View Full Version : vqrvate li 4e za lubovta nqma granici?
morsheeba
08-02-2006, 08:32
mn iskam da znam dali vqrvate 4e dvama 4oveka mogat da budat zaedno nezavisimo ot tova 4e jiveqt dale4e edin ot drug!v4era se vurnah ot edin lager na koito se zapoznah s nai strahotnoto mom4e!toi doide po kusno na lagera i ot kakto go vidqh hlutnah mn seriozno!sigurno mislite 4e e za 7 dena ne moje6 da hlutne6 tolkova qko no ot men da znaete VUZMOJNO E!az ne go osuznavah purvona4alno no vsi4ki ostanali go zabelqzvaha!edin bog znae kak sum go gledala! edna ve4er otidohme sami na keq i ne6tata prosto se slu4iha!trugnahme i tezi nqkolko dena s nego bqha nai hubavoto izjivqvane s mom4e koeto nqkoga sum imala!no eto doide vremeto da se vru6tame v sofiq i problema e 4e toi jivee v bankq a az v mladost 4!govorihme po vuprosa i toi kaza 4e tova ne e 4ak takuv problem n o ne znam dali i toi samiq si vqrva6e!naistina mn sum hlutnala a i mislq 4e toi izpitva su6toto no vuprosa mi e dali da vlagam nadejdi v tazi vruzka?ili da ne se nadqvam tolkova mn iskam tova mom4e no ne znam dali 6te uspeem da preodoleem tova razstoqnie!vqrvate li 4e za lubovta nqma granizi?
`Death`Whore`
08-02-2006, 08:40
Всичко има граници.
BebeTooOoo
08-02-2006, 08:47
v vsi4ko ima granici spored men :)
sladkoto_neli
08-02-2006, 09:16
ако любовта е истинска няма граници или поне границите са в рамките на възможното.в този случей мисля че можеш да опиташ и да видиш дали ще се получи нещо.разтоянието едва ли може да бъде пречка за хора които се харесват обичат и т.н.пробвай нищо не губиш ако не излезе нищо просто си продължио живота(колкото и невъзможно да ти се струва)
растоянието винаги е граница. колкото и да обичаш един човек, той далеч ли е от теб, нещата просто губят хармонията и смъсала си. защото ти се чувстваш най-щастлива когато сте заедно, когато те докосва, когато те целува и ти оказва подкрепата си... а растоянието определно е пречка за такава любов
BeBencEto
08-02-2006, 09:32
tvurdo ne! za liubovta ima sushto granici!
DuraceLL
08-02-2006, 11:46
1. tova va6eto ne mislq 4e e lubov
2. da lubovta ima graici
Angel_Girl
08-02-2006, 12:01
Az vqrvam 4e za istinskata lubov granici nqma i ako naistina 4uvstvata vi sa silni trqbva da vkaga6 i nadejdi i lubov i vsi4ko aide KASMET ot men :wink:
Това,че си хлътнала не означава,че е любов.Според мене харесване.В този случай любовта има граници,защото все пак живеете далеч един от друг,а чувствата ви не са чак толкова силни и не могат да се нарекат любов.По-скоро харесване,както казах.
аз лично вярвам,че любовта няма граници,няма значение къде се намирате ако сте се харесали се е намерите начин да се виждате!Пък и Банкя не е на другия край на света!
strange__
08-03-2006, 08:56
Ще ти кажа само....2 години връзка Банкя-Младост 4 :!: Занеш за кой говоря :wink:
BeBcHeTo
08-03-2006, 09:13
liubovta ima mn qsno granici si4ko v toq jivot si ima granici
Всичко има граници.
Границите са нещо условно, което сами си поставяме.
`Death`Whore`
08-03-2006, 10:11
И точно затова винаги ги има. :)
И точно затова винаги ги има. :)
но стига да поискаш и да имаш смелостта, те могат да изчезнат => че ги няма....
`Death`Whore`
08-03-2006, 10:49
Стига да осъзнаеш, че не са ти нужни. Обаче границите са нужни, особено в отношенията между хората.
Абсолютно всичко си има край...дори и вечността.И так всяко нещо си има граници...друг е въпроса дали границата е в рамките на възможното...Има различни видове любов и за всяка една от тях границата е различна...ако разстоянието е голямо например...това си е вид граница...вече само от степента на влюбване може дасе каже дали ще я прескочиш или не...
luda`flirtajika
08-03-2006, 12:03
da we ima gi :P
Има граници...казвам го от личен опит, съжалявам, че ти го казвам така, но...в началото разстоянието няма да ви е проблем, ще се виждате по-често, обаче после на него ще му омръзне да пътува само и само да те види(на теб също). Може пък и да се получи, ако наистина има любов. Но от разказа ти оставам с впечатление, че това е само привличане, харесване, както искаш го наречи. По-добре не влагай големи надежди в тази връзка