View Full Version : Жени
ragingbull
07-31-2006, 13:54
Ами тъй като всеки ден чета за гафове, дали да се пие постинор, дали не, дали съм бременна, дали са ме отворили и такива глупости...бих искал да направим едно интерсно запитване до жените.....та жени....
ГЪЛТАТЕ ИЛИ ПЛЮЕТЕ?!?!???!?! :smt017
Гълтамее
е то попринцип зависи от мъжа
ако е некфо добро гълташ да му напрайш кефа,ако е некъф педер тъп заспал не... :-D
princeskata
07-31-2006, 14:01
gultameeeeeeeeeeeeee i go povru6tame sled tva :-D
ние не лапаме па ше гълтаме...
ragingbull
07-31-2006, 18:17
e aide sq....mn hora pitat kak da naprava frenska...kak da mu e hubavo.....pak vie ne lapali.....kak moje takova ne6tu.....da si badem 4estni za da polu4i6 trqbva da dade6......taka 4e 4akam mneniq.... :twisted:
Mike-Jones
07-31-2006, 19:36
e aide sq....mn hora pitat kak da naprava frenska...kak da mu e hubavo.....pak vie ne lapali.....kak moje takova ne6tu.....da si badem 4estni za da polu4i6 trqbva da dade6......taka 4e 4akam mneniq.... :twisted: taka taka brato samo taka
Ice_Queen
07-31-2006, 19:40
Гълтаме...някак : не си е работа да ти свърши в устата и после бягай да плюеш.постави се на негово място..въпреки че съм го правила,но защото просто ми се гадеше през целия ден иии така се получи..а че не е мн приятно...не е ..самата сперма,ама имайки се в предвид че доставяш кеф на любимия си и че ще трае само няколко сек....се преживява ;) :)
ProstoAz
07-31-2006, 21:05
Гълтамее
Съгласна! :D
е то попринцип зависи от мъжа
ако е некфо добро гълташ да му напрайш кефа,ако е некъф педер тъп заспал не... :-D
Ако е "некъф педер тъп заспал" въобще ще се занимаваме ли с него? :lol:
kaka0155
07-31-2006, 21:13
Еми първия път като ми свърши в устата, направих един брутален гаф- ми то беше и малко неочаквано и изплюх всичко върху коремчето му ... ](*,) ](*,) ](*,) кофти ситуацийка, ама не се е повтаряла!
Гълтам и ме кефи!!! :smt016 :smt016 :smt016
Mike-Jones
07-31-2006, 21:44
taka taka dobre go davate xoxo
mravkata_z
07-31-2006, 22:32
Pluq! :oops:
davaite galtaneto mu e maikata vse pak spermata e visoko hranitelno ve6testvo i ne biva da se pohabqva naprazno ! :)
ragingbull
07-31-2006, 22:43
daje nqkude 4uh 4e edno izprazvane v ustata i gultaneto na spermata se ravnqva na edin red bull...6toto sadarjala mn vuglehidrati, proteini i belta4ini za da moje spermatozoidite da se dvijat....daje 4etoh v u4ebnik po biologiq 4e spermatozoidite imat energiq dostatu4na za da prepluvat tihiq okean, ako toi bude ot karamerilizirana zahar...wow kakva sila, mo6t...taka che kato gledam za sega pove4eto gultate...super...da jivee novata hranitelna dobavka.....no az 4akam o6te mneniq...dotuk mi haresva.....keep going!!!!! 8)
batko protein i belta4ini e edno sa6to ne6to !!! Protein e ruskata duma a pak Belta4ini e balgarskata !!!
Dumi4ki koito neznaete kakvo ozna4avat po dobre ne gi izpolzvaite 4e moe da stanete za GOLQM SMEXXXX !
ragingbull
07-31-2006, 22:55
batko ne znam dali znae6 ama ima sa6testvena razlika mejdu protein i belta4ini...vse pak beltucite ne sa proteini...ne znam dali si u4il 10 klas organi4na himiq i biologiq!!!!! ako puk si nqkoi napompan muskulest pi4aga s himiq v glavata ne si misli 4e pone tq ti dava um.....!!!!!
Eclipse_bb
07-31-2006, 22:57
Ъъъ...
И каква е разликата?!
ragingbull
07-31-2006, 23:06
offfff-ъъъъъ...ne me karaite sq da vi obqsnqvam 6oto e 1 4asa prez no6ta i mi se spi...utre 6e q kaja.....neka si namera materialite i ako obichate temata be6e za drugo ne6to....ne q floodete naprazno..........ili pi6ete na lichna.......thanks predvaritelno!!!!!!
Гълтайте,момичета,полезно е за вашето здраве!Спермата съдържа голямо количество белтъци,така че гълтайте,момичета,хем ще съчетаете полезното с приятното за вас,хем на нас,мъжете,ще ни е гот!
П.П. т'ва дет го казвам е съвсем сериозно...няма майтап!
FiSoLiNka
08-01-2006, 00:53
Gyltame ...pone pove4eto
B@By_Sp0Rt
08-01-2006, 15:45
galtamm 8-[
DaDdY_BoY
08-01-2006, 15:50
хаха сички почти гълтат :)))) ае думайте да си знаем :D
e aide sq....mn hora pitat kak da naprava frenska...kak da mu e hubavo.....pak vie ne lapali.....kak moje takova ne6tu.....da si badem 4estni za da polu4i6 trqbva da dade6......taka 4e 4akam mneniq.... :twisted:
никой не съм карала насила.. който иска да дава..
daje nqkude 4uh 4e edno izprazvane v ustata i gultaneto na spermata se ravnqva na edin red bull...6toto sadarjala mn vuglehidrati, proteini i belta4ini za da moje spermatozoidite da se dvijat....daje 4etoh v u4ebnik po biologiq 4e spermatozoidite imat energiq dostatu4na za da prepluvat tihiq okean, ako toi bude ot karamerilizirana zahar...wow kakva sila, mo6t...taka che kato gledam za sega pove4eto gultate...super...da jivee novata hranitelna dobavka.....no az 4akam o6te mneniq...dotuk mi haresva.....keep going!!!!! 8)
ааахххмм... ами така може да спестиш много пари
хех
Защо жените живеят по-дълго?
Защото в спермата има витамин С..
да бе..
и гейовете живеят по-дълго :o
Mike-Jones
08-01-2006, 17:42
Гълтайте,момичета,полезно е за вашето здраве!Спермата съдържа голямо количество белтъци,така че гълтайте,момичета,хем ще съчетаете полезното с приятното за вас,хем на нас,мъжете,ще ни е гот!
П.П. т'ва дет го казвам е съвсем сериозно...няма майтап! =D> =D> =D> =D> =D> :D :D :D :D :D \:D/ \:D/ \:D/ :-({|= :-({|=
Алминатора
08-01-2006, 17:43
да бе..
и гейовете живеят по-дълго :o
Гейовете да мрат в канала
sometimes_
08-01-2006, 17:44
Нито едно от двете, до сега не ми се е случвало гаджето ми да свърши в...устата ми и нямам намерение да пробвам, поне за сега.
а къде ти свършва ? на лицето ??
sometimes_
08-01-2006, 17:56
Има къде :mrgreen: .
ragingbull
08-01-2006, 18:01
а къде ти свършва ? на лицето ??
hahahaha tfa me izbi.....kato gledam nqkoi den iska6 ili ne iska6 6te probva6....puk i horata ti kazaha 4e e polezno.....