View Full Version : kum momchetata
povecheto momcheta,koito poznavam tvurdqt che mogat da sa s edno momiche i da go obichat i v sushtoto vreme da spqt s drugi,no tova ne oznachava che ne durjat na priqtelkata si,vsushnost samo si ptavqt kefa po toq nachin i tq nqma zashto da se obijda.kak mislite,momcheta,tova pravilno li e ???
mnogomili4kata-sf
08-04-2006, 22:49
Попринцип мразя да се меся като е тема за момчетата и техните мнения,но ще ти кажа как ми го обясни бившия...че изневярата за мъжа е само чисто физическа,а не емоционална както е при повечето от нас.Той също ми каза,че може да ми изневерява и после да се върне при мен и да ме обича още повече...един вид,когато отношенията се влошат това ги оправяло,в някои случаи разбира се....сега вече го разбирам наистина доколкото мога...но иначе възможно е едно момче да обича без да му се иска да изневерява...колкото и рядко явление да е това.За това те приемат по-трудно изневярата на някоя от техните гаджета,защото знаят,че при нас е емоционално.Въпреки,че аз съм изневерявала общо взето само за секса,но не мога да се върна при приятеля си и да го"обичам още повече"...после се чувствам гузна...а при тях това чувство е по-малко засегнато...въпросът е в това,че сме от "различни планети" малко...но по-лесно е,когато го погледнеш от тяхната гледна точка.Ние също реагираме доста зле на изневерите,поради същата причина,че мислим за емоционалното изживяване на нещата.Е,момчета така ли е?!
Az li4no ako obi4am nqkoq devoika samo tq mi e b glavata i ne si mislq za drugi pak kakvo ostava da .......... s nqkoq druga :?
Пълни ебавки...обичаш ли някой бъди с него до край...ненавиждам изневярата...и едва ли бих простил такова нещо.За мен щом даден човек е изневерил, значи нещо липсва в половинката му и го търси другаде...такава връзка не може да трае дълго...АКО ОБИЧАШ НЯКОЙ ИСТИНСКИ, ТИ ЩЕ СИ САМО С НЕГО...ЩЕ МИСЛИШ САМО ЗА НЕГО.Няма такива филми, да сиизневеряваме...
mnogomili4kata-sf
08-05-2006, 09:42
Лелеее направо ме успокоихте...надявам се е така =D> Вие сте гордост за мъжкия свят ;-)
Ами спореде мен си е правилно.това не е изневяра.Истинската изневяра е,ако си с някой и обичаш друга.Това е просто вид спорт.Все едно да ми забрани да си бия по една злобарка от време на време.същото е според мен.
Master_88
08-05-2006, 10:38
Донякъде е вярно
BeBencEto
08-05-2006, 11:10
aide smazahte mackite ot foruma be....kak shte izneverqvate na gadjetata si....kato imate nkuv problem i iskate neshto koeto vijdate che ne vi davame sqdate i ni kazvate..ne sme tolko tupi i shte vi go dadem...ne e nachina d aidete da se i*****e s nqkoq druga..i "sluncee obicham te" s basi usmivkata..puu!!!
Spider_Web
08-05-2006, 11:38
Az li4no ne bih mogal da go napravq spored men trqbva 4oveka do teb da se uvajava i da si mu veren a ne da spi6 s drugi apak da si s nego tva ne e nikakva vrazka...pravili si kefa ami na momi4eto kef li 6te i e ..ne bih go napravil nikoga...