Влез

View Full Version : СЛУЧВАЛО ЛИ ВИ СЕ Е????????????????

nasty_f
08-01-2006, 17:05
Малее,някои хора не могат да си харесат някой,а ако знаете на мен колко момчета ми харесват!?!?!?Значи,има едно момче на което се бях спряла за последно,защото най-много ми харесваше и продължава,но си идва мноого рядко в моя град.Това момче се казва Сашо и е за 10 клас.Все още ми харесва много както казах и знам,че имам 80% шансове с него,но от толкова "невиждане"започна да ми харесва едно друго момче от вчера,което се казва Иван и ми се натискаше,дори и мепита дали има шансове с мен,а аз му казах,че има малък шанс,но всъщост беше голям :lol: !А преди да срещна тези две момчета имаше още 2 :-# !Не ме мислете за лудаааа!Едното се казва Преслав,за който написах тук сигурно 4,или 5 теми.........не помня вече :lol: !Обаче въпросният Преслав само ме накара да повярвам,че имам шансове с него и после се хвана с друга.Още си "страдам"по него... ](*,) .Сега съм сигурна,че нямям шансове с него,но все пак още много ми харесва.4-тото момче е Любчо.Ех,този Любчоо,на последък само го сънувам и мисля за него #-o .Имам чувството,че той ще ми остане незбъднатата мечта,или по-скоро несподелената любов :smt009 !Той е за 11 клас.Миналата година ми предложи....всъщност ме накара да избирам между него и друго момче,но аз избрах другия 1во,защото БЯХ влюбена в другото момче,2ро,защото Любчо си е харесвал само едно момиче истински и не съм аз :lol: ,просто той е луда глава,не може да седи на едно място,във връзките търси само СЕКС и после хвърля момичетата :smt013 ,което страшно ме вбесявя и за това отказах.Но иначе мен винаги когато ме види ме гушка,пита ме нещо,но.......до тук :smt009 .Да не говорим колко още мдмчета са ми симпатични,но тези 4-мата си харесвам много.
Та въпросът ми е:Случвало ли ви се е да си харесвате толнова момчета на веднъж?
Има и още един въпрос:Кой бихте избрали на мое място:1-вия Сашо 2-рия Иван 3-я Преслав и 4-я Любчо???????
Моля ви,помогнете ми,че колко ми е объркано.........само аз си знам.
П.П. Искам да напиша,че забравих,ако има значение външния вид,за тези които ще ми помогнат, и 4-мата са готини пичове.
!HELP ME!

BUBU_to4ka_TO
08-01-2006, 17:12
spored men e nai dobre za sega da ne se hva6ta6 s nikoi...nai mnogo posle da mu izneveri6 ili da kysa6 i da trygva6 s sladva6tiq po4ti vednaga...abe kofti istoriq moje da se polu4i...taka 4e iz4akai o6te vreme dokato zapo4ne da ti se izqsnqva na TEB situaciqta

kristini4ka
08-01-2006, 17:41
Еми и на мен ми се е случвал но не мога аз да ти кажа кой да избереш...никой не може да ти каже сама си решаваш

BeBencEto
08-01-2006, 17:48
nai-dobre e sama da razberesh kakvo tochno iskash i tursish ...moje bi i kakvo ochakvash i chak posle da se zahvanesh s nqkoi

Obitax
08-01-2006, 17:55
ne men takova ne6to ne mi se e slu4valo ( pak i ne iskam da mi se slu4va) a otnosno izbora ti MNOGO qsno 4e Sasho ( vsi4ki Sashovci sme gotini i dobri hora :) :) )

kpucu_
08-01-2006, 18:28
I az sum za Sashko....Suglastna sym 4e POVE4ETO Sa6kovci sa goooolemi sladuri ! \:D/

Tempestjuji
08-01-2006, 19:19
sluchvalo mi se e, no mislq 4e napravih pravilniq izbor.. opoznai gi i vij koi kakvo e gotov da napravi za teb..ti preceni..

iiirish
08-01-2006, 19:57
нямала съм такъв проблем!

а колкото до това кой да избереш - ами вземи си харесай още някой - то си ти идва отвътре :D

BeBcHeTo
08-01-2006, 19:58
Emi i na mene mi se e slu4valo.....no nai-dobre ne se zaxva6tai s nikoe na parvo vreme i razmisli s koe 6te iska6 da bade6 i taka.......... :D

SeXyAdrenaLinka
08-01-2006, 21:57
Ох мила :D не избирай никой,има ли смисъл,ти харесва6 вси4ките 4-ма,а казва6 4е имало и още =P~ ако избереш някой от тях,ще си с него някоя и друга седмица и ще решиш 4е искаш някой от другите.
Когато намериш наистина 4овека когото искаш и оби4аш,сама ще го разбереш!!!
Успех! :P

DaDdY_BoY
08-01-2006, 22:22
I az sum za Sashko....Suglastna sym 4e POVE4ETO Sa6kovci sa goooolemi sladuri ! \:D/
хахаха

cvety_i_bebeto
08-01-2006, 22:39
ami ti si luda... ;-)

LP_girl_14
08-02-2006, 00:10
Абе момиче къде го побираш толкова харесване? :lol:

Няма как хора,които не познават нитотеб,нито всичките момчета да ти кажт с кой да бъдеш.Тва може да си го решиш само и единствено ти1Избери този,с който се чувстваш най-добре,този за който ти тупка най-силно сърчицето.Незнам,ама имам чувството че към никой нямаш по-сериозни чувства.Може би тва е само привличане...Ако е така,не се тормози,защото като гледам с какво темпо го караш,скоро ще си харесаш още няколко :mrgreen:

сега серозно,дано се изясниш със себе си и ти премине тоз период,защото според мен човек е истински щастлив когато се посвещава изцяло само на един :!:

Axxxel
08-02-2006, 00:15
Мале, мале...Ти май имаш любов в излишък а? :lol: ...Сопри се малко бре...блахахах :lol: .Първо не си наясно със себе си.Би се хванала с първия свободен, който те кефи.Това не е любов.Това ще е само една плитка авантюра...нищо повече...но все пак ти си решаваш какво искаш в крайна сметка...

the^one
08-02-2006, 00:23
Не,никога не ми се е случвало ,защото нямам толкова свободно време да мисля кой ми е по-симпатичен,дали е Жорко,Кирчо,Митко или Димитричко.Съвета ми към теб е да си намериш работа ,да се изясниш със себе си и после да се изправяш пред тежката дилема дали да си с Любчо или със Сашо.

IKisseDAGirL
08-02-2006, 09:22
май бъркаш външното привличане с харесването...
и аз съм си харесала доста момчета на външен вид, но никога няма да кажа, че съм влюбена в тях :lol:

CutiE
08-02-2006, 09:41
Ами слу4вало ми се е да харесвам 2 мом4ета едновременно и избрах този,който ми предлагаше нещо наистина сериозно... така 4е ...реши с кой искаш да бъдеш и бъди само с него не се занимавай с други мом4ета,защото ей такива като тебе от много избиране накрая остават сами [-X (нищо ли4но,само бизнес) :lol:

Angel_Girl
08-02-2006, 12:20
Macko parvo se razberi sas samata sebe si, a posle mu milsi koi da izbere6. Kasmet

did1ls
08-02-2006, 12:21
nai-dobre e sama da razberesh kakvo tochno iskash i tursish ...moje bi i kakvo ochakvash i chak posle da se zahvanesh s nqkoi

nasty_f
08-02-2006, 12:30
Вие какво си мислите....че то и аз знам,че ако избера единия ще ми омръзне бързо и ще искам да съм с другия.А варианта от 4 стола да остана на земята също ми е пределно ясен.Просто исках да знам дали ви се е случвало да ХАРЕСВАТЕ повече момчета на веднъж и ако бяхте на мое място кой бихте избрали,нищо че не ги познавате,просто едно именце.Всещност аз вече съм изключила Преслав и Любчо,защото единият нямя да ми обърне внимание,а другият е несериозен....Останаха само Сашо и Иван...но и аз се поспирам на Сашо..... :-k

CRaZy_IKT
08-02-2006, 12:46
Изпадала съм в такива ситуации даммм...И аз съм на мнение че Сашковците са много яки :P

koalka
08-02-2006, 16:09
Моя съвет е да не се занимаваш с нито един от тях-ще си навлечеш само проблеми.А пък и щом си привлечена от повече момчета,връзката ви, с което и да било момче няма да продължи дълго...

FiSoLiNka
08-02-2006, 16:14
O0o0oii sashko .....koi li sashko ne e sladur :))) evala :)_

FiSoLiNka
08-02-2006, 16:15
abe tuka mai vseki haresva sa6kovcite .......xixi nema lo6o =D> =D>