View Full Version : ne znam kakvo da pravq
zdraveite.moq problem e malko ob1rkan no se nadqvam da mi pomognete.az i gajeto mi mn se obi4ame no ima edno mom4e keoto me haresva.mn p1ti s1m mu kazvala 4e ne go haresvam a obi4am drug.edin den kato si govoreh s tova mom4e koeto me haresva toi me zapal6i 4e ako se vijdam s gajeto mi 6tql da prebie men i nego.ne s1m kazala na moq za6toto ne iskam da mu se slu4i ni6to lo6o.daje predi nqkolko dni tova mom4e koeto me "haresva" mi s4upi r1kata.ne znam kakvo da pravq.MOLQ VI POMOGNETE MI!
Lorraine
08-05-2006, 15:53
basi idiotite po toq svqt :smt011 .Emi toi ot duma ne razbira li :smt013 ,basi prostaka.Mrazq ne6to ot roda"ako ne si s men,nqma da si s nikoi drug" ili "ako ne si moq,nqma da si na nikoi dr" -tva e ebati typotiqta.Edin syvet-kaji na priqtelite ti,ako trqbva i na roditelite ti-tva taka ne moje da prodyljava be momi4e..utre moje da te ubie :-# .Otivai vednaga i govori!!!!!
BeBcHeTo
08-05-2006, 15:58
emi ot takifa idiot na tozi svqt kfo o4akfa6 macka :smt013
qsno e 4e mom4eto e tapo par4e . no iskam da popitam gadjeto ti da ne e Stra6ili6teto na sedemte moreta ????
freaky_FK
08-05-2006, 16:00
ami trqbva da govorish s priqtelq si s vashte s negovite roditeli.tozi e nqkuv bolen :!:
BaHk0`CeKcA
08-05-2006, 16:23
Проблема се решава Лесно от една страна и трудно от друга...
Значи казваш на гаджето ти .. той го сцепва от бой (или ако е луд като мен напрао ще го вкара в кома)
Вариант 2 Казваш на някой твой познат.. ала бала сещаш се ... в смисал по голям от теб към 20-23 години или повече казваш му да го причака някаде като се прибира пребива го ама жестоко (както аз бих направил ако някой барне гаджето)
Подаваш жалба за нанесена телесна повреда.. и тогаа са ..
LP_girl_14
08-05-2006, 16:34
Кажи на гаджето ти и ще видиш какво ще му се случи на онзи...Всеки мъжки индивид е длъжен да защитава и подкрепа момичето до себе си.Все пак с него трябва да се чувстваш сигурна.Разкажи му всичко и съм сигурна че той няма да остане безразличен към това,което се е случило.Жалко само че на тоя свят има кретени,които си мислчт че като едно момиче,не ги харесва трябва да му счупят ръката :smt011
BaHk0`CeKcA
08-05-2006, 16:38
Кажи на гаджето ти и ще видиш какво ще му се случи на онзи...Всеки мъжки индивид е длъжен да защитава и подкрепа момичето до себе си.Все пак с него трябва да се чувстваш сигурна.Разкажи му всичко и съм сигурна че той няма да остане безразличен към това,което се е случило.Жалко само че на тоя свят има кретени,които си мислчт че като едно момиче,не ги харесва трябва да му счупят ръката :smt011
Зависи от гаджето!Има някой доста ...незнам как да го кажа... немога да го обесня ... но има и доста диви и ненормални ... ако твоят приятел разбере и ако е мъж на място ще му стопи лагерите ...
Ако е някой страхливец и му пука и гледа да не си навлече проблеми .. значи незнам какво да правиш .. ако е пърия вариянт .. драсни едно съобщение и да му дам съвет как да го пребие .. по най-бруталния начин .. щот аз леко не му мисля щом е за любимия ми човек!
кажи на гаджедо си той ще се оправи :) въпреки че това за ръката не мисля че е вярно :)
Не е много добре решение,но сподели с гаджето си-така е най-добре,а на този идиот му кажи,че дори и да ви пребие нищо няма да се промени-ти ще обичаш приятеля си още.
`Death`Whore`
08-05-2006, 20:55
Незабавно кажи на родителите си! Не се притеснявай, този човек е опасен!
Girl-of-Sin
08-05-2006, 21:14
Veroqtno naistina te e grija, za sigyrnostta na priqtelq ti i zaradi tva ne si my spodelila, ako e taka, napulno te razbiram.No s mul4anieto si edinstveno i samo dokazvash na onq oligofren, 4e moje da si pravi kvoto si iska.Prosto kato ne pravish nishto, samo my davash sila.Neznam kato kakuv se izjivqva onq, ama opredeleo ne e dobre psihi4eski.
Ti nai-dobre si znaesh, no i az kato drygite smqtam, 4e trqa da vzemesh nqkakvi merki, da se oburnesh i da spodelish s nqkoi, zashtoto dori i ti samata ne znaesh, kakvo moje da my doide na bolniq mozuk ytre...
Dano se spravish i onq si poly4i zaslyjenoto...ot men yspeh!
Няма да чета мненията на другите...просто кажи от кой град си и загрижените ще дойдем да погостуваме малко на този твой "приятел"...око за око, зъб за зъб...иска нещата да се решат със сила...няма никакви проблеми...просто някой трябва ад го ступа до толкова, че да не му хрумне повече за таива тъпотии...
Angel_Girl
08-06-2006, 02:43
Незабавно кажи на родителите си! Не се притеснявай, този човек е опасен!
I az mislq taka. Mislq 4e trqbva da kaje6 na roditelite si te nai dobre znaqt kak da postapqt, za6toto priqtelq ti edva li 6te uspee da napravi ne6to nai mnogo da si navle4ete o6te ne priqtnosti. KASMET i kaji na roditelite si ne se boi
i az sum na tova mnenie , trqbva da my kajesh sushto i na vashite kaji , toq trqbva da razbere , che nemoje da bude s teb , to negovoto veche e maniq da te ima :smt011