View Full Version : what boys you like?
for girls
08-03-2006, 12:06
v smisal kato vanshnost i molq bes "shiroki ramene i golemi bicepsi" ne moje vsichki da sme takiva :) i vie ne ste idealni
Moderated by ^npocTo^a3^f^
1 точка от правилника!
Благодаря!
{LP}FENKA
08-03-2006, 12:41
e van6niq vid e vajen-tqlo pri4eska 4e i daje drehi daje!samo 4e mene ako me vpe4atli nqkoe mom4e s ne6to drugo a ne e s koi znae kav van6en vid ne bih go varnala:)pri nqkoi parvo vijda6 liceto,tqloto,o4ite vljubva6 se do u6i v tva dto si vidql..a se okazva 4e pod nego e nqkav bokluk!!ili pak te grabva 4ustvo za humor,intelekt,moral,ob6ti temi i t.n...samo 4e ne prili4a na ni6to kato go pogledne6!(e ima i isklju4eniq i az mai sam popadnala na edno ot tqh)!i vsa6nost balansa mejdu dvete ne e koi znae kolko trudno da se nameri
em na men mi haresvat kak da kaja :-k em 4arovni i mili mom4eta de da znam :?
InSOMnIAaa
08-03-2006, 13:27
grubi i nabiti momcheta ne jenstveni feshan pedali
e tova e dosta otnositelno.zavisi ot mn ne6ta.az li4no haresvam mugravi mom4eta s tamni o4i....pri4eska,tqlo,obleklo...vsi4ko e vajno,no pak i mn darja a haraktera.vinagi moga da si padna po ne osobeno hubavo mom4e s koeto se razbiram i si me kefi
харесвам грамотни..
ти, хубаво пишеш името на темата на английски, ама, ако беше и правилно написано, цена нямаше да имаш..
беЗ, мойто дите, със 'з', се пише....
priti_kiti
08-13-2006, 14:47
Ми с широки рамене и големи бицепси :lol:
Външният вид не е най-важен !
мммм....нз ама аз съм забелязала , че всичките момчета по които съм си падала са със сини очи и тъмни коси ...еми това е . Аз гледам повече лицето и определено не харесвам боядисани коси или както ги наричате фешън педалчета