View Full Version : мирише ли?
според вас максимата ''путка ли е-мирише'' вярна ли е?
ThePainIsReaL
08-02-2006, 19:30
Не!
п.п аз говоря за онова , на което наистина му се вика миризма
а има една друга дилема
не се къпиш-вониш
къпиш се-не вониш ....
така е по принцип със всичко с момчето момичето краката ръцете и каквото и да било ...
а има една друга дилема
не се къпиш-вониш
къпиш се-не вониш ....
така е по принцип със всичко с момчето момичето краката ръцете и каквото и да било ...
OMG mnogo si prava !
MidnightScream
08-02-2006, 21:09
ebati idiotite... da ne bi sichki momicheta da sa kato oniq tumnokojite po magistalitee det ne stiga che mirishat che i nqkfiii korichki ima veche ( ahhah :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ... uuu Garvaaaa)
ne e vqrno ... ima si harakterna mirizma .. ma chak vonq ne
osven ako devoikata ne e higienichna de ;-)
Ами да човека точно за тази харкатерна женска миризма говори.. та отдолу
хайде да го наречем ухание, че момичетета се обиждат :) май
ThePainIsReaL
08-02-2006, 22:13
Ами да човека точно за тази харкатерна женска миризма говори.. та отдолу
хайде да го наречем ухание, че момичетета се обиждат :) май
Пфф.. ае стига , моля те се . Вие се едно си нямате "ухание" :!:
ThePainIsReaL
08-02-2006, 22:23
Имам си :) кво се нервиш
Еми .. изнервих се , ама ми мина . Така обсъждахте темата , сякаш това не е нормално
Малко Оффтопик стана тоя пост , ама се тая :-D
Mike-Jones
08-02-2006, 22:30
:)az sam 4uval xaxa 4e putkata kato sireneto bila kolkoto da q miesh pak si mirishe
според вас максимата ''путка ли е-мирише'' вярна ли е?аз щи кажа друга максима дето е по вярна
който носи две мишници под една диня - гроб копае други му
ама иначе според мене тоя виц щи докаже кога мирише една жена и кога не и до колко може да понамирисва или както някой каза само да "ухае"
Един мъж имал голям мерак на една жена и всеки ден като я видел и казвал:
-Аре ма, дай ми да те чукам!
-Не-му отговаряла винаги тя.
При следващата им среща той пак и казал същото, но този път тя казала:
-Добре, но при едно условие.
-Какво е то?
-След това искам да ми изпълниш едно желание.
-Проблема ти е равен на нула.Само ми дай.
След сеанса той я попитал:
-Какво ти е желанието?
-Ела след един месец и ще ти кажа.
Минал месец, а през това време тя въобще не се мила.Отишъл мъжа при нея и казал:
-Какво ти е желанието?
-Ами сега искам да ме лижеш.
Искал не искал той започнал и по едно време тя пръднала.Щастлив мъжа казал:
-Ох, най-после глътка чист въздух.
вярвай ми ако несе мие може не да ухае ми да вони ама може даже и да не охае ако току що излиза от банята след старателно почистване
Путката мноо гадно смърди, брато. Гъзът също. :smt075
Путката мноо гадно смърди, брато. Гъзът също. :smt075ми ти явно попадаш само на блаталища не на влагалища
ако момичето се подаржа няма да ти мирише брато
тай че земи ги подбирай малко
Am brato nali znai6, koit podbira onanira. 8-[ :-D
Ако поддържаш хигиена не мирише.Така е и с пениса.
Moq hui miri6e na vkisnala manja. :-D
aprilia`rs`
08-03-2006, 08:45
Moq "мъжки полов орган" miri6e na vkisnala manja. :-Di sigurno na takova i prili4a
Зависи как интимните части са потдържани :)
MidnightScream
08-03-2006, 08:52
abe spora e adski glupav samo zlepostavqte momichetata! vie momchetata kato cheli ne smurdite kvo se obesnqvate!
hristina^
08-03-2006, 09:00
abe spora e adski glupav samo zlepostavqte momichetata! vie momchetata kato cheli ne smurdite kvo se obesnqvate!
:smt038 :smt041 :smt023
ОУФ ДА ВИ КАЖА ИМА МИРИЗМА НО НЕ И ВОНЯ !!! ИМА НАЧИН ДА НЕ МИРИШЕ :? И ТОЙ Е ЕЛЕМЕНТАРЕН -РЕДОВНОТО КЪПАНЕ И ПОДДЪРЖАНЕ НА ХИГИЕНА :-s ИЛИ АКО СЛУЧАЯ Е УНИКАЛЕН :mrgreen: НА АVON ИМА ОТЛИЧНИ "ИНТИМНИ" КЪРПИЧКИ :wink:
tva e golqma glupost vaob6te kak moje da e pisano kato tema
dr zlobil
08-03-2006, 17:13
според вас максимата ''путка ли е-мирише'' вярна ли е?аз щи кажа друга максима дето е по вярна
който носи две мишници под една диня - гроб копае други му
Напълно вярно :smt005
psiHopaT4o
08-03-2006, 19:46
Путката мноо гадно смърди, брато. Гъзът също. :smt075ми ти явно попадаш само на блаталища не на влагалища
ако момичето се подаржа няма да ти мирише брато
тай че земи ги подбирай малко
hah евала бате :)
The Fallen Angel
08-03-2006, 20:01
Тези които казват че все са недоволни от путките на приятелките си или да ги поддаржат или ако момченцата са толкова чистички да си намерият приятели :twisted:
Svirka```
08-10-2006, 23:32
Moq "мъжки полов орган" miri6e na vkisnala manja. :-Di sigurno na takova i prili4a
:smt005 :smt005 :smt005
Поне от моя гледна точка квото и да направиш си смърди и тва си е, за сравнение и на мене пишката ми си има миризма ама далеч не е същото.
uu.. ami ako ne si e mila ***** skoro,nqma kak da ne miri6e... ](*,)
Angel_Girl
08-11-2006, 01:14
Vikat mu li4na higiena
Аз ти казвам квото и да е правила :smt015
няма нищо по-хубаво за един мъж от миризмата на женската ....
:!: :!: :!: :!: :!:
пъвро не се казва путка ами вагина. ако твойто някой го нарече пишле също няма да се почустваш добре. Путка за мен поне звучи като нещо голямо отпуснато и грозно. Затова се въздържай. А сега по темата.
Че мирише мирише, ама мирише на хубаво! не може да не мирише на нищо все пак е с вътрешна секреция, която има известен аромат. Когато жената има добра лична хигиена, аромата и вкуса на вагината и по точно на вагиналния секрет е едно от най-приятните неща за мен :)
И какъв е вкуса ???????????????????????// :D
Tempestjuji
08-11-2006, 18:40
ама иначе според мене тоя виц щи докаже кога мирише една жена и кога не и до колко може да понамирисва или както някой каза само да "ухае"
Един мъж имал голям мерак на една жена и всеки ден като я видел и казвал:
-Аре ма, дай ми да те чукам!
-Не-му отговаряла винаги тя.
При следващата им среща той пак и казал същото, но този път тя казала:
-Добре, но при едно условие.
-Какво е то?
-След това искам да ми изпълниш едно желание.
-Проблема ти е равен на нула.Само ми дай.
След сеанса той я попитал:
-Какво ти е желанието?
-Ела след един месец и ще ти кажа.
Минал месец, а през това време тя въобще не се мила.Отишъл мъжа при нея и казал:
-Какво ти е желанието?
-Ами сега искам да ме лижеш.
Искал не искал той започнал и по едно време тя пръднала.Щастлив мъжа казал:
-Ох, най-после глътка чист въздух.
вярвай ми ако несе мие може не да ухае ми да вони ама може даже и да не охае ако току що излиза от банята след старателно почистване
АААА братооооо... тва изби всички видове рибаааа!!!!!!!!! :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :twisted: :twisted: 1 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 =D> =D> =D> =D> :lol: :lol:
alkobalko
08-11-2006, 19:46
Ако има лична хигиена не мирише. Същото е и при мъжете.
от никулден до никулден..
naMy4Ho_KoTe
08-11-2006, 22:05
Начетох се на лиготии :) Та, по темата.. Миризмата си е много характерна, но съм съгласна, че когато момичето се поддържа, миризмата е много лека и нежна и даже привлича мъжете (случвало се е да ритам мъжка глава, защото твърдо много.. абе, както и да е :mrgreen: ). Мъжете също имат характерна миризма, която се усеща до самите ташаци. И даже току-що да излиза от баня тя е доста силна. Тъй че сме квит, мъжкари 8)