Влез

View Full Version : 14-15 god.-malki li sme da se vlubvame?:(

dqfol4e
08-01-2006, 14:37
zdraveite na 14 godini sum,a sum stra6no vlubena s edno mom4e(toi e na 15) poznafamese,i toi ima nqkakfi 4ufsftva kum mene,no...edin priqtel mi kaza:o6te ste mn malki da se vlubvame...no nz kakfo da prafq...naprafo poludqvam kogato go vidq...ta fi molq da mi kajete da produlja ili da se otkaja...zn 4e ako ne isleze ni6to bolkata e mn golqma... ](*,) lubovta mn naranqva.. :smt009 no az naistina go obi4am...

iiirish
08-01-2006, 14:40
моето мнение е, че няма такова нещо като "за любовта граници и възраст няма!" как пък да няма?! :-s ми че тогава от детската почвайте да се обичате и да се самоубивате от любов по някой съквартирант по легло, който ви дъпра косите

Slave4You
08-01-2006, 14:44
Az sy6to sym na 14 i spored mene za vliubvaneto nqma vyzrast i to4no opredeleno vreme.No tova ne zna4i 4e zadyljitelno si istinski vliubena.Samo kazvam 4e e napylno vyzmojno da sme vliubeni na 14-15 godini.Tezi ne6ta po princip se use6tat i spored men trqbva da pravim razlika m/u privli4ane i vliubvane no ot tvoite dumi razbiram 4e naistina go obi4a6 ... :smt007 Kogato az sym okolo mom4eto koeto haresvam(ne sym sigurna dali ima o6te ne6to) stomaha mi se sviva syrceto mi bie po-silno ponqkoga 4uvstvam leko potrypvane i govorq nesvyrzano :) Spored mn hora tova si e 4isto vliubvane no az ne iskam da pribyrzvam s izvodite

Sophie
08-01-2006, 14:47
da no vse pak za da napravi6 razlikata mejdu 4isto fizi4esko privli4ane i istinsko nepodpraveno vlubvane, ti trqbva da si natrupal izvesten opit i da si prejivql razni ne6ta za da moje6 da razgrani4i6 ednoto ot drugoto...est vsqko pravilo si ima izkliu4eniq i az poznavam hora, na koito purvata lubov i za ediniq i a drugiq e ostanala edinstvena i to ot mn malki..no vse pak ne vseki slu4ai e takuv

kristini4ka
08-01-2006, 15:17
за любовта граници и възраст няма!съгласна съм с това...давай смело момиче

HeDa
08-01-2006, 15:20
И аз като бях на 14 уж се бях влюбила в едно момче на 15... ам то кво се оказа... като поразнеш ще видиш , че като си малък всичко е една голяма измама... не че аз съм голяма ама взех да влизам в час вече като станеш някъде на 17 - 18 ще разбереш всичко

koalka
08-01-2006, 15:23
Не,защо да сте малки?Аз намерих любовта на живота си на 15 и мога да го твърдя със сигурност.Ако се обичате и двамата може да стане нещо между вас...не се отказвай от него.

Ekita
08-01-2006, 15:36
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=48381
Прочети това тук и сама си отговори на въпроса.

nasty_f
08-01-2006, 15:57
Ми,няма значение,че си на 14-и кво от това.....?Има хора на по 20 и кусур години и още не знаят кво искат!Давай смело на пред и да не ти пука от хорското мнение :wink: !

Алминатора
08-01-2006, 16:02
zdraveite na 14 godini sum,a sum stra6no vlubena s edno mom4e(toi e na 15) poznafamese,i toi ima nqkakfi 4ufsftva kum mene,no...edin priqtel mi kaza:o6te ste mn malki da se vlubvame...no nz kakfo da prafq...naprafo poludqvam kogato go vidq...ta fi molq da mi kajete da produlja ili da se otkaja...zn 4e ako ne isleze ni6to bolkata e mn golqma... ](*,) lubovta mn naranqva.. :smt009 no az naistina go obi4am...
Ми то някои забременяват на 14-15 ти ми говориш дали е рано да се влюбват ;)

cvety_i_bebeto
08-01-2006, 16:06
neeeeeee...nqma granici za lubovta..az po4nah vrazkata na jivota mi kogato bqh na 13..i sam sigurna 4e tq nqma da svar6i skoro..a pak i poznavam dvama deto sa zaedno ve4e 8 god...a ve4e sa na 20 i kusur..az vrazkata im e po4nala na 15.. :smt008

devil_jade
08-01-2006, 16:31
За любовта няма граници,да...не мога да споря,но дали на 14 наистина можеш да изпиташ обич?Аз лично се влюбих за първи път на 17.До преди това,всичко си беше чисто физическо привличане.Но всеки е уникален,така че това не означава,че ти не можеш да си истински влюбена на 14.Пожелавам ти,само,да не се разочароваш,защото тогава боли много.

Mike-Jones
08-01-2006, 16:48
mi pove4eto momi4eta na 14 15 samo gledat vunshnosta naistina koi bil po goten i taka koito e po goten na4i toi da e pak ve4e 4ovek taka kato porasne ima ve4e drugo mislene ima ve4e izgradeni cenosti i taka pove4eto na 14 15 vqtar gii vee

ton1
08-01-2006, 17:13
За любовта възрастова граница наистина няма ... Обаче има нещо друго при вас.Вие 14-15 годишните не знаете какво е любов и като си харесате някой много си мислите че сте влюбени,както и авторката на темата ... Без да е имало нещо м/у вас няма и любов просто си много хлътнала.Ходя с 15 годишна която мн ме харесваше даваше всичко за мен и 100% изглеждаше мн. влюбена,обаче чак след месец ми призна че почва да се влюбва и и е за 1-ви път ... Като се има впредвид че е плакала много за 2 момчета преди това ... Та ето тя направи разликата между силно хлътване и влюбване. Направи я и ти !

BeBencEto
08-01-2006, 17:52
spored men sushto za vliubvaneto nqma vuzrastova granica...no moje bi trqbva da se zamislish mnogo mnogo seriozno..na tazi vuzrast vsichko zapochva po sledniq nachin..vijdash nqkoi sladur haresvash go na pruv pogled sled koeto zapochvash da si vnushavash che si vliubena v nego i nakraq..kvo ot mnogo vnusheniq verno si mislish che si vliubena mislish samo za nego..dori da ne kaja che si obsebena...no izvednuj ti omruzva....ako mislish che tova e vliubvane...
chovek moje da e vliuben samo i edinstveno kogato poznava nqkoi ot mnogo otdavna znae vsi4ko za nego i naistina ne moje da bude bez nego bori se i dava vsi4ko ot sebe si za da bude s nego.. :-)

Obitax
08-01-2006, 17:56
mi pove4eto momi4eta na 14 15 samo gledat vunshnosta naistina koi bil po goten i taka koito e po goten na4i toi da e pak ve4e 4ovek taka kato porasne ima ve4e drugo mislene ima ve4e izgradeni cenosti i taka pove4eto na 14 15 vqtar gii vee

saglasen sam s Mike i da dopalnq 4e na toq svat vsi4ko e vazmojno stiga da ima6 jelanie i pravilen podhod !

BebeTooOoo
08-01-2006, 21:38
sestra mi v lubovta granici nqma!uspexx !

DaDdY_BoY
08-01-2006, 21:41
da no vse pak za da napravi6 razlikata mejdu 4isto fizi4esko privli4ane i istinsko nepodpraveno vlubvane, ti trqbva da si natrupal izvesten opit i da si prejivql razni ne6ta za da moje6 da razgrani4i6 ednoto ot drugoto...est vsqko pravilo si ima izkliu4eniq i az poznavam hora, na koito purvata lubov i za ediniq i a drugiq e ostanala edinstvena i to ot mn malki..no vse pak ne vseki slu4ai e takuv
и аз съм на това мнение ;)

KRaLiCa_na_OrGaZmA
08-01-2006, 22:55

милаа осъзнай се вие дори не сте се опознали а вече говориш за обич. Тая дума много често почна да се употребява и то не на място не се влага такова голямо значение в нея. Според мен това за което говориш е много далеч от обич по скоро много го хареваш и в това няма лошо. Що за простотия е да слушаш някой кфо ти е подметнал като си харесала някой к'во те интересува мнението на другите да си гледат работата :) прави си това което мислиш че е добре за теб и това което мислиш че ще те прави щастлива ако цял живот слушаш околните къде оставаш ти ??? Не живей така както искат другите а такак както на теб ще ти е добре O:) O:) O:)

CRaZy_IKT
08-01-2006, 23:01
според мен никой няма право да ти казва,че си малка за тва или онова-всичко си идва естествено и по различно време при всеки

charovnata
08-02-2006, 10:31
ne mislq che si malka za da se vlubish ako naistina haresvash tova momche po dobre se bori za nego

BeBcHeTo
08-02-2006, 10:57
Za lubovta vazrast nqma taka 4e az nemisla 4e si malko da se vlubi6

IKisseDAGirL
08-02-2006, 11:13
ти си се влюбвай, само не драматизирай нещата, както се случва в повечето случаи

имам в предвид крокодилски сълзи, депресии, неща от рода на "никога няма да го забравя", "любовта на живота ми", "завинаги", "ще го обичам вечно", "не мога да живея без него", "единствения", "ще умра" и милиони други подобни :lol:

само като чуя и ми призлява :mrgreen:
а тук огромна част от темите съдържат ей такива изказвания

Krem4eto
08-02-2006, 19:44

Продължавай,щом сърцето те тегли към него...

Ani_girl
08-03-2006, 06:20
SPORED MEN NE STE MALKI ZA DA SE OBI4ATE ILI DA OPBI4ATE NQKOI DRUG !!

selen_mischief
08-03-2006, 13:16
Да, и аз съм на 14 и няколко пъти съм харесвала момчета, но според мен трябва да имаш много повече опит от 14 години, за да можеш да различиш любовта от любопитствито. Ваяко момиче, което не е имало приятел си мечтае за красивия принц :) .Даже някои толкова бързат да изпитат прословутата любов, че се впускат с главата напред във всяка възможност =; . Е, разбира се, че това не пречи да си имамме гаджета, все пак и тръпката си заслужава... :D

macka123
08-03-2006, 21:44
възможно е но не е 100% сигурно
кво
все едно като сме на 14 и нямаме сърце по тази логика
така ли?

08-04-2006, 00:05
za purvi put se vlubih istinski kogato bqh na 13. sega sum na 16 i v moment sum vlubena za vtori put. vsi4ki ostanali vruzki( i ne samo) sa bili prosto nqkakvi vremenni yvle4eniq

IKisseDAGirL
08-04-2006, 07:00
възможно е но не е 100% сигурно
кво
все едно като сме на 14 и нямаме сърце по тази логика
така ли?
:shock:
"по тая логика"?
ти май изобщо не схвана логиката, така като ти гледам мнението
:lol: :lol: :lol:

WILD__BOY
08-04-2006, 07:09
Да

08-04-2006, 08:19

Здравей dqfol4e!!! Искам само да ти кажа да не се връзваш на злите езици, които като видят че нещо между двама души се получава, просто завиждат и гледат да ти развалят кефа. Според мен дори и да не е истинска любов...какво от това?...на вас ако ви е добре в момента, няма значение другите какво говорят :) Само и единствено вермето ще покажа що за чувства са това наистина. От ли4ен опит ти казвам, че единствената ми ИСТИНСКА любов към едно момче започна преди 4 години т.е. когато бях на 13 (сега съм на 17).И за сведение на всички онези предубедени към "детските" трепети и чувства хора, тази любов продължава и до ден днешен.
Така 4е...обичай...сега му е времето :smt008

naia
08-04-2006, 08:20
аз се влюбих на 12 хаха не сте малки бе...ЗА ЛЮБОВТА НЯМА ГРАНИЦИ! :)

08-04-2006, 08:20

Здравей dqfol4e!!! Искам само да ти кажа да не се връзваш на злите езици, които като видят че нещо между двама души се получава, просто завиждат и гледат да ти развалят кефа. Според мен дори и да не е истинска любов...какво от това?...на вас ако ви е добре в момента, няма значение другите какво говорят :) Само и единствено вермето ще покажа що за чувства са това наистина. От ли4ен опит ти казвам, че единствената ми ИСТИНСКА любов към едно момче започна преди 4 години т.е. когато бях на 13 (сега съм на 17).И за сведение на всички онези предубедени към "детските" трепети и чувства хора, тази любов продължава и до ден днешен.
Така 4е...обичай...сега му е времето :smt008

IKisseDAGirL
08-04-2006, 08:44

От ли4ен опит ти казвам, че единствената ми ИСТИНСКА любов към едно момче започна преди 4 години т.е. когато бях на 13 (сега съм на 17).И за сведение на всички онези предубедени към "детските" трепети и чувства хора, тази любов продължава и до ден днешен.

мале каза го с такава гордост, все едно 4 години са цяла вечност :shock: ако това ти се струва много, нз какво ще кажеш за бракове м/у възрастни, бракове които продължават по 20-30-40-50 год. понякога
това, че сега се обичате и си мислиш, че е истинската ти любов не значи, че винаги ще е така :lol:

Lorein
08-04-2006, 08:53
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=46760&postdays=0&postorder=asc&start=0

Това е една подобна тема. Има мн отговори и мн спорове, разгледай там и ще видиш и моето мнение по въпроса...

yo-ma-nigga
08-04-2006, 09:30
vuzrastovi granici ne trqbva da sa problem.......obache zavisi shtoto kat si po malak si obarkan i nemoish da precenish edni chustva istinska lubov li sa

Tesinka
08-04-2006, 09:56
Razbira se,4e e napulno normalno da se vlubish na 14-15 godini!Az li4no se vlubih na 13 ..!Sega sum na 14 i si imam priqtel koito strashno mnogo obi4am!(toi 6te pravi 16)!Nqma nikakvi problemi spored men da se vlubish v tazi vuzrast.Kato obi4a6 nqkogo tolkova mnogo ne trqbva da te spirat takiva ne6tai.....!Gledai na pred i se bori za nego ako go obi4a6 i 4uvstvata ti sa silni.A ako neshto ne se polu4i..... na 14 si i kolko vruzki te o4akvat samo... :)!Ti si reshi! :) Dano ste 6tastlivi dvamata (ako se polu4at neshtata) :)

sherry
08-04-2006, 10:09
Незнам дали ти си влюбена, но никой не може да твърди със сигурност, че на тази възраст не можеш да обичаш.Да,може би рядко се случва,но и това го има...Ето ти думите на едни герои от любимото ми филмче:
„Предполагам че не е изненада,че някой ще ни критикуват; ще ни наричат калпави родители.И по принцип ще са прави.И за тези които казват, че са твърде млади, нека просто кажа:По дяволите, можеш да шофираш на 16, да отидеш на война на 18,можеш да пиеш на 21 и да се пенсионираш на 65,та колко голям трябва да бъдеш преди любовта тида е истинска?”

eXciTiNg-BabY
08-04-2006, 17:29

От ли4ен опит ти казвам, че единствената ми ИСТИНСКА любов към едно момче започна преди 4 години т.е. когато бях на 13 (сега съм на 17).И за сведение на всички онези предубедени към "детските" трепети и чувства хора, тази любов продължава и до ден днешен.

мале каза го с такава гордост, все едно 4 години са цяла вечност :shock: ако това ти се струва много, нз какво ще кажеш за бракове м/у възрастни, бракове които продължават по 20-30-40-50 год. понякога
това, че сега се обичате и си мислиш, че е истинската ти любов не значи, че винаги ще е така :lol:
mi da ti kaja vale 4 godini ne sa malko zamisli se :mrgreen: tova 4e tvoite vrazki sa po 1-2 sedmici na4i 4e nqma6 opita za po dalga vrazka ne 4e az koi znai kolko znam ama pak sam po dobre
a po temata mi az pak si mislq 4e liubovta v po ranna vazrast e mn po silna ot po zrqlata :-k za6toto kogato si po malak si misli6 4e sveta svar6va bez 1 4ovek a kogato porasne6 i se vliubi6 misli6 po zrqlo i razbira6 4e ne e taka :idea: tai 4e spored mene po malkite vazpriemat liubovta mn po silno i bolezneno :smt010

IKisseDAGirL
08-04-2006, 22:45
хаха ти пак не ме разбра :lol:
няма значение дали са малко или много
въпросът е, че едва ли ще е завинаги :roll:
просто хората порастват, променят се, а с това и желанията им :wink: това че сега си въобразяваш, че била "истинската" ти любов, не означава, че вечно ще мислиш така
апък и ти си пристрастна - все още не си преодоляла някои неща, за да можеш да прецениш реално и трезво... водиш се от първични емоции, които пречат на разума ти.. за това не можеш да прогледнеш :?