PDA

View Full Version : kum momchetata

08-04-2006, 22:39
povecheto momcheta,koito poznavam tvurdqt che mogat da sa s edno momiche i da go obichat i v sushtoto vreme da spqt s drugi,no tova ne oznachava che ne durjat na priqtelkata si,vsushnost samo si ptavqt kefa po toq nachin i tq nqma zashto da se obijda.kak mislite,momcheta,tova pravilno li e ???

mnogomili4kata-sf
08-04-2006, 22:49
Попринцип мразя да се меся като е тема за момчетата и техните мнения,но ще ти кажа как ми го обясни бившия...че изневярата за мъжа е само чисто физическа,а не емоционална както е при повечето от нас.Той също ми каза,че може да ми изневерява и после да се върне при мен и да ме обича още повече...един вид,когато отношенията се влошат това ги оправяло,в някои случаи разбира се....сега вече го разбирам наистина доколкото мога...но иначе възможно е едно момче да обича без да му се иска да изневерява...колкото и рядко явление да е това.За това те приемат по-трудно изневярата на някоя от техните гаджета,защото знаят,че при нас е емоционално.Въпреки,че аз съм изневерявала общо взето само за секса,но не мога да се върна при приятеля си и да го"обичам още повече"...после се чувствам гузна...а при тях това чувство е по-малко засегнато...въпросът е в това,че сме от "различни планети" малко...но по-лесно е,когато го погледнеш от тяхната гледна точка.Ние също реагираме доста зле на изневерите,поради същата причина,че мислим за емоционалното изживяване на нещата.Е,момчета така ли е?!

Obitax
08-04-2006, 23:05
Az li4no ako obi4am nqkoq devoika samo tq mi e b glavata i ne si mislq za drugi pak kakvo ostava da .......... s nqkoq druga :?

Axxxel
08-05-2006, 00:48
Пълни ебавки...обичаш ли някой бъди с него до край...ненавиждам изневярата...и едва ли бих простил такова нещо.За мен щом даден човек е изневерил, значи нещо липсва в половинката му и го търси другаде...такава връзка не може да трае дълго...АКО ОБИЧАШ НЯКОЙ ИСТИНСКИ, ТИ ЩЕ СИ САМО С НЕГО...ЩЕ МИСЛИШ САМО ЗА НЕГО.Няма такива филми, да сиизневеряваме...

mnogomili4kata-sf
08-05-2006, 09:42
Лелеее направо ме успокоихте...надявам се е така =D> Вие сте гордост за мъжкия свят ;-)

SickBoy
08-05-2006, 10:15
Ами спореде мен си е правилно.това не е изневяра.Истинската изневяра е,ако си с някой и обичаш друга.Това е просто вид спорт.Все едно да ми забрани да си бия по една злобарка от време на време.същото е според мен.

Master_88
08-05-2006, 10:38
Донякъде е вярно

BeBencEto
08-05-2006, 11:10
aide smazahte mackite ot foruma be....kak shte izneverqvate na gadjetata si....kato imate nkuv problem i iskate neshto koeto vijdate che ne vi davame sqdate i ni kazvate..ne sme tolko tupi i shte vi go dadem...ne e nachina d aidete da se i*****e s nqkoq druga..i "sluncee obicham te" s basi usmivkata..puu!!!

Spider_Web
08-05-2006, 11:38
Az li4no ne bih mogal da go napravq spored men trqbva 4oveka do teb da se uvajava i da si mu veren a ne da spi6 s drugi apak da si s nego tva ne e nikakva vrazka...pravili si kefa ami na momi4eto kef li 6te i e ..ne bih go napravil nikoga...