View Full Version : Za6to jivota e takuv?Kakvo da prava?
BebeTooOoo
08-01-2006, 21:04
zdraveite.moqta istoriq e slednata--zna4i ot dekemvri 2005 godina xaresvam edno mom4e ,no nikoi osven men nezne6e i mi be6e mngo drudno da go paza v taina.sled edin-dva meseca kazah na nai dobrata mi priqtelka a tq be6e mnogo iznenadana a i reakciqta i ne mi xaresva i se 4udex dali be6e pravilno da i kazvam.i taka sled vreme tq bez da iska se izpusna pred edno drugo momi4e ,a to e golqma klukarka i vse 4e razkaza na celiq klas.te me pitaha dali e taka i az nemojah da gi izluja i im kazah kakvoto trqbva6e.mom4eto koeto vse o6te xaresvam e edna godina po-golqmo ot men.moite priqteli ( mom4eta ) igraexa mnogo tenis s nego.i az 4esto xodih da gi gledam.prosto nemojax da sedq i 1 4as bez da go vida.mnogo puti sum plakala zaradi nego.kogato ne sum bila do nego.i edin den stana taka 4e nai-dobrata mi priqtelka kaza na tova mom4e 4e go xaresvam.prinzipno az sum sramejliva,no v sledstvie razbrah 4e i toi e su6tiq.mnogo stranno no toi ne reagira lo6o.naprtiv.posle razbrah 4e i toi me e xaresval no ne e smql da mi kaje 6oto se straxuval ot reakciqta mi.su6tiq den mi predloji.no ve4e be6e mnogo kusno.vsi4ko tova stava 5 dena predi na svur6im u4ili6te.az mu kazah 4e nqma smsul da sme zaedno za tolkova malko vreme za6toto toi posle 6te kazdidatstva i nqma da moga da go vida.toi ne misle6e taka.daje mi kaza 4e 6te ostne zaradi men,no....mnooo sujelqvam 4e ne mu priex.sled izpitite razbra 4e e ostanal v su6toto daskalo i mnoo se zaradvax,dokato ne pomislix kakvo da mu kaja kato go vida na 15 septemvri.no vse o6te neznam kakvo da naprava. mnoo sum oburkana i znam 4e 6te e trudno.ako moje da mi kajete va6to mnenie..kakvo da naprava...kakvo da mu kaja...???
`Death`Whore`
08-01-2006, 21:06
Че искаш да сте заедно, естествено.
freaky_FK
08-01-2006, 21:06
mnogo burzo mu se obadi i mu kaji che iskash da se vidite ;) amaverno burzo che e lqto i na vsichki hormonite sa im na 6 i vurshat gluposti ;)
а защо трябва непременно да говорите на 15-ти септември?! обади му се, кажи че искаш да излезете за по едно кафе и му разкрий чувстата си още веднъж. успех :wink:
DaDdY_BoY
08-01-2006, 21:28
а защо трябва непременно да говорите на 15-ти септември?! обади му се, кажи че искаш да излезете за по едно кафе и му разкрий чувстата си още веднъж. успех :wink:
точно така :)
точно така :)
а такА!Успех
DaDdY_BoY
08-01-2006, 21:34
а бе честно казано...защо треа да чакаш ??? я хвани ... му званни и се разберете да не си в напрежение и т.н.
BebeTooOoo
08-02-2006, 19:28
o6te nqkoi nqma li da si dade mnenieto??
BeBencEto
08-02-2006, 19:33
abe tva e maloumno..izvinqvai che go kazvam..haresvala si go tolkvoa mnogo vreme i nakraq kvo!???? kazala si mu ne samo zashtoto izlizate vakanciq tova da ne bi da oznachava che nqma da se vijdate!??? kakto ti kazaha veche burzo mu se obajdai i govori s nego dokato oshte imash shansovete i vuzmojnostta....zashtoto mnogo si go naranila kato si go otrqzala taka!
Mike-Jones
08-02-2006, 19:42
abe tva e maloumno..izvinqvai che go kazvam..haresvala si go tolkvoa mnogo vreme i nakraq kvo!???? kazala si mu ne samo zashtoto izlizate vakanciq tova da ne bi da oznachava che nqma da se vijdate!??? kakto ti kazaha veche burzo mu se obajdai i govori s nego dokato oshte imash shansovete i vuzmojnostta....zashtoto mnogo si go naranila kato si go otrqzala taka! da naistina kakva tupa postupka tolkova usiliq i na kraq ne ne xax :male
BebeTooOoo
08-02-2006, 21:24
nqkoi drug.?????blagodarq na tezi koito dadoha suvet
Spored men trqbvalo e da prieme6 ma............. ti si znae6 are Good Luck i go potarsi predi da po4nete daskalo !!!!!
Morticia
08-10-2006, 16:14
Според мен не си постъпила много разумно като не си приела все пак можехте да се виждате през ваканцията, а можеше да му предложиш да си останете просто приятели. Но не можеш да върнеш времето назад. Имала си късмета да остане в същото училище и сега трябва да направиш всичко възможно да си го върнеш. Хммм срам срам проваля всичко, но помисли че ако не се срамуваше ти щеше да му се обадиш на секундата и да му кажеш колко съжеляваш. Не чакай 15 септември шанса ти е сега. Преодолей срама и действай защото си чакала толкова много време в страдане. Вярвам, че ти можеш. Не чакай 15. :smt018
BebeTooOoo
08-10-2006, 16:16
simon4e misi mili4ka ..