikamenti iskash? nai dobre s qdene...
Ти за сладко чувал ли си? :)
Хахаха И аз искам с "медикаменти". Ти наистина трябва да си болен, ако си мислиш, че с лекарства ще стане работата. Спортувай, храни се добре, препорачвам ти тае-бо.
А на колко си? Колко тежиш? Височина? Това все пак ще ни помогне да ти помогнем :wink:
Imam edna priqtelka deto pie nqkakvi 6eikove za napalnqvane.Nz to4no kakvo predstavlqvat oba4e bili ujasni
mai trqbva6e da pouto4nq malko sajalqvam ...
zna4i mom4e sam. visok sam 1.95 teja nqkade kam 70-74 kg i se 4uvstvam napravo ujasno ... tova "qj pove4e" ne mi pomaga osobeno 6toto az prosto ne qm mnogo - taka sam ustroen a tuka pokrai priqteli 4uvam za nqkfi preparati za nqkfi tabletki ama iskam savet ot nqkoi koito po razbira
В такъв случай можеш да посетиш някой фитнес център и да се консултираш с инструктор. Той ще ти изготви както тренировъчен план, така и ще ти каже как да се храниш и какви таблетки (предполагам имаш предвид за мускулна маса) можеш да пиеш. Успех!
В такъв случай можеш да посетиш някой фитнес център и да се консултираш с инструктор. Той ще ти изготви както тренировъчен план, така и ще ти каже как да се храниш и какви таблетки (предполагам имаш предвид за мускулна маса) можеш да пиеш. Успех!
ami dobre mai 6te te poslu6am mersi za suveta
da naistina trqbva da razvie6 muskulna masa za da stane6 okolo 90 za sedmica
Пепи Пекторалиса
08-01-2006, 09:02
Ти за сладко чувал ли си? :)
Ти явно за тъпотия си чувал. :smt018