View Full Version : zaedno sme a tq obi4a drug.
Zdraveite.eto go i moqt gaden gaden gaden problem.zna4i na 22 godini sym.predi okolo 6 meseca se vlubih v edno momi4e koeto za men e unikalno.mnogo q obi4am.zaedno sme ve4e 6 meseca.problemat mi e mnogooo gaden.Zna4i predi pove4e ot godina tq e skysala s bivv6iqt si priqtel.kaza mi 4e mnogo go e obi4ala.kato mi kazva6e kolko mnogo e zna4el toi za neq na men mi stava6e mnogo gadno.edin vid izliza 4e az ne zna4a tova koeto zna4i toi za neq.pomolih q da byde otkrovenna s men i da mi kaja ima li o6te 4ustva kym nego.tq kaza 4e o6te go obi4a.pitah q na miga -koi ozna4ava pove4e za neq v momenta(az ili toi) i tq mi kaza "ne znam".tova stana v4era.za tezi 5 meseca ne sym i kazval 4e q obi4am nito tq 4e men.a az naistina q obi4am za6toto znam kakvo govorq ni6to 4e sa minali samo 5meseca a "obi4am te" e ne6to mnog silno i moje bi e plod na mnogo dylgi vryzki.kazah i 4e iskam da se razdelim.tq ne iska6e.ne iska6e izob6to.reagira emocionalno na tova koeto i kazah.taka i nqmah sili da se razdelim.ne moga da ponesa fakta 4e tq obi4a drug myj koito se e otnasql na momenti otvratitelno s neq.sega ne znam kakvo da pravq.edinstvenoto koeto me krepi e e 4e neq stra6no mnogo mom4eta q iskat--i to vse nqkvi svestni na koito tq ima doverie-no tq izbra men.kaza 4e s drugite nqmalo trypka a s men imalo.kaza 4e moje da e s tqh no az i deistvam razli4no i iska da byde s men.Az i vqrvam(moqta osyznata gre6ka)-nikoga ne vqrvai na jena, no kakto i da e.priema m 4e za neq zna4a pove4e ot drugite i sym siguren v tova.no NE MOGA DA PRIEMA 4e TQ IMA 4usTVA KYM DRUG.kazah i ne iskam da sme zaedno no tq ne iska da me ostavi.sega ne znaq kakvo da pravq.dali tova 4e zna4a ne6to pove4e ot drugite moje bi 6te se prevyrne nqkoga v lubov mn po silna ot predi6nata ili tova sa samo me4ti?kak mislite?predi o6te dqaa sme zaedno nenina priqtelaka mi kaza 4e se bila otkazala ot vsqkakvi myje i 4e bila mnogo zle emocionalno.sega se osmihva smeee...svobodna e da izbira.tq iska da e s emn no obi4a i drug a az ne moga da go ponesa.kakvo da pravq.da se otkaja li ot neq.?kak misite?
Ivanna99
07-31-2006, 21:13
Vij,problemut ti e naistina mn gaden,no spored men priqtelkata ti moje bi e mn oburkana to4no v momenta i i trqbva vreme da obmisli ne6tata i sama da preceni kum kogo,kakvo to4no izpitva!Tova moje da bude v tvoi plus,no moje da bude i minus,no edinstveniqt na4in da razbere6 istinskite i 4uvstva kum teb i kum nego e da i dade6 dostatu4no vreme da pomisli i da re6i kakvo to4no iska!Kaji i,4e zna4i mnogo za teb,no ne iska6 da q deli6 s drug makar i samo v mislite i i 4e iska6 hubavo da pomisli i da re6i kakvo to4no izpitva kum vseki edin ot vas,no bez luji,a iska6 4esten otg togava moje bi nai-trezvo 6te precenite ne6tata,no te suvetvam ako sled tova pak ti kaje,4e o6te go obi4a po-dobre se razdelete,za6toto za teb inak 6te bude po-mu4itelno!Spored men oba4e tova neinoto ne e lubov kum biv6oto i gaje,a zabluda ot moje bi izpitanata bolka i razo4arovanie pri razdqlata!Nz,no mislq,4e momi4eto e mn oburkano i v momenta ne znae kakvo to4no izpitva kamo li kakvo iska!!!Aide uspeh i kaji kakvo e stanalo [-o<
BeBcHeTo
07-31-2006, 21:21
Ul Tfa e mnogo gadno naistina
Mike-Jones
07-31-2006, 21:25
abe batka q nesa izlagai kaji i kato razbera kakvo iska da ta ti sa obadi kak moje toi sa darjal losho sas neq kato nqkav uligofren a ti si pi4aga i se darjish na nivo sas neq i tq molqti sa obi4ala nego vish kakvi sa tupi tiq jeni pove4e be te sa napravo izrodi be to nishto ne ceni nishto
Mike 4ove4e mnogo si prav !!!
Mike-Jones
07-31-2006, 21:38
Mike 4ove4e mnogo si prav !!! evala bratle
abe batka q nesa izlagai kaji i kato razbera kakvo iska da ta ti sa obadi kak moje toi sa darjal losho sas neq kato nqkav uligofren a ti si pi4aga i se darjish na nivo sas neq i tq molqti sa obi4ala nego vish kakvi sa tupi tiq jeni pove4e be te sa napravo izrodi be to nishto ne ceni nishto
pi4 i az tova i vikam i tq kazva 4e e razbrala kakvo iska-4e me iska men ...no izliza 4e v tova vreme obi4a drug.
kofti trypka za6toto az za pryv pyt sre6tam momi4e kato neq v jivota si
ina4e za vs si prav.ponqkoga si mislq 4e kolkoto po dobre se otnasq6 s edin 4ovek(ne samo pri momi4etata e taka ponqkoga i pri mom4etata) to tolkova pove4e toi en go ocenqva.:(izliza 4e trqbva da se dyrja otvratitelno s neq...a az prosto ne moga:(otstrani izglejdam sigurno kato 8mo klasnik zaradi en6tata koito pi6a no tova ne me interesuva.samo znam 4e mi e kofti zaradi situaciqta.:(
любовта идва с времето (стига да не се стигне до навик)! надеждата крепи човека - така че надявай се в сърчицето й да се прокрадне любовта към теб!
пък и щом тя самата не е искала да се разделяте това все пак би трябвало да значи нещо. обичта към даден човек не винаги идва на момента. понякога тя се задажда бавно, но след себе си оставя неугасим порив за живот - любовта на другия.
Niki po dobre si tarsi 6tastieto drugade ( pone az bih napravil taka ) ma..... v kraina smetka koi sam az 4e da ti se barkam . ako iska6 me poslu6ai ako ne iska6 nedei tvoq volq samo posled a ne sajelqva6 .
Good Luck
ei hora merski za mneniqta dano mi pomognat za6toto seriozno ne znaq kakvo da pravq....
sexy_macka
08-01-2006, 09:13
хей,не трябва да се отчайваш,личи,че много държиш на нея и я обичаш ...
Исках да ти кажа,че любовта в нея може да съществува от много отдавна,но просто да я е страх да ти я покаже,защото един път вече е била наранена .. Така направих аз с моя приятел ...обикнах го на 4ия месец а му казах едва 9ия когато тои беше усетил,че аз се страхувам да му го кажа,заради болката която преживях от предишната връзка и мога да ти кажа,че сега вече 1год и 2месеца сме много щастливи ... Замисли се...може би тя НЕ ОБИЧА др. момче ами на моменти си спомня болката и разочарованието и се страхува да не би ти да постърпиш по същият начин ... Дай и време,а през това време всекидневно и доказвай,че тя МОЖЕ да разчита на теб за всичко и не трябва да се страхува,защото ТИ ДЪРЖИШ НА НЕЯ...
П.С. Мн по-малка см от теб,но си мислех,че ако ти напиша това,което се случи на мен(същото като на теб) ще ти помогна...Надявам се да съм успяла !
УспеХ !!! \:D/
Mike-Jones
08-01-2006, 09:28
ei hora merski za mneniqta dano mi pomognat za6toto seriozno ne znaq kakvo da pravq.... da razbiram te priqtelio no prosto tova si e nqkak gavra sas 4ustvata ti kak taka dori moje da vi sravnqva ti deto na race q nosish a toi e pulen idiot mnogo puti mi se e slu4valo taka az se durja idealno i nqkak oba4e se neshto stava nego ocenqvat moje bi prosto nqmat cenosti tiq xora oshte i zaradi tova taka ina4e da te razbiram i ti vlizam v polojenieto no kaji i naistina kak moje to dori ne moje da te sravni teb sas toq idiot ti si pi4 i q uvajavash i kak togava shte go obi4a mnogo taka sa draznq ama znai priqtel che xubavite qbalki prasetata gi qdat i sam se ubedil v tova neshto kakto sega i ti
E dnes daje slu4aino vidqh na telefona i 4e biv6iqt i priqtel i se e obajdal.mn kofti za men.nqkoi drug nqma li menie 4e da sybera pove4ko syveti i da se re6a vednyj za vinagi kakvo da pravq....?
zoben_pitbul
08-10-2006, 19:53
Ами виж сега...Поведението й според мен не е поведение на момиче,което вече е наранявано и затова да я е страх да ти го каже-ако беше така просто нямаше да ти казва,че те обича,но в никакъв случай не би ти казала нещо от тоя сорт,защото бисе досетила,че ще те нарани.Единственото хубаво в момента е,че е била честна с теб,но ако трябва да съм честен изходът е един-съжалявам,но е най-добре да се разделите.Тя го обича повече от година,явно няма изход за нея,но недей да влизаш в нейния ад-все пак ЧОВЕЧЕ ЕДИН ЖИВОТ ЖИВЕЕШ,НЕ ГО ПРОВАЛЯЙ ЗАРАДИ ЧОВЕК,КОЙТО ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ Е СКАПАН ЗА МНОГО ГОДИНИ НАПРЕД!Това е ако искаш да се спасиш и да живееш нормално.Просто нямаш шанс да си щастлив с нея,наистина нямаш!След като тя обича бившия си толкова време не разчитай на промяна скоро,а може би и никога.Недей да рискуваш-не си струва,може би я обичаш,но когато сте заедно лъжете себе си.Намери момиче с което ще имаш споделена любов и с което можеш да си истински щастлив.Ако се разделите и този момент ще дойде и ще видиш как смелостта да скъсаш с нея и болката ще ти се отплатят-с една истинска,споделена,красива ЛЮБОВ!
ne se otkazvai!normalno e tq e obi4ala onzi mnogo vrme i sega i e trudno da obikne!no qvno mnogo te haresva tova sa6to e ne6to ne se ot4aivai!ako naistina q obi4a6 iz4akai momenta v koito tq 6te kaje"obi4am te"a az vqrvam 3e tova 6te stane!bori se za neq,ne q izpuskai!
BebeTooOoo
08-10-2006, 22:31
хей,не трябва да се отчайваш,личи,че много държиш на нея и я обичаш ...
Исках да ти кажа,че любовта в нея може да съществува от много отдавна,но просто да я е страх да ти я покаже,защото един път вече е била наранена .. Така направих аз с моя приятел ...обикнах го на 4ия месец а му казах едва 9ия когато тои беше усетил,че аз се страхувам да му го кажа,заради болката която преживях от предишната връзка и мога да ти кажа,че сега вече 1год и 2месеца сме много щастливи ... Замисли се...може би тя НЕ ОБИЧА др. момче ами на моменти си спомня болката и разочарованието и се страхува да не би ти да постърпиш по същият начин ... Дай и време,а през това време всекидневно и доказвай,че тя МОЖЕ да разчита на теб за всичко и не трябва да се страхува,защото ТИ ДЪРЖИШ НА НЕЯ...
П.С. Мн по-малка см от теб,но си мислех,че ако ти напиша това,което се случи на мен(същото като на теб) ще ти помогна...Надявам се да съм успяла !
УспеХ !!! \:D/
dam to4no...uspexxxx
и аз имам мн подобен проблем с момчето, което обичам и нз ко да прая :( в смисал аз мн го обичам и не бих скъсала с него ако не съм сигурна, че нещата няма да се подобрят :? Човече разбирам те как се чувстваш и се чудя как може човек да обича двама/две едновременно?!? стискам ти палци!!
бате държиш се като путка, очевадно е че те е фанала за балък и ти се е качила на главата. Жените попринцип са адски тъпи същества като стане въпрос знае ли какво иска изобщо. Фани и тегли една путка майна, покажи малко авторитет, покажи че съществуваш като човек ами не само като някво пишлеме с което тя да се занимава докато си мечтае за оня льохман. Има шанс да и светне и да осъзнае че прави грешка и че може да загуби много заради капризите си. Кат се сетя още нещо ще допълня...
Lost_Kiss
08-11-2006, 00:55
Ne vsi4ki jeni sa izrodi!I mene me e naranqvalo mom4e,no towa ne ozna4ava 4e vsi4ki sa takiwa kato nego -tapaci..tei 4e ne govori 4e jenite sa izrodi
A po temata...Ne sam mnogo sigorna 4e tq go obi4a,ne q sly6ai kakwo govori!I towa 4e biw6oto i gadje i se e obajdalo nezna4i 4e sa se obqsnqvali v liubov,neznae6 kakwo sa si govorili!tq e skasala s nego predi godina i sega e s tebe!prosto o6te ne moje da se savzeme!Spokoino,ne go obi4a 99,99%....Moje bi pogovori s neq pak a dori i s biv6oto i gadje!
ot edna strana vsi4ki meniq sa pravi-ne se dyrja dostata4no na nivo i i ponasqm da mi govori 4e obi4ala o6te drug.ot druga strana predi mene mn ama mn q bole6e....znam kakvo i e bilo vypreki 4e go krie6e.sega o4evidno se 4ustva 6tastliva.tq se 4ustva 6tastliva do nqkade i tova me pravi 6tastliv.Razbiram 4e moje bi q e strah ot ne6to mn seriozno s men za6toto se poznavame s neq ot 2 godini i me znae 4e sym bil vinagi do sega golqm jenkar.no ot kakto sym s neq za drugi ne mislq.Moje bi tova mi e gre6kata......
napravo ne znaq kakvo da praq ve4e ne se izdyrja....
Spored men tq ne go obi4a,prosto moje bi ot nqkakva maniq 4e trqbva toi da e s neq,a nemoje da go ima!No rano ili kysno 6te osaznai 4e t isi 4oveka za neq!
Apak tfa deto vika6,4e si bil jenkar predi i zatova se strahuva ot ne6to po seriozno...moje i da e taka za6toto se strahuva da ne strada otnovo,no vse pak lubovta promenq 4oveka :smt007 lubovta pravi 4udesa
Е какво като все още обича бившия си много? Нали е с теб,нали те обича теб и НЕ Е С НЕГО? Кво се оплакваш? Според мен постъпваш тъпо като я късаш при положение,че явно държи на теб. А и 6 месеца не са малко... Преодолей някак тоя проблем и се опитай да я накараш и тя да го преодолее.
аааа ам мноу е кофти да си изграят с чувствата ти ... пожелавам ти да се оправяш ако те обича поне малко ще остане при теб :|
The Interceptor
08-12-2006, 10:17
така си е ](*,)
luda`flirtajika
08-12-2006, 11:39
ne vsi4ki...,no karai tova,4e tq e takava,ne zna4i 4e drugite sa,apa ti obitaxx si suglasen malee :D:D:D
ei myjki darji6 se kato jena ve...ko si mi se raznejil tuka po nekfa?tq te prai na luidd ti i pristaa6.zaebi q taq vryzka.diri si 6tastieto drugade!
cskamoni4ka
08-17-2006, 20:52
Дай й време.
mravu4kata
08-17-2006, 20:53
Глезли подобни има много. :?