View Full Version : какво ще кажете за някой...??
джени :-P
08-04-2006, 11:39
какво ще кажете за някой който цял живот е бил сам, нямал си е приятелка, някой с който да споделя... абе изобщо никой. сестри, братя, майки, бащи не се броят.. говорим за по-специален човек. имам такъв приятел и ми е много мъчно за него. той е на 27 години и иска да има сериозна връзка, но но все не уцелва правилното момиче. все го нараняват... може би защото се държи добре и коректно със жените.
много е депресиран! вече е убеден че никога няма да срещне "неговото" момиче. много е объркан и не знае какво да прави.
дайте ми съвети как да му помогна.
BeBencEto
08-04-2006, 11:46
ami tova naistina e gadno...prosot ne trqbva da se durji tolkova milo s tqh i tova qvno gi drazni...abe ima i loshi momi4eta koito ne zaslujavat vnimanieto...ti mojesh dam u dadesh moralna podkrepa i da go razeselqvash...pogovori s nego...ne moje taka cql jivot..i mu kaji 4e moje da ti se doveri za vsi4ko
Reich_06
08-04-2006, 11:47
normalno e da e depresiran ako sega e priklu4il edna ot mnogoto neuspe6ni vruzki,no vse pak s vsi4ki e taka!nqma kakvo da mu kaje6 ili da napravi6 za da se po4uvstva po-dobre osven da bude6 do nego i da go podkrepq6!vse nqkoga 6te nameri momi4eto za nego no mu trqbva vreme:)
`Death`Whore`
08-04-2006, 11:52
Момичета, които се дразнят на мило отношение, изобщо не му трябват! Има и свесни жени, които оценяват подобни неща. Сигурно му е много тежко, но все някога ще бъде оценен.
08-04-2006, 12:09
ами да тежко му е. той е много готин, забавен... винаги може да те накара да се смееш, а пък с него постъпват гадно - винаги.. ама абсолютно винаги. започвам да си мисля че и ние жените сме виновни защото не даваме шанс на хора като него. все търсим нещо из облаците, нещо което не знаем дали съществува. не винаги си правим труда да опознаем човека малко повече... и не правим сметка че не всеки си показва истинската същност веднага.
ako stava duma za jenite ne trqbva da im pada v krakata i da im ugajda ako se pravi na nedostupen i da ne ticha sled vsqka shte vidish kak te shte tichat sled nego.ako e prekaleno dobur s tqh te se kachvat na glavata mu...ako momicheto e zaslujilo da e dobur s neq neka nqma problem no ne da mu se kachva na glavata.
Алминатора
08-04-2006, 13:47
какво ще кажете за някой който цял живот е бил сам, нямал си е приятелка, някой с който да споделя... абе изобщо никой. сестри, братя, майки, бащи не се броят.. говорим за по-специален човек. имам такъв приятел и ми е много мъчно за него. той е на 27 години и иска да има сериозна връзка, но но все не уцелва правилното момиче. все го нараняват... може би защото се държи добре и коректно със жените.
много е депресиран! вече е убеден че никога няма да срещне "неговото" момиче. много е объркан и не знае какво да прави.
дайте ми съвети как да му помогна.
Ми като си толкова загрижена за него защо не тръгнеш ти с него?
"Всеки ще намери любовта в живота си...дори и да му трябват лопата и очила за нощно виждане за да я открие"...Дори аз за моята възраст съм срещал изключително рядко любовта...но не преставам да вярвам в по-горе написаната мисъл...
IKisseDAGirL
08-04-2006, 14:28
стани ти неговото момиче :D
08-04-2006, 14:34
не змам... той е по-голям от мен... аз съм на 21. честно да си кажа не съм се замисляла по въпроса.
IKisseDAGirL
08-04-2006, 14:44
хм, ето че май ти хрумна една добра мисъл :P
Loshotia
08-04-2006, 15:08
Защо не го запознаеш с разни хора, с разни момичета, просто да не остава сам, даже и да няма връзка.
На жените им харесват грубите и влъстни мъже,а не меките и нежни.... :wink:
Нека повдигне самочувствието си ...да добие нова визия и да се спусне във лов на бързо саблазнителните жени....