View Full Version : Въпрос ?!
Е и аз не съм перфектен и за това дойде и моя ред да попитам за едно нещо тези които са компетентни разбира се :). Не искам подигравки в отговорите на въпроса ми, защото забелязах, че доста хора си позволяват това нещо не, че ще има някъв ефект ако ви го кажа но все пак да пробвам.
Аз и момичето ми имаме доста активен полов живот, не че се фукам или нещо такова, но напоследък не ми се прави секс, сега ще кажете ОМГ да бе ама така е няма шега аз лично нещо ми е мн странно и ако някои е запознат с това психическо състояние предполагам задоволеност ( така си мисля ), та обичам си момичето няма проблем с нея ама да се надявам, че някои от вас също са имали такива периоди, ако имате даже и предложение от какво може да е без ) омръзване ( не е от това :), та ако имате нещо на ум споделете го да ми помогнете даже и минално, за да видя дали мога да си скалъпя обяснение, а ако някои има такова готово да го сподели :)
мерси предварително :)
krem4et0
08-02-2006, 15:07
Причините да не ти се прави секс са ужадно много и не е задължително да са свързани с това,че ти е писнала.Може да си преуморен,от жегите също се получава така,може просто да си в депрасия и да не ти се ще и изобщо още милион неща от този род.Запитай се сам-защо може да е.Едва ли ние можем да ти кажем.а колкото до обяснение пред момичето ти-просто й го кажи.все пак сексът не е най-важното.Можете да правите милион неща заедно без да стигате до секс.няколко седмици да кажем 2 без това и ще видиш,че ще ти се доприиска пак.Все пак не може цял живот да ядеш пържоли-понякога трябва и салатка,за да ги преглъщаш по-лесно!
Правим секс когато и двамата искаме :) мерси за идейте права си, аз и го казах миналия ден още ама просто ми беше интересно мерси :)
П.С
Имало начи и хора които не се заяждат с проблемите на хората явно, само така :)
edva li nqkoi moje da ti kaje za6to ne ti se pravi sex.obesni na priqtelkata si za sega,a za napred sigurna sam 4e do 1 maximum 2 sedmici pak 6e ti se varne jelanieto :) vse pak krem4et0 e prava tova ne e nai vajnoto ima hilqdi drugi ne6ta koito mojete da pravite zaedno i da si prekarvate vremeto super
Аз мога и без секс не мие до секса толкова колкото до това отношенията ми с приятелката да са нормални аз и казах и тя го възприе ето това е важното разбрахме се пък и стига толкова малко почивка да видим така де " салатката "
правете различни неща и може би не толкова секс колкото нещо друго пробваите неща които не сте и така ..или в краен случаш не се виждаите 2-3 седмици ....за да може да ви домачнее един за друг и пак сичко ще си доиде на мястото ...
това беше моето скромно мнение ... :smt016
aNexEsSe
08-02-2006, 16:41
Е и аз не съм перфектен и за това дойде и моя ред да попитам за едно нещо тези които са компетентни разбира се :). Не искам подигравки в отговорите на въпроса ми, защото забелязах, че доста хора си позволяват това нещо не, че ще има някъв ефект ако ви го кажа но все пак да пробвам.
Аз и момичето ми имаме доста активен полов живот, не че се фукам или нещо такова, но напоследък не ми се прави секс, сега ще кажете ОМГ да бе ама така е няма шега аз лично нещо ми е мн странно и ако някои е запознат с това психическо състояние предполагам задоволеност ( така си мисля ), та обичам си момичето няма проблем с нея ама да се надявам, че някои от вас също са имали такива периоди, ако имате даже и предложение от какво може да е без ) омръзване ( не е от това :), та ако имате нещо на ум споделете го да ми помогнете даже и минално, за да видя дали мога да си скалъпя обяснение, а ако някои има такова готово да го сподели :)
мерси предварително :)
Moje da ti e omruznalo s 1 i sushta da go pravish ? :-k
LoRinSeR
08-02-2006, 19:08
Ако сте отдавна заедно и просто не ти се прави ... Така си го обяснавам. Разнообазете връзката си