PDA

View Full Version : Дълга раздяла..

dead_dream
08-03-2006, 18:05
Ем.. поредната вече сигурно и банална история, но все пак ще ви я разкажа, дано получа отговор на въпросите си.
и така.. от година и половина почти съм с едно наистина невероятно момче. Държи на мен, обича ме, единствения, който ме кара да се чувствам прекрасна. Никога за нищо не сме се лъгали, не сме се наранявали дълбоко.Всичко беше красиво. Затова когато той ми каза, че заминава за една седмица на село, го приех просто като изпитание и знаех, че ще го дочакам. Той ми обеща, че ще ми пише, че ще ми се обажда от време на време. А и преди също се е налагало или аз или той да отсъстваме известно време, но винаги сме се справяли.
Той в първите дни ми написа 2 много топли смс-а, показа ми, че му липсвам и че само чака деня, в който ще се върне. Аз му отговарях..и постоянно бях с телефона в ръка, защото чаках да иззвъни, защото исках да имам вест от него, както правихме винаги. Но на 2 или 3-тия ден той ми писа..от някъде извън селото, където имало обхват, че телефонът му е изключен и да му пиша на картата на братовчед му. През почти целия ден нямаше никакъв сигнал, няма покритие, само към 5-6 следобяд даваше свободно. Вдигаше ми и си говорихме малко. После като дойде време да се връща (след седмица вече) той каза, че трябва да остане още една. Но беше един такъв спокоен, че така или иначе ще се чуваме и ми каза да му се обаждам на домашния там. Но мен ме е страх, че може да ги притеснявам, затова винаги или му звънях преди да му се обадя или му писах смс. И така... още една седмица мина. Чувахме се и си говорихме двойно по-малко. И така седмицата свърши...и той ми каза че е решил да остане още една. Той сам. Тази седмица трябва да свърши утре. Чували сме се 2 пъти. Първия път беше нищо никакъв разговор...и батерията на тела му падна преди да чуя едно "обичам те", а втория аз му казах нещата, които чувствам. Че за тези 2-3 седмици на мен ми е омръзнало постоянно да го чакам...постоянно да се мъча и да страдам. Че незнам дали го обичам още. След разговора осъзнах, че го обичам. Но че това не е достатъчно. Защото през това време той нито веднъж не ми каза че ме обича, така както преди. Не ме накара да се усмихна. Просто нещо липсваше и не е заради разстоянието, но незнам причината.
При последния разговор мисля, че се почувства зле. Винаги е казвал, че не иска да ме губи, и го каза и тогава. Заболя го-да. Но мен не ме болеше така както преди. Просто спря да ми пука, дали ще се обади, дали ще ми каже че ме обича. Всъщност пука ми за 2-3 секунди и после ми минава.
И сега не мога да взема решение какво да правим. След една сецмица заминавам аз. За месец. Незнам той дали ще се върне. Незнам дали ще оправим нещата. Но.. аз незнам какво точно да направя. Да оставя всичко да продължава или да приключа връзка, с любов все още между хората, просто липсва привързаността, поне от моя страна. И доверие...
Това е.
Който иска да пише.. Ще се радвам на отговорите ви, ако прочетете всичко това. Ако нещо не е ясно питайте.
Само да кажа, че все още ме боли, че така се получи, но не така, както ако беше преди един месец. Тогава...щях направо да се разкъсвам. Но го обичам... И ме е страх че по-добър няма да намеря.

DeSiTo0o
08-03-2006, 18:15
може би е най-добре пак да говориш с него...и то по възможност когато си дойде.Ако каже че ще остане още една седмица говори с него по телефона му кажи пак как се чувстваш...и дано всичко да се оправи и да си бъде така както си е било преди

dead_dream
08-03-2006, 18:40
Той не ми вдига...от 2 дена не съм го чувала. Вчера цял ден нямаше обхват, а днес само от 3-7 имаше сигнал, но никой не ми вдигна.
Това е положението. Няма как да говоря с него, ако не си чуе телефона. А той уж не го чува. Иначе знам, че трябва да говоря с него, поне за да го питам кога се връща. Другото така или иначе ще му го кажа...
Но единственото, което е че трябва да взема решение, дали да прекратя връзката или...да чакам всичко да се оправи. незнам..страх ме е, че аз няма да се оправя.

08-03-2006, 19:04
Hmmmm...a kazva li ti pone zashto reshava da ostane tam??

koalka
08-03-2006, 19:16
Ами виж сега много гадно се е получило,но нали в крайна сметка нали се обичате?И той държи на теб,и ти на него.Но задължително трябва да говориш с него и да споделиш терзанията си.Питай го чувствата му.Кажи му,че ужасно много ти липсва и ти е много трудно така.Опитай се да разбереш какно става.

dead_drieam
08-03-2006, 19:28
Ами той ми каза, че не го е мислил, и че компанията на селото му там и пътуванията постоянно го разсейват, затова толкова не мисли за мен и не му липсвам толкова. А и аз му казах повечето неща и той каза, че съжалява, но нищо не се променя от едно извинение. Вече 2 дена го показва. незнам.

А иначе.. нищо не ми казва. 2-рата седмица беше под предлог, че ако се върне трябва да замине много бързо за чужбина..буквално на следващия ден. И ми каза, че поне като остане на село ще може да се чуваме... което изобщо не се осъществи според плана.

Safira
08-03-2006, 19:41
Може би ще е по-добре да изчакаш... Да видиш какво той има да ти каже. Да го изчакаш да се върне. И да продължаваш да го обичаш..и цениш.
А той е направил огромна грешка, че се отдалечава от теб и бъди сигурна, че съжалява за това.
Разбирам, че си с него и те боли от това, което той прави или не прави.. Просто изчакай. Имай мъничко търпение...знам, че заради него може би си заслужава да го направиш.
Успех! Дано се развият добре нещата.

†TorTureD Soul†
08-03-2006, 19:56
Разбирам те и аз съм на същото дередже
Приятелката ми замина на село за цялата ваканция досега съм и звънял само аз тя казва че не може да се свърже и не знаеш какви неща са ми минавали през ума.А кофтито е че аз скоро заминавам при майка ми в Португалия с 60/70% там и да си остана което не искам

BebeTooOoo
08-03-2006, 20:04
Ами виж сега много гадно се е получило,но нали в крайна сметка нали се обичате?И той държи на теб,и ти на него.Но задължително трябва да говориш с него и да споделиш терзанията си.Питай го чувствата му.Кажи му,че ужасно много ти липсва и ти е много трудно така.Опитай се да разбереш какно става.
to4no :)

luda`flirtajika
08-03-2006, 20:17
mili4ka razbiram te-gadno e tova,koeto pravi i neznam kakvo da mislq-toi te obi4a,no ako e taka zashto shte ostava tam-bi trqbvalo da iska da e s teb,no puk moje bi i seloto mu lipsva :D: de da zanm ve4e nenzam i az kakvo da mislq,no znai endo-ne kusaite dokato toi ne ti obqsni i vie dvamata ne si pogovorite-vse nqkoga shte se vurne nali??prosto 4akai.........

Obitax
08-03-2006, 20:39
Gadna rabota . Za sajelenie ima i takiva momenti ako naistina go obi4a6 kakto kazva6 6te go do4aka6 . No spored men ima ne6to gnilo v taq rabota . Kvo tolkoz prai na tva selo ?!?!? i nai ve4e kakvo go zadarja tam ?
Abe ti si znae6 nai dobre kakvo da pai6 .
Good luck!

Dark_Queen
08-03-2006, 20:44
mili4ka razbiram te-gadno e tova,koeto pravi i neznam kakvo da mislq-toi te obi4a,no ako e taka zashto shte ostava tam-bi trqbvalo da iska da e s teb,no puk moje bi i seloto mu lipsva :D: de da zanm ve4e nenzam i az kakvo da mislq,no znai endo-ne kusaite dokato toi ne ti obqsni i vie dvamata ne si pogovorite-vse nqkoga shte se vurne nali??prosto 4akai.........
\:D/ damzzz taka e...

dead_dream
08-04-2006, 09:29
Syjalqvam, che pisha na latinica, no neshto stana s Flextype-a.

A po vyprosa, da, obicham go, no kazah, che neshto se promeni, che prosto mi omryzna da se mycha tolkova mnogo i dylgo. I mislq ili misleh, che toi ima syshto adski silni chuvstva kym men. A i toi si zaslujava vsqka sylza i vsqka usmivka. Vinagi, shtom e bilo svyrzano s nego e imalo smisyl. No sega...prosto ne iskam da se terzaq poveche, che nego go nqma. I znaete li, ne sym se zamislqla, kakvo go zadyrja tam. Chestno kazano i ne iskam da se zamislqm. Edna greshna stypka (dori i da e pyrvata) ot negova strana, shte mi pomogne da vzema reshenieto da go ostavq. No ne iskam da stava taka, vypreki che se kolebaq.
Drugoto, koeto e, che ako se zadyrji oshte malko tam, nqma da se zasechem. Az v chetvyrtyk zaminavam za edin mesec, koeto oznachava, che pochti 2 meseca, shte sme edin bez drug..

dead_dream
08-04-2006, 10:40
Съжалявам, че пак сама си пиша в темата, но поне да доразкажа какво стана преди мъничко.
"Моя човек" ми каза, че се прибира окончателно в четвъртък. Когато и аз заминавам. И ми заяви, че ще можем да си поговорим чак след като се прибере. Демек аз от чужбина да ходя да търся интернет, за да си пишем. Така..един вид, ме изкара, че аз съм виновна, че всичко така се получи, че той още отначало ми е казал, че ще се чуваме рядко. А последния му смс от преди 2 седмици съдържаше телефона му там и това, че мога да му се обаждам по всяко време и да си говорим неограничено. Сам си противоречеше..и ми говореше едно студено...от което страшно ме заболя. Не ми каза, че ме обича, не ми каза, че му липсвам, само каза, че той нищо не е направил, за да се получи така. И че аз съм тази, на която вече не й пука, която се държи лошо и си въобрзява глупости. При положение, че винаги съм правила компромиси и неща, заради които другите момичета биха вдигали скандал, аз съм си премълчавала и винаги съм се опивала да го разбера. Сега иска същото от мен...но ми омръзна. Наистина.
И разовора ни приключи в това, че като се прибере ще си говорим и аз го попитах, дали сега може да говори и той каза "Не. Чао" .. затвори.
И сега съм в ужасно състояние. Но може би бързо ще мине...надявам се.

BeBencEto
08-04-2006, 11:30
mila prochetoh absoliutno vsichko i nadalo i mislq che sled tozi razgovor...prosto ne si zaslujava za kakvo mu pozvolqvash da te pravi na glupachka!? ili moje bi si!? kak moje da mu hoish po guza ostavi go.....nqma pravo da ti zatvarq telefona po tozi nachin ...ne si zaslujava da stradash...skusai go..koi znae kvo pravi tam....verno obichash go ama da ne si nqkoq glupachka deto kato i svirnat otiva vednaga.....da se saobrazqva malko...

Alize
08-04-2006, 12:34
Kogato ne si vijdal nqkogo ot mn vreme a uj hodite!!!Tva spored men izob6to ne e hodene!!!mn obi4am 1 misal `drugo e oko da vidi raka da pipne`!!!Spored men mn momi4eta sa na tva deridje!!!Abe nai-dobre go kasaite 6tot ne si zaslujava da go 4aka6 da se seti za teb!!!!Ima i mn po dobri maje na koito im puka ,a kogato ne izka da te vijda zna4i vaob6te ne mu puka za teb!!!!

addictedtou
08-04-2006, 12:55
Мила,не си заслужава да страдаш за този човек.Ти знаеш ли защо остава там...дали не заради момиче...няма смисал да го чакаш щом той изкарва теб виновна...
Остави го,не го търси повече,има вероятност,ако той наистината те обича още да почне да те търси тогава ти ще го потормозиш малко и след това...;)

dead_dream
08-04-2006, 13:34
Как да не сме се виждали с него!? Почти постоянно бяхме заедно...и повярвай ми, наистина всичко между нас беше искрено..то просто се усещаше отдалеч. Но сега като замина от почти месец...някак за мен всичко се промени, незнам за него.
А иначе.. просто винаги съм знаела, че ако нещо е станало, то ще се оправи и ако страдам, то има за какво. И не съм го обвинявала, защото нищо сериозно не е ставало. А и една толкова дълга връзка не искам да приключва по точи начин. Или поне да си изясним отношенията. Незнам..
Благодаря за вниманието. Наистина. Оценявам го.