View Full Version : На какви теми обичат да си говорят момичетата?
Този въпрос ме валнува от доста време и реших да попитам :)
kudravoto
08-03-2006, 15:10
mi az naprimer obi4am da govorq za futbol,bijuta,spisaniq
`Death`Whore`
08-03-2006, 15:13
Бижута и списания. Типични женски теми за разговор. Както и всички глупави клюки. Жените са зле. Не че мъжете са много по-добре, но футболът е по-смислен от това да си говориш за бижута. Бижутата са красиви, обаче аз лично не ходя постоянно по бижутериите, за да си избирам и купувам дрънкулки и не ги обсъждам.
piFka_LP
08-03-2006, 15:14
по принцип като изляза с моите приятелки
най-често говорим за грим прически
момчета приятели някой път за
филми за дрехи най-често ...
.за много неща :mrgreen:
а на какви теми обичате да си говорите с момчета ? :)
`Death`Whore`
08-03-2006, 15:21
Надявам се да не плямпат същите глупости на момчетата.
piFka_LP
08-03-2006, 15:24
зависи от момчето :mrgreen:
mnogomili4kata-sf
08-03-2006, 15:37
Аз обичам страшно много да излизам с 2мата си най-добри приятели и да се разтоварвам от такива ежедневни теми като "прически,дрехи...и т.н." като си говорим за нещата от живота.Примерно аз споделям отношенията си с някое момче как ги виждам аз,а те като момчета ми дават съвети как да постъпя.Отделно те ми споделят някви неща и аз им давам съвети.Предобладават темите от живота-за родителите,за образованието и къде искаме да се реализираме...въобще много обичам да си излизам с тях,но за съжаление сега 1ният е в Америка за няколко месеца,а другият- в казармата..... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Липсват ми ужасно мн...сега няма с кого да говоря за тези неща...а само за на кое кафе ще се ходи и тем подобни
CRaZy_IKT
08-03-2006, 15:45
Обичам да говоря за наркотици,секс и разни неща от живота
Dark_Queen
08-03-2006, 15:48
зависи от момчето :mrgreen:
vinagi zavisi...zavisi i ot dvamata,sy6to i ot obstoqtelstvata,stava6toto okolo tqx,zavisi i ot tova kolko sa blizki i kakvo gi zvyrzva...
CVETELLINA
08-03-2006, 15:48
амии,когато съм с приятелки,основна тема за разговор са дрехите,обсъждаме разни неща,които сме си купили или искаме да си купуваме,също така говорим доста често за момчета,и въпреки,че не е много хубаво,ама понякога обсъждаме някои наши "познати" и такамз,общо взето за всичко,каквото се сетим :roll: :wink:
girlpower
08-03-2006, 15:52
Аз и моите приятелки си говорим за момчета които ни кефят,за гаджетата ни,за грим,за филми,за дискотеки,за дрехи,за момичета ,които са много зле!А,когато няма за какво да си говорим и сме някаде навънка,обсъждаме кой как се е облякал и така ,като клюкарките! :lol:
Ами всякакви....мода,момчета,вън шност,мечти нанана много теми на разговор имаме ние момичетата.
DeSiTo0o
08-03-2006, 18:07
оо аз говря за всичко,за каквото говорят другите за това и аз ;)
little_pink
08-03-2006, 21:03
Най често за момчета,дрехи,коли,проблем
luda`flirtajika
08-03-2006, 21:21
az i moite fr za mom4eta nai ve4e,spisaniq,dieti,bijuta,4ervila (grimove),drehi,spisaniq... e takiva neshta i za futbol-est-daje mai predi mom4etaat :D
BeBencEto
08-03-2006, 21:42
za momcheta :-D
DuraceLL
08-03-2006, 21:45
na sy6tite kato mom4etata.
macka123
08-03-2006, 21:47
зависи от момчето
ако искам да имам нещо с него говоря неща от сорта на"какво би направил ако те целуне някое момиче без да очакваш???
секви е такива глупости
но с фр момчета си говоря за музика,филми,любов,секс,дре хи,...
мн неща общо взето
мн зависи от човека с/у мен
vsi4ki momi4eta obi4at da govorqt za edno i su6to ne6to - mom4eta!