PDA

View Full Version : cenite li tova koeto imate?

kani4ka
08-01-2006, 11:54
kogato slusham nqkoq priqtelka da govori za roditelitesi prostutii poludqvam repliki kato''maika mi e eb*si ku4k*ta'' poludqvam az zagibih maika si predi godina(razbolq se ot rak)vseki den mislq za tova che ne sum i pokazvala kolko mnogo q obicham .... ocenete tova koeto imate pred da go zagubite

kudravoto
08-01-2006, 12:00
mnogo sujelqvam za tova koeto ti se e slu4ilo i mnogo si prava

midian
08-01-2006, 12:12
Оооу това,което се е случило е ужасно :(
Права си че не трябва да говорим така,но и аз когато ме ядосат наште го правя... :smt011

kani4ka
08-01-2006, 12:29
na vseki mu minavat takiva misli prez glavata no se zamisli ako gi nqma6e

FiSoLiNka
08-01-2006, 12:39
Tova koeto ti se e slu4ilo ujasno..no ponqkoga roditelite sa nevazjmo.No ot skoro se zamislqm na temata ,4e tova koeto pravqt e za moe dobro i gledam da ne pravq to4no obratnoto na tova koeto mi kazvat

pinki
08-01-2006, 12:57
Sujalqvam za maika ti :smt009 Na men mn puti mi se e sly4valo da se razpla4a samo pri misulta,4e vse nqkoga nai-skupite xora 6te me napysnat :smt087 I...vqrno na vseki my minavat takiva misli,no neka te da ostanat vuv va6ite misli! :smt009

niGGa
08-01-2006, 14:09
Ами, да кажем, че се опитвам да го ценя.Не го правя напълно, но се опитвам.

sisk@
08-01-2006, 14:32
Често не мога да оценя това,което имам за,което съжелявам!

FiSoLiNka
08-01-2006, 14:40
trqbva da se opitvame da gi cenim pove4e za6toto kato gi zagubim razbirame kolko sme gi obi4ali i kolko sme bili nespravedlivi kato ne sme gi slu6ali

DetE-Idi0t
08-01-2006, 15:38
Има една приказка. Човек оценява някой, когато го загуби. Това е при асулютно всички хора. Когато съм оставал сам в къщи за повече от 2-3 дни и се замислям, какво е да съм сам... Чувството е ужасно. Абсолтно си права. Трябва да ценим и най-малкото нещо в тоя скапан живот, а какво остава за родителите.

MiRaCuLiXbb
08-01-2006, 15:43
Има една приказка. Човек оценява някой, когато го загуби. Това е при асулютно всички хора. Когато съм оставал сам в къщи за повече от 2-3 дни и се замислям, какво е да съм сам... Чувството е ужасно. Абсолтно си права. Трябва да ценим и най-малкото нещо в тоя скапан живот, а какво остава за родителите.
За съжаление често е така, въпреки, че аз например много ценя всички мои приятели и близки. Никога не съм ги разочаровал и винаги съм бил насреща.

Потребител #4527
08-01-2006, 15:48
Оооу това,което се е случило е ужасно :(
Права си че не трябва да говорим така,но и аз когато ме ядосат наште го правя... :smt011

И аз съжалявам . Сигурно е ужасно. Аз не правя като тебе^^ . Аз съм добър.

B@By_Sp0Rt
08-01-2006, 15:49
sajelqvam za maikati :cry: .. mi ne v pove4eto slu4ai ne ocenqvam kakvo imam 4ak kogato go zaguba togava se zamislqm i sajalqvam no e kasno ve4e :x

kristini4ka
08-01-2006, 16:43
Много съжалявам за загубата ти :shock:

ProstoAz
08-01-2006, 21:56
Много съжалявам за майка ти! :cry:

А аз...колкото и кофти да звучи прекалено мн. пъти съм се замисляла какво ли ще стане, ако майка ми...сещате се... :roll: Не че не я обичам, но за малкото време, през което се виждаме (максимум 2-3 вечери на седмица от 20.00ч. до 22.00ч.) само си късаме взаимно нервите. Аз, брат ми и сестра ми вече почти сме си свикнали да живеем сами (като наще постоянно ги няма)...Не отричам, че е хубаво родителските тела да не се постоянно около теб и да те контролират, но все пак мисля, че смъртта вече е нещо прекалено... :?
Дори в момента наще отново ги няма... :-k

IKisseDAGirL
08-02-2006, 10:02
и аз мн пъти съм правила подобни коментари, но тва съвсем не значи, че наистина го мисля
просто най-обикновени думи... важното е какво чувстваш, а не какво казваш 8)

Tempestjuji
08-02-2006, 10:05
mi opitvam se da go ocenq, no ponqkoga mi e mnogo trudno..
kakto kazvat horata, mojesh da ocenish neshto napulno, samo kogato go zagubish za vinagi!
PS: sujelqvam za maika ti, no ti pone znaesh kakvo e da imash maika.
za jalost az nqmam privilegiqta da q poznavam .

BeBencEto
08-02-2006, 10:11
naskoro edno momche (moi priqtel) sushto zagubi maika si ot rak...bashta mu beshe alkoholik i se durjaha mnogo losho s nego toi e na 17 veche...i edin den se azplaka po telefona i mi razkaza vsichko obqsni mi che trqbva da cenq tova koeto iam dokato moga i ne sum go zagubila..predi tova bqh stigala mnogo puti do tozi izvod no nikoga ne go prilagah v deistvie...roditelite mi naistina sa strahotni hora golemi kupondjiii sa muknat se po kuponi organizirat kuponi a ne sa na 30 ...po vuzrastni sa....i nezavisimo ot vsichko...sled tozi razgovor az imah malko vreme dokato bqhme na vilata da se posblija s tqh i da si pogovorim i osaznah kolko mnogo sum prospusnala sled kato se pribera ot vunka i na kompa lqgam kompa navunka i taka...opredeleno vseki eidn ot nas trqbva da se zamisli nad tova...dali ceni dostatuchno neshtoto koeto mu e otredila sudbata da ima...

08-02-2006, 22:10
ami mojebi nqkoi ne6ta vse o6te ne sam gi doocenila...vqrno e tova 4e kogato zagybim ne6to togava vijdme kakvo sme zagybili.a za maikati sajalqvam mn :(

fuck_you_baby
08-03-2006, 16:31
ujasno e tova za maika ti :(
az mnogo ocenqvam vsi4ko koeto na6ite sa mi dali(vapreki 4e ne go pokazvam,no se nadqvam te da go znaqt)i vinagi 6te sam im blagodarna za vsi4ko

In4iTu_
08-03-2006, 18:22
И аз като всички тук, съжалявам за това, което се е случило с майка ти. Признавам, че в момента не оценявам толкова много всичко, което родителите ми ми дават или по-точно не го показвам, защото не знам как :? И все пак мисля,че фразата:"Оценяваш нещо, чак когато го загубиш"- е много вярна

did1ls
08-03-2006, 18:51
Аз ценя майка си ,но не съм и го показала :?
Съжелявам за майка ти :(

JaklinA
08-07-2006, 14:54
Naistina sujelqvam za tova koeto ti se e slu4ilo :(

Master_88
08-07-2006, 15:25
Не пожелавам на никой да се случва такова нещастие.
Когато сме ядосани,изричаме думи,които не обмисляме много,но после осъзнаваме колко нараняващи са. Трябва да ценим това,което имаме,защото когато човек загуби нещо,тогава осъзнава колко ценно е било

Obitax
08-07-2006, 17:16
vinagi ocenqvam, ne6tata kogato gi zagubq.. :( nz za6to e taka moje bi za6toto sam tapo kopele :(

ycMuBkaTa
08-07-2006, 18:36
Съжалявам за майка ти...
Не мога да търпя някви такива келешчета дето псуват наред и отправят гръмки фрази по адрес на родителите си...
Добри или лоши родителите трябва да се уважават...в крайна сметка повечето дават мило и драго за децата си и това, че не са перфектните родители не е само тяхна вина...
По-добре оценявайте това, което имате и бъдете благодарни, че не сте едно от хилядите изоставени деца в някой скапан дом...А това, че майка ти не те пуснала до късно, а баща ти не ти е купил посления телефон са бели кахъри...
Аз уважавам родителите ми. Баща ми не е точно баща в пълния смисъл на думата, но пак не бих желала да го няма...А майка ми, макар че не винаги прави това, което желая, пак я обичам и уважавам и знам, че е перфектната майка и много се старае!
Никой не си избира родителите! Като9 казвате, че вашите не стават по-добре си помислете "колко ставате вие като деца?"

648541
08-07-2006, 18:48
vseki izminal den mislq za tova nedai si Boje stane ne6to i zaguba edin ot roditelite si... az prosto 6te prestana da su6testvuvam :roll: prekaleno gi obi4am(vupreki 4e ne go pokazvam) i ne bih si predstavila jivota bez tqh!!!!A vinagi ocenqvam tova koeto pravat za men i 4e ne sa me li6ili ot ni6to za6toto ima tolkova mn deca po sveta koito me4taqt samo da imat dom ili hrana... :cry: a nqkoi ot nas iskat ot roditelite si i nevuzmojnoto i posle dori ne blagodarqt za tova koeeto te sa napravili za tqh....
I nai-vajnoto e da pomislite predi da kaejte ne6to na roditelite si za6toto mn 4esto kazvame ne6ta za kotio posle mn sujalqvame....zatova broite do 10 predi da kajete ne6to...
P.S.Naistina mn sujalqvam za maika ti :cry:

maybelline
08-07-2006, 21:07
Родителите не са кои да е и не са на този свят само за да ти забраняват да излизаш навън вечер примерно,но обикновено всички ние забелязваме само лошото в родителите си,а доброто което правят за нас остава забравено.Каквито и да са,те са родители.Никой не си ги избира,но трябва да ги уважаваме.

Angel_Girl
08-07-2006, 23:19
Iskrenno sajalqvam za maika ti. Sigurno ti e mn trudno.
Az nemiga da kaja 4e sam perfektnoto dete, za6toto mn pati sam se karala s na6te i sam predpi4itala da gi nqma - tova e samo, kogato me qdosat, no ina4e te sa mi roditeli i neznam kakvo 6te pravq bez tqh(bez ba6ta mi de az jiveq s nego)i im iskam nai dobroto bez da mi kasat nervite

mechtaq_za_teb
08-09-2006, 19:05
mnogo sajalqvam 4e si zagubila maika si.az lichno ne si predstavqm jivota si bez maika mi,a i ne iskam!kolkoto do tova dali cenq tova koeto imam,da veche go cenq!predi ne ocenqvah nishty,no zagubih nesho mnogo vajno za men i sega veche osaznah che trqbva da cenish i tova koeto imash,zashtoto to e mnogo vajno!

reason
08-10-2006, 20:55
Ами не,не го ценя особенно много.Прекалено много им се святкам,отговарям и се правя на голяма работа-само пред тях.Но в един момент осъзнавам,че каквото и да правя те пак си ме обичат и тогава ми става супер гадно,че постоянно ги ядосвам.....и не ги ценя.

Cool_Boy
08-11-2006, 22:34
Съжалявам за майкати наистина много е гадно да загубиш човека който ти е дал живот и те е отгледал :( сажалявам ценя родителите си но те неценят мен винаги ме винят за грешките на сестрами и ме остават винаги на заден план.Но никога няма да кажа че ги мразя или нещо такова защото те са всичко за мен.

[B]a[N]D[i]T[k]a
08-13-2006, 02:35
tova koeto kazvash naistina e tujno ... az sunuvah 1 sun 4e roditelite mi umirat... izplashih se super mnogo i bqh dosta pritesnena ot togava se staraq da pokazvam 4e gi obi4am i mislq 4e go cenq ...

[B]a[N]D[i]T[k]a
08-13-2006, 02:36
Съжалявам за майкати наистина много е гадно да загубиш човека който ти е дал живот и те е отгледал :( сажалявам ценя родителите си но те неценят мен винаги ме винят за грешките на сестрами и ме остават винаги на заден план.Но никога няма да кажа че ги мразя или нещо такова защото те са всичко за мен.

za da e taka sig. sestra ti e po malka luja li se?

Cool_Boy
08-13-2006, 03:51
Напротив по голяма е от мен с една годена но е такава подла лицемерк аче...нямам думи.

ThE_DaRk_AnGeL'''
08-13-2006, 04:08
Може би не го ценя достатъчно ... с майка ми
постоянно се караме,с баща ми се разбирам добре
(и с него се карам,но рядко),но може да се каже,че е и
от възрастта не знам :D
Доколкото приятелите ми/тези,които заслужават съм
ги оценила :wink:

Fifly
06-18-2011, 10:54
Да разбира се , че ценя това , което имам :-)

cigarettekisses
06-18-2011, 18:50
ако говорим за родителите..
да.
иначе много малко неща ценя.

xxKiFlAx
06-20-2011, 02:07
какво имам за дa ценя. аз нямам семейство нито приятели нямам нищо :?

це.ня компютъра си :D

kalpazanka
06-20-2011, 06:47
Стара тема.