Влез

View Full Version : DALI JIVOTA MI SHTE E PO DOBUR BEZ NEGO???

dqfol4e
08-01-2006, 20:19
zdravei ta moqta istoriq e slednata:- :smt009 zapoznaxme se f u4ili6te toest negovoto u4ilice i zalepeno za moeto ta zapoznaxme se po4nax me da se vijdame seki den...postoqnno bqxme zaedno i az postepenno po4nax da se flubvam v nego no razbrax 4e toi ima gadje i taka otdrupnaxse....toi i do den dne6en i do mene v trudni momenti(edinstveno toi mi pomogna sled razdqlata mi s bif6eto gadje) be6e mi nai-dobriq priqtel i do sega e takuf...skusa s gadjeto si po texni si problemi i se oburna kum mene bqxme si kato opora edin na drug...no az se pove4e i pove4e se vlubvam v nego...im6e flirt celuvki pregrudki m/u nas...no az iskam ne6to pove4e...ne moga da go zabravq...a i naposleduk toi se durpa ot mene nz za6to...a i kato sum vlubena prava gluposti...ne moga da se otpusna postoqnno sum napregnata...edna moq priqtelka mi kaja:kaji mu kakfo 4ustva6 kakvo ti e na surceto,i az mu kazax i toi :mi traa se vidim i da pogovorim...(toi ne obi4a da razkriva 4uvstvata si)...no se ne moga da namerq podxodq6tiq moment i da govora s nego...a tfa napravo e ubiva...ta tursq pomo6t ot vas-da mi kajete dali ima smisul da produljavam ili ne da go ostavq li...?za6toto ima i dr mom4e(poznavame se ot skoro) a ne iskam gi luja...pls za pomo6t
mersi predvariteno
akoito iska moje mi pi6e na e-mail mi:miloto_alex@abv.bg
{}{}{}{}{}{};(;(;( :smt009 :smt009 :smt009 :smt009 :smt009 :smt009 :smt009

BUBU_to4ka_TO
08-01-2006, 20:24
dobre de sled kato ti e kazal 'trqbva da pogovorim' v kraina smetka govorihte li? ako ne ste napravete go vyzmojno nai skoro. a ako ste ne vijdam kakyv e problema....

freaky_FK
08-01-2006, 20:25
ami naistina trqbva da se vidite i da pogovorite i za tva ne trqbva da chakash podhodqsht moment.napravo pri purva vuzmojnost se vijte neka toi ti kaje kakvo mu e na nego i premislete hubavo koe e po hubavo za vs edno hubavo zdravo priqtelstvo ili vrazka s koqto ne se znae kak moje da produlji...

sexy_macka
08-01-2006, 20:27
ми миличка,аз имах същият проблем и прекарвах мн време в мислене и чудене какво трява да направя и анкрая реших да му разкрия чувствата си,а след това да го оставя да осмисли всичко включително и своите чувства,Опитаи и ти ;) УспеХ
П.С. сега с него сме наи-добри приятели,но не защото тои ме "отряза" а защото след това като помислихме заедно решихме,че ако будем нещо повече от пр. може би ще загубим приятелството си след това...Но за това помислете после ;) ЗАЕДНО !

dqfol4e
08-01-2006, 22:41
nz mn sum oburkana... ](*,) :smt017