View Full Version : Moderated: Има ли опасност при правенето на свирки?
Black_Devil
08-01-2006, 14:01
ima li opasnost ot nqkakvo bolest pri praveneto na svirki
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Благодаря!
Да,ако той е заразен и ти имаш раничка в устата.
Да,ако той е заразен и ти имаш раничка в устата.
И не само, завии дали гълта или не...
Black_Devil
08-01-2006, 14:37
zna4i gultaneto e opasno. kakvo moje da stane
marina star
08-01-2006, 15:19
naskoro 4etoh vav vestnika 4e nqkvi amerikanski u4eni sa dokazali 4e galtaneto ne sperma bilo IZKLU4ITELNO POLEZNO ZA ORGANIZMA NA JENATA!!!!!!!!!
taka 4e spoko pravete svirki navolq :-D :-D :-D
Tempestjuji
08-01-2006, 16:33
damm..po tozi nachin mojesh da hvanesh dori i spin i dr seriozni.... :|
dqdo fu4o .... awe bace 4el sam ti nqkoi postove i kazvash ubavi ni6ta bace :mrgreen: ama za toq "grub text" deto postvash ....ako be6e v drug forum do sega da be6e ban... blagodari na moderatorite ,4e o6te ne sa te killnali :?
ina4e po temata... emi kakvo da ti kaja... edin prqtel na tatko hirurg i urolog... mi be6e kazal ,4e dori momi4eto da ima karies ... moje pri popadane na bakterii ot kariesa v penisa (i prez penisa v pik.kanal i uretrata) da vaznikne vazpalenie... pri ,koeto se piqt silni antibiotici za da se opraish ....efekta ot taq infekciq e ,4e te bolqt topkite... q leviq ,q desniq testis... ili i 2-ta :wink:
ReconnEcT
08-01-2006, 23:45
горките ние :Д
Затова преди свирката пълна снимка на устнаха кухина и профилактичен преглед от зъболекър, иначе не! :lol: :lol: :lol:
dqdo fu4o .... awe bace 4el sam ti nqkoi postove i kazvash ubavi ni6ta bace :mrgreen: ama za toq "grub text" deto postvash ....ako be6e v drug forum do sega da be6e ban... blagodari na moderatorite ,4e o6te ne sa te killnali :?
ina4e po temata... emi kakvo da ti kaja... edin prqtel na tatko hirurg i urolog... mi be6e kazal ,4e dori momi4eto da ima karies ... moje pri popadane na bakterii ot kariesa v penisa (i prez penisa v pik.kanal i uretrata) da vaznikne vazpalenie... pri ,koeto se piqt silni antibiotici za da se opraish ....efekta ot taq infekciq e ,4e te bolqt topkite... q leviq ,q desniq testis... ili i 2-ta :wink:
Dobre ama zabrai da kaje6 4e tva stava 1 na 10 000 taka 4e kakto Deja-Vu kaza praite svirki navolq :-D