View Full Version : Дайте съвет
Значи аз съм момче и за първи път ше си обезкосмявам краката .. Няма да ходя на козметик ... Искам да е в домашни условия ... Кажете с какво ми препоръчвате като имате предвид , че ми е за 1 - ви път ??? Доволни ли сте от лентичките за депилация на Veet ... За нормална , суха или чувтсвителна кожа да си взема ? Или казвайте какво направо ... И давайте всякакви съвети ...
Shukaritetka
08-01-2006, 14:54
Коламаска,можеш да си я направиш сам в къщи.отиваш до една аптека и купуваш.Само че мааааааалко боли... :lol:
A lenti4kite za depilaciq na Veet studena ili topla kola maska se vodqt ? A Veet i ot dvata vida li imat ? 6toto na reklama kazvat : "Zatoplete , nanesete i otlepete " Zna4i trqbva da e topla ...
marina star
08-01-2006, 15:15
pederastiq e baba ti!!! :smt013 :smt018 :smt019 ti kat iska6 stoi si s 4etinata
po temata 6tom ti e za parvi pat 6te te boli s kakvoto i da e,osven s samobrasna4ka,no kato vidi6 4e kosmiteti stavat o6te po-gasti i debeli 6te pribegne6 pak do kola maskata ili epilatora,no togava 6te boli mn pove4e1 taka 4e moqt savet e davai napravo s epilatora ili s kola maskata-sled 3-4 pat ve4e nqma da ti pravi vpe4atlenie bolkata :-D :-D
10x za mnenieto ama mi preporu4ai lenti4ki nqkvi ... Na Veet polzvala li si ? Dovolna li si ? I drugite ... ?
kristini4ka
08-01-2006, 15:21
Първо тва въобще не е педерастия... много по хубаво е да видиш момче без косми по краката отколкото някъв космат :smt078 а по темамата... значи най-дорбе е с кола маска ако искаш вкъщи да си я правиш вземи си veet като вида е в зависимост каква ти е кожата предполагам нормална... продават се в аптеките... във всяка аптека би трябвало да има...
MI da , normalna mi e ... A kola maskata na Veet kakva e ? Smisul topla studena , v kakvo se prodava ... Ili ima6 predvid lenti4ki ... Te sa gotovi nqma li da e po lesno s tqh ?
thE`reASoN
08-01-2006, 15:31
abe grabvai lenti4kite i se samoiztezavai,ama naistina maaaalko boli :},oba4e bas dyrja,4e po4ti vs momi4etata tuka sa "za",kolkoto za pederastiqta,marina star e mn prava,koito ne 6te da si 4etka 4etinata :P