View Full Version : Интересува ли ви мнението на околните за вас
..kk...kk
08-05-2006, 17:32
интересува ли ви мнението ан околните за вас? мислите ли че ако говорятнещо лошо за вас то е защото в изавиждат....такива работи..
macka123
08-05-2006, 17:34
ми понякога се интересувам,но мн зависи от чие мнение,защото ако е някой смотаняк мн ясно че е защото ми завижда.но ако е някой приятел да речеме мн бих се интересувала
DeSiTo0o
08-05-2006, 17:41
Вече не ми пука какво говорят.Много малко са хората,които ме интересува какво мислят за мен.
Интересува ме мнението само на най-близките ми хора!А това какво мисли някой си не ме интересува ни най-малко =;
marina star
08-05-2006, 18:14
doskoro mn se interesuvah kakvo mislqt horata za men no razbrah 4e kakvoto i da pravq nqkoi bolni mozaci prosto nqma da sprat da klukarstvat i da si izmislqt gluposti
taka 4e kakto 4esto obi4am da kazvam ne moje vseki na tozi svqt da te haresva i ti ne moje6 vinagi da ugodi6 na vseki prosto za6toto vinagi 6te ima nedovolni
MimityYy
08-05-2006, 18:51
ne me interesuva kakvo govorqt zad garba mi ..vajnoto e da mluknat sled kato se obarna s lice kum tqh ;]
BaHk0`CeKcA
08-05-2006, 19:13
Хич ама хич не ми пука кой кво говори за мен ... квото иска ... ако ще и че съм спал с мъж... дреме ми ... :)ахахах Тва е комплексарско, да гововяр за теб в твое отсъствие по-добре в очите да ти го кажат!! :lol:
fuck_you_baby
08-05-2006, 19:19
mi zavisi,ponqkoga me int. a ponqkoga ne,no gledam da ne obra6tam mn vnimanie na horata
Ами да, но зависи какъв е интелектуалния багаж на човека.
Който много казва, че не му пука мнението за околните всъщност лъже. Именно тези хора най-много се интересуват от мнението на околните и са доста комплексирани.
strange__
08-05-2006, 22:19
Твърде малко са хората в чиято критика по мой адрес бих се заслушала...не за дргуо,а защото всеки може да ти каже:"Ауу ама да много хубаво разсъждаваш..много добре се държиш с Драгойчо....красива си....умна си и тн. и тн.",но колко от тези мнения ще са искрени?!Подмазвачи много,приятели наистина малко :!: Отдавна вече не се впечатлявам от шушуканията зад гърба ми и мазните усмивки,когато се обърна.И отдавна вече не ми пука за мнението на куп ограничени....хора :wink:
[B]a[N]D[i]T[k]a
08-05-2006, 23:09
Който много казва, че не му пука мнението за околните всъщност лъже. Именно тези хора най-много се интересуват от мнението на околните и са доста комплексирани.
=D> =D> =D> =D> =D> =D> napulno sum suglasna =D> =D> =D> =D> =D> =D>
BeBcHeTo
08-05-2006, 23:32
Emi 4esno kazano ve4e ne mi pukat da govorat kfo 6tat
Само на добрите ми приятели ме интересува, другите :smt098 :smt098 :smt098
Spider_Web
08-06-2006, 13:02
interesuva me samo mnenieto na priqtelkata mi za men a na drugite ne,da si mislqt kakvoto si iskat ....
Tempestjuji
08-06-2006, 15:50
xa..interesuva me mnenieto na hora, ot koito i az se interesuvam..
az sum takava kakvato sum.. ako na nqkoi mu precha da se maha.. trqbva da se durjish estestveno, zashtoto ako se opitash da se haresash na vsichki nikoi nqma da te haresa.. vinagi e taka..ednite te haresvat, drugite te mrazqt..
barny_89
08-06-2006, 17:13
Мен лично ме интересува мнението на околните. Гледам винаги да се държа мъжки и да не ме говорят много много.
adDicTeD`tO`yOu
08-06-2006, 17:58
Интересувам се какво мислят за мен само хора които ме познават или някой който ме е заинтригувал по някъф начин,а не някой сулио пулио...
BeBencEto
08-06-2006, 18:04
ne ne mi puka kakvo mislqt horata okolo men...az sum si takava kakvato sum i kakvato iskam da buda...i primerno ako me mislqt za kuchka primerno kazvammm..okay takava sum..taka mi haresva!!! no mene si me obichkat mila dushica sum :-)
maybelline
08-06-2006, 18:38
Зависи кои са 'околните'
Не чуждото мнение изобщо не ме интересува все пак е по-добре на хората в устата отколкото в краката :wink: :D
Dr. Kazimbutt
08-06-2006, 23:05
Край - заклеймен съм като комплексиран тип.
Колкото и странно да изглежда, не се интересувам от мнението на околните. Няма да ми стане кофти, ако те не харесат това, с което се занимавам, защото аз го правя за себе си. Също и мнението на другите за външния ми вид няма да окаже влияние върху мене.
П.П. Естествено, ако някой си е изградил добро мнение за моя характер или облик - това ще ми хареса. :wink:
IKisseDAGirL
08-07-2006, 10:50
интересувам се какво мислят за мен само тези, на които държа :-)
останалите да си гледат работата, не живея за тях
апък дали завиждат... нз, зависи от ситуацията, но мн често е така, личи си, че е просто от яд понякога :roll:
На всички тука дето казвате че не се интересувате от мнението на останалите ще кажа да не лъжат.Всеки човек МАЛКО или МНОГО се интересува от останалите.
Аз се интересувам от мнението само на най-близките ми хора.Тоест, тези на които имам доверие.
Хората на които ме интересува мнението им за мен се броят на пръстите на едната ми ръка... =;
Зависи кои са 'околните'
i az mislq taka :)
вече не ме интересува (а може би трябва)...пък аз най-много мразя да говоря зад гърба на хората
mil4eto_
08-07-2006, 12:23
Мне,интересува ме само мнението на най-близките ми хора 8)
Sexapilna_kukla
08-07-2006, 17:26
Ne me interesuva mnenieto na okolnite za men-vse pak az ne jiveq za drugite i za mnenieto im,a za sebe si!Taka che otdavna sum sprqla da se vprqgam i da si mislq:"maliiii kakvo shte kaji onzi,ami tozi....."hich ne mi puka,da mislqt kakvoto si iskat za men,vajnoto e,che az znam sama za sebe si kakva sum i ottam natatuk nikoi drug ne me vulnuva(kato izkliuchim blizkite mi i tuk-tam nqkoi priqteli).
Интересувам се от мнението на приятелите ми за мен...но иначе..рядко от някой друг :roll:
sugar_nadia
08-07-2006, 21:55
Интересувам се за мнението на хора ,които уважам и ме уважават.Хубаво е понякога някой да ми каже къде греша и какво трябва да напрааа , но не бих повярвала на секи , а само на този които знам ,че ще е искрен с мен.
Алминатора
08-07-2006, 23:05
Хаха ми естествено че не ме интересува!Защо да ме интересува?Другите да си мислят каквото си искат за мене хич не ми дреме!
Angel_Girl
08-07-2006, 23:13
Интересува ме мнението само на най-близките ми хора!А това какво мисли някой си не ме интересува ни най-малко =;
Не,не ми пука особенно :P
macy_day_parade
08-08-2006, 10:51
vijte sq:
az ne s1m 4ovek,koito moje da pozira pred okolkote,samo za da b1de haresan [-X tva e mnogo t1po,nikoha ne mi e pukalo,nqma i da mi puka :smt018
Lorraine
08-08-2006, 13:52
az sum takava kakvato sum.. ako na nqkoi mu precha da se maha.. trqbva da se durjish estestveno, zashtoto ako se opitash da se haresash na vsichki nikoi nqma da te haresa.. vinagi e taka..ednite te haresvat, drugite te mrazqt..
дам :smt006
ycMuBkaTa
08-08-2006, 14:02
Ако кажа, че съвсем не ме интересува ще излъжа. Но в повечето случаи наистина е така. Интересува ме ако ми пука за човека и следователно за мнението му. Иначе хич не ми дреме какво мислят празноглави кукли и смотани келешчета за това каква съм аз. За хора дето не са постигнали повече от мен, не ме е грижа.
Ами да,пука ми и това ми е недостатък.Постоянно ме интересува какво мислят за мен-дали е лошо или добро.Страх ме е да направя много неща,защото ми се струва,че другите няма да ги харесат...не трябва така,но съм такава... ](*,)
sladkish4eto_f_sofiq
08-08-2006, 16:43
ami interesuva me samo ako nqkoi vajen za men 4ovek go e kazal,na kogoto mnenieto e vajno za men ........a ne na nqkvi bokluci deto samo mogat da se izkazvat po adres na drugite a ne gledat sebe si........ =;
rPo3HoTo
08-08-2006, 19:47
Да, интересува ме. Но в рамките на допустимото. Сама преценявам кога нещо е пресилено, породено от завист или злоба. Мнението на околните често пъти ми помага да поправя нещо в себе си, но никога не бих го сторила, ако самата аз не го искам. Съжалявам....но според мен тези, които казват, че мнението на оклоните не ги интересува...лъжат себе си и околните... :-k
PaSsioN_GiRL
08-09-2006, 11:47
Мне не ми пука.Абе важното е на тебе да ти е кеф :twisted:
one_more_minute
08-09-2006, 11:54
Да, интересува ме мнението на хората които обичам и/ли уважавам.
FiRe_LaDy
08-09-2006, 13:03
Pochti nikoga,daje moje da se kaje che ne me int nikoga.oblicham se,govorq,i se sabiram s hora,koito na men mi haresvat.Neka si govorqt horata.Te nikoga nqma da sprat dori i da nqmash kusuri i da si oblechena kato tqh,pak shte namerqt neshto neredno v drehata ti,v dyrjanieto i t.n.,a i ne jiveq za horata.Jivota si e moi. \:D/ Ina takiva smotani deto samo govorq ne im obryshtam vnimanie - ne zaslujavat da im otdelqm ot vremeto si !!!! [-X
ludo_mace
08-09-2006, 16:39
Преди доста се интересувах от чуждото мнение за мен, тъй като имах известна липса на самочувствие :? Но вече не ми пука за нищо и правя каквото, когато и както си поискам- защо ли :smt005
lady_of_carnage
08-13-2006, 14:21
Мба само тва ми трябваше-да слушам интригите на хората за мен!ХХАХАХАХАХА НИКОГА!Тва е последното нещо което ме интересува щото съм НЕПУКИСТ и дори мнението на майка ми не слушам!
cskamoni4ka
08-13-2006, 15:02
Само на определени хора!
{LP}FENKA
08-14-2006, 09:40
Вече не ми пука какво говорят.Много малко са хората,които ме интересува какво мислят за мен. и аз така
mechtaq_za_teb
08-14-2006, 10:51
ineteresuva me mnenieto na opredeleni hora.drugite mogat da si mislqt kakvoto iskat
Juicy_Lucy
08-15-2006, 11:50
не много ясно.
пък и не сте ли забелязали,че когато вие си се харесвате и околните също ви се кефят?!
по принцип не ме интересува но ми е интересно да знам какво си мислят за мен :)
вече съм се отучила да обръщам внимание на глупостите на околните. не, не плащам данък обществено мнение. и се радвам на това. а пък още по-малко ме интересува, защо говорят зад гърба ми. както е казал народа - по-добре на хората в устата, отколкото на хората в краката.
Хората който ме интересуват се броят на прустите на една ми ръка съответно ме интересува само тяхното мнение :)
PREDI MNOGO OBRU6TAH VNIMANIE NA MNENIETO NA DR NOOO.... POSLE OSUZNAH 4E SAMO SI SUZDAFAM PRITESNENIQ I 4E JIVEQ SAMO ZA TQHNOTO MNENIE IIIII ...ZA**** SI4KO JIVOTA stana 4udesen :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Според мен няма човек,който не го интересува чуждото мение поне малко,колкото и да се правим на непукисти,все ще си помислим нещо...
come_clear
08-22-2006, 22:38
до сега не ме е интересувало мнението на никой,освен може би на най-близките ми хора. Просто ми е все тая какво си мислят за мен и това им го показвам по много начини ако се наложи.
интересувам се от мнението на хората,които се интересуват от моето
не са много (:
interesuva me malko ili mnogo,no pak ot druga strana izob6to ne mi puka da govorqt kakvoto 6tat,to na horata ustite nikoga ne mogat da se zatvorqt!!!
PLAMENKO
08-30-2006, 19:43
само тези за които ми пука..... и които обичам .. за др ми е през :smt018 :smt018 :smt016 :smt016
freerun_girl
08-30-2006, 22:04
ne nikoga ne sym slushala i ne sym se vodila po mnenieto na drugite.tova e nai loshoto koeto moje da napravi edin chovek.toi trqbva da byde sebe si i da ne go interesuva kakvo mislqt drugite (v obshti linii)
blood_dodo
08-30-2006, 22:11
Не особено...
az_slunceto
09-02-2006, 11:41
emi nqkoga da nqkoga ne :smt018
cS_LaMeRkA
09-02-2006, 12:40
Еми :roll: понякога не ме интересува, зависи от кого е изразеното мнението, и за какво... но всеки човек иска да говорат хубаво за него, и да го фалат :roll: ... така, че се интересувам :smt016 ... за някой :roll:
CrIsTiaNo_
09-03-2006, 20:06
ne osobenno
дреме ми за мнението на другите около мен... направо нямам думи. каквото щат да говорят за мен зад гърба ми... важното е като се обърна да спрат. ама... имам чувството, че вече съм писала по тая тема...
Cen7r1n0
09-03-2006, 22:38
Не ме интересува кой какво мисли за мене .... освем определени хора ( Приятели и познати)
GLeZoRanA
09-04-2006, 06:52
Минаха годините когато ми пукаше "загрижените" ми приятелки какво мислят за мене Вече са ми през **** . Има го и тоя момент със завистта , пу да го *** и днешното комплексирано поколение .
k1sS_mY_aSs
09-04-2006, 06:57
Това е един от най-лошите ми навици :|
BeBcHeTo
09-04-2006, 08:54
Da govori koito kfoto iska za mene......ve4e ne mi puka
KRaLiCa_na_OrGaZmA
09-04-2006, 09:58
интересува ли ви мнението ан околните за вас? мислите ли че ако говорятнещо лошо за вас то е защото в изавиждат....такива работи..
до някъде ме интересува :-)
aNtarctic
09-04-2006, 11:23
H E !
Lorraine
09-05-2006, 07:34
az sum takava kakvato sum.. ako na nqkoi mu precha da se maha.. trqbva da se durjish estestveno, zashtoto ako se opitash da se haresash na vsichki nikoi nqma da te haresa.. vinagi e taka..ednite te haresvat, drugite te mrazqt.. :wink:
az_slunceto
09-05-2006, 08:05
ИСТА verno si pisala po taq tema. :-D
:-k mai malko me interesuwa
Ами честно казано мен ме интересува мнението на околните..ии не толкова мнението им, колкото отношението им към мен. Защото дори и да не ги познавам много добре, става ми кофти все пак ако някой ме обиди нещо или каже нещо, което всъщност не е вярно.. И аз много искам да се оттърва от този мой, според мен, недосататък..ама какво да се прави, все още не съм успяла :(
malko mace
09-15-2006, 13:52
О,да,дори прекалено много,притеснена съм,4е това може да съсипе живота ми!А да,в пове4ето слу4аи наистина,когато казват нещо лошо за мен,всъщност ми завиждат,но въпреки вси4ко аз се самообвинявам! :smt022
Gogato imam nujda da se poinformiram-DA :-D
Ми аз се интересувам най - вече от мнението на приятелите ми,другите не ме интересуват особено много,но е забавно когато чуя някоя налудничева изцепка по мой адрес - тогава става голям смях :-)
techCandy
11-22-2006, 16:14
Интересува ме, що да не ме интересува, интересно ми е да знам кой какво
си мисли, ама те пък гадините не си казват, така че, и да искам да знам и да не искам, резултата е един, не знам какво мислят. Ама тва не означава, че се опитвам да се харесам на всички, мисията невъзможна, просто ей така от любопитство...
panterata
11-25-2006, 21:09
интересува ме мнението на хората защото просто искам да знам. но мнението им не е миродавно. има мн които просто правят интриги и т.н малко се ядосвам някой път .. личното ми мнение е най- важно за мен
Не се интересувам от мнението на никой ,дори и от мнението на приятелите ми. Един живот имам ,ще си го живея както искам . Устите на хората никога няма да ги запуша тъй ,че през *** мий ко казват за мен.
хората са казали"Тези които говорят за теб лощо и ти завиждат значи искат да са като теб"
BrokenInnocence
11-26-2006, 05:40
Тц, имаше време когато ме интересуваше твърде много, сега преминах в другата крайност- не ми пука, ама хич.
Interesuvame samo mnenieto na priqtelite mi i na rodninite mi \:D/
Разбира се че ме интересува макар и да не го показвам!!! "По добре на хората в устата отколкото в краката"
nai - vajnoto mnenie za men si e moeto li4no, \aide, i na o6te 4-ma 4oveka okolko men\, ama tva koi kvo kazal za men, ili kvo mislel, moje da si go sloji................ \:D/
Rocky_girl
11-29-2006, 07:55
Моите решения си ги взимааам сама...може да поискам съвент ноо в повечето случай не го приемам.....добре ми е така както аз искам :P
black_boy
12-02-2006, 18:52
Zavisi za koi stava duma.Ot vseki ne mi puka
Smiley_Girl
12-03-2006, 07:55
по принцип не,ако е човек,на който държа ще ме интересува донякъде
evil_lady_in_black
12-03-2006, 09:32
Ами мен много рядко ме интересува , защото аз си имам свое собствено мнение :twisted:
n0 CoNnEc7i0n =)
12-03-2006, 09:52
ооо боже кфи ги разправяте само вие си вярвате ВСЕКИ ама абсолютно ВСЕКИ го интересува мнението на останалите, независимо дали няма самочувствие или е на върха! Просто няма такъв филм да не ти пука, щото например даже да си със супер високото самочувствие, като някой пич/ка ти направи комплимент, все пак ще се зарадваш на "чуждото мнение", нали?!
evil_lady_in_black
12-03-2006, 10:00
ооо боже кфи ги разправяте само вие си вярвате ВСЕКИ ама абсолютно ВСЕКИ го интересува мнението на останалите, независимо дали няма самочувствие или е на върха! Просто няма такъв филм да не ти пука, щото например даже да си със супер високото самочувствие, като някой пич/ка ти направи комплимент, все пак ще се зарадваш на "чуждото мнение", нали?!
ами какво ще кажеш като мен примерно сега ако ме убидиш ама хич няма да ми пука [-X се ми е тая има хора които харесвам и те ме харесват такаче мнението ти няма да ме грее ваобще !!!!!!!!!
n0 CoNnEc7i0n =)
12-03-2006, 10:08
виж, това ми е пределно ясно и аз съм така просто не ме грее...Обаче просто няма начин да ме убедиш, че няма да ти станет готино, ако някой, на който много се кефиш, ти направи някакъв комплимент...Просто човешката психика е такава, може да те интересува супер малка, но такава опция да не ти пука изобщо просто няма!
TikiraYang
12-03-2006, 12:01
I don't give a fuck :'>
evil_lady_in_black
12-04-2006, 02:22
виж, това ми е пределно ясно и аз съм така просто не ме грее...Обаче просто няма начин да ме убедиш, че няма да ти станет готино, ако някой, на който много се кефиш, ти направи някакъв комплимент...Просто човешката психика е такава, може да те интересува супер малка, но такава опция да не ти пука изобщо просто няма!така ако е положително разбира се че ще ме интересува ама ако някой се опитва да ме плюе аз няма да му обърна внимание :evil:
n0 CoNnEc7i0n =)
12-04-2006, 19:25
положително или отрицателно, това си е чуждо мнение
извод: с мен на глава не се излиза
gerinceto
12-05-2006, 19:14
Вече не ми пука какво говорят.Много малко са хората,които ме интересува какво мислят за мен.
LaPeNcEto0o
12-06-2006, 20:00
govorqt nqkoi pyt ama posle jajalqvat...
Пука ми за мнението на хората на които държа. Всеки има правото да мисли за мен каквото ще-това си му е личното мнение за мен.
guns`n`roses{f}
12-09-2006, 22:06
Преди много се влияех от чуждото мнение обаче ся вече въобще не ми пука
{_^PaS$IoN`KiSs^_}
12-09-2006, 22:51
Predi da :roll: ... no veche se interesuvam samo ot mnenieto da blizkite i priqtelite mi,a te me poznavat dobre.Ako nqkoi shte puska sluh zad gurba mi zashto ne doide da mi go kaje ochite :?: :!: Veche sum nad tezi neshta,neka si govorqt kakvoto iskat.Tova sa nqkakvi licemeri,koito si izbivat kompleksite po tozi nachin.
Лично на мене хич не ми дреме какво мислят другите за мен. Каквото и да правя те все ще има за какво да говорят, така че е по-добре да си живея живота. Но най-лошото е, че иманно заради това се превърнах в едно гадно, отвратително безчувствено същество...
изобщо не ме ебе!просто ми завиждат! :lol: :lol: :lol: :lol:
Crazy__Girll
12-14-2006, 07:32
\:D/ \:D/ \:D/ saglasna sam s teb =D> =D> =D>
Basketball
12-26-2006, 10:34
Ami,oshte kato malyk mnogo se int ot mnenieto na okolnite,priqtelite,maika mi bashta mi,semeistvoto mi kato cqlo .. No sega weche razbiram,che prosto ne si zaslujawa ... Da se tormozq i zaradi tqh..Deto se kazwa " Ne me ebe .. " :-s \:D/
sexY_mackA90
12-26-2006, 11:04
Ами мн хора ми говорят зад гърба но като застана лице в лице към тях и ги питам дали е вярно те просто малчът :lol: аа иначе ме интересува само мнението на 3 човека: най-добрата ми приятелка, гаджето ми и брат ми...
-DeliciouS-
12-26-2006, 11:28
мдаа относно момичето преди мен, нали имаше такъв израз;Не ме интересува кой какво говори зад гърба ми, важното е като се обърна всички да мълчат :lol:
sladoled
12-26-2006, 12:12
Разбира се, че има значение какво мислят хората за мен- по- точно как ме възприемат, като какъв човек. Ако това нямяше значение, сигурно нямаша да живеем в общности, а като единаци.Но тогава едва ли щяхме да сме такива, каквито сме...
Впрочем ето един друг поглед : ако аз нямам добро мнение за някого, не бих разчитала на него, не бих го представила на приятелите си, не би имал значение за мен. Нормално е и хората да имат подобни нагласи спрямо мен, следователно да ме преценяват според постъпките ми. Ако видя, че нещо ме отбягват, значи трябва да коригирам поведението си, за да стане приемливо.
skate-more
12-27-2006, 08:44
не ме ебе
ако е положително значи се визхищават
ако е отрицателно значи зъвиждат \\//
sexy_devil4e
12-27-2006, 09:19
Predi da :roll: ... no veche se interesuvam samo ot mnenieto da blizkite i priqtelite mi,a te me poznavat dobre.Ako nqkoi shte puska sluh zad gurba mi zashto ne doide da mi go kaje ochite :?: :!: Veche sum nad tezi neshta,neka si govorqt kakvoto iskat.Tova sa nqkakvi licemeri,koito si izbivat kompleksite po tozi nachin.
Нямам какво да добавя :lol:
dessi___
01-07-2007, 18:22
Vinagi e ot zna4enie kakvo mislqt za teb okolnite!No tqhnoto mnenie ne e nai-vajnoto!Li4no men ve4e ne mi puka za nikoi i ni6to,zashtoto priqteli nqma :cry: pone za men!Mislq 4e imam nqkolko 4oveka,minimalna broika s koito moga da spodelq vsi4ko,koeto mi e na syrceto!I nai-loshoto e 4e ot tezi moi priqteli ima 1 momi4e,drugoto sa mom4eta!No nqma zna4enie pola,vajnoto e razbiratelstvoto,iskrenostta,chestnostta...I se pak se radvam 4e ima hora okolo men,koito mi pomagat v trudnite momenti! :smt085 I vse pak interesuva me mnenieto na horata koito obi4am,koito vinagi me podkrepqt,koito vinagi sa s men!Drugte.... :smt097
n0 CoNnEc7i0n =)
01-07-2007, 18:56
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: АААххххххххх комплексари :lol: :lol: и сами не си вярвате :lol: :lol:
ВСЕКИ, абсолютно ВСЕКИ го интересува. Дали малко или повече, ВСЕИ се интересува от това, което мислят другите за него
JoeBanana
01-07-2007, 19:32
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: АААххххххххх комплексари :lol: :lol: и сами не си вярвате :lol: :lol:
ВСЕКИ, абсолютно ВСЕКИ го интересува. Дали малко или повече, ВСЕИ се интересува от това, което мислят другите за него
абе ся е модерно "да не ти пука" :mrgreen: ама само на думи
_sk8mastR_
01-07-2007, 19:39
абе ся е модерно "да не ти пука" :mrgreen: ама само на думиAве през палките ми е. Не съм антифешън, не съм фешън, нищо не съм. Нямам свой собствен стил, не копирам стила на другите... Вярно, писнало ми е да пътувам в градския и да ме обсъждат всякакви хора - да се чудят как ви са тея неща на главата, как не ми падат панталоните, някой от семейството ми починал ли е, че е всичкото това черно или дали не нося някакви наркотици в себе си, когато съм с дъската... И все пак - прекалено съм закостеняла, за да се променя :roll: Life is life и си е само мой.
FiRe_LaDy
01-07-2007, 19:56
Pochti vinagi - NE!Ne jiveq za okolnite a za sebe si.Interisuva me mnenieto na priqtelite mi i nai blizkite mi hora.Rqdko mi puka kakvo kazvat drugite za men.jivota si e moi i pravq kakvoto iskam s nego ... nqmat pravo da davat mnenie za t`va kakvo pravq.Da si gledat tehniq jivot.Mnenieto da si go dyrjat za sebe si. :smt019 Mrazq da se syobrazqvam s nqkogo i da spazvam granici ....
Айде бе тука всички се оказахте големи непокисти :lol:
не не ме интересува и никога не ме е интересувало нека всеки мисли каквото си иска за мен :D
Зависи..
В повечето случаи не ме..
kristina_ok
01-20-2007, 09:26
Не,не ми пука особено.
Не, но за сметка на тва мноу се влияя от мнението им!!!
real-girl
01-20-2007, 21:25
6te izl1ja,ako kaja,4e hi4 ne mi dreme..prosto zavisi ot situaciite,estestveno nai-ve4e ot horata..na vseki mu stava kofti malko ili mnogo kato 4ue ne6to kofti z sebe si ili kato polu4ava kofti otno6enie,ama i na vseki mu e qko da go odobrqvat i priemat i tn..oba4ee..ima nqkoi hora,koito ako 6te da mi kajat nai-hubavite dumi,nqma da me polaskaqt-po s16tiq na4in,ako me obidqt nai-jestoko-s16to,prosto za6toto te ne ozna4avat ni6to za mene. Puka mi za mnenieto na onezi hora,koito se interesuvat ot men i az ot tqh-toest semeistvoto mi i priqtelite mi. I ako e nqkoi,koito i men me kefi. Ina4e se opitvam da ne obr16tam vnimanie. Pove4e 6te mi e nepriqtno ot lo6o otno6enie otkolkoto ot lo6i prikazki, No,kakvoto-takova. Vajnoto e da si jivee6 dobre ZARADI SEBE SI-zatova si se s1obrazqvam glavno s1s sobstvenoto mnenie ;)
sweet_DENI_f
01-20-2007, 22:05
оо определено знам , че когато момичета злословят по мой адрес е защото завиждат и не ме грее кой кво казва ... важното е аз какво мисля ;) А аз имам достатъчно високо мнение за себе си , че да може 1-2 злобни коментара да го помрачат
CrIsTiaNo_
01-21-2007, 12:27
ne osobenno
Ми общо взето за мене е важно мнението на околните за мен и моите постъпки,всеки би искал да се говори с уважение за него,но не бих си жертвала щастието заради хорското мнение,пак бих си правила това което ми казва сърцето.Е то си зависи и от ситуацията де,но не много се водя по хорското мнение
men me interesuva neznam za6to no e taka i mnogo se drazna sre6to men govorqt po4ti vsi4kite mi priateli i to razni laji po4ti vsi4ki razprostranqvat laji za men i te stigat ponqkoga do roditelite mi a poneje te mi nqmat doverie vqrvat na ostanalite kak da promena tov akajete mi. HELP
ами ДА пука ми ...пукам и зам нението на приятелите ми за мен ... искам моите приятели да държат на мен както аз на тях ... а за мнението на другите хора ... не не ме интересува .. те не ме познават и единственото което могат да кажат е че съм много тъпа ,щото аз така се държа и че се обличам супер зле .. е за тяхното мнениет не ме и интересува .. а и те не ме интересуват ... чувала съм доста критики относно себе си в какъв ли не аспекс ... от хора които не ме познават .. а до тва как се обличам :twisted: кои квото ще да си говори не ми пука !
namely_me
01-21-2007, 20:16
Мда, интересува ме. Даже понякога малко повече отколкото е необходимо.
Но си мисля, че всеки който казва, че не му пука за хорското мнение, откровено послъгва.
PaSsioN_GiRL
01-21-2007, 20:17
:wink:
punisher
01-25-2007, 13:05
зависи чие мнение ама и да има някой нещо против мене и да не ми го казва ,а да си праи ташак.. ше кажа само
''те ми се смеят ,че съм различна,аз им се смеем ,че са еднакви '' :smt112 :wink:
4epHo0KaTa_Lady
02-04-2007, 07:45
Vuobshte ne se interesyvam ot kompleksiranite im mneniq!!!! Int me samo na nqkoi priqteli ,no kogato az se haresvam a puk te ne..chesno ne mi puka ;) vajnoto e samiqt ti da se haresvash :P :P :P
krisi_l@loka
02-11-2007, 18:43
Да, и аз така :roll:
Fucking_Bitch
02-11-2007, 19:55
Категорично НЕ!Ако ме интересуваше,до никъде нямаше да стигна...
Не,да не плащам данък обществено мнение ;-)
Nen0RmalniK
02-12-2007, 21:01
izob6to :wink:
bawdy talk
02-16-2007, 15:18
Не ми пука,освен ако мнението не е от някой много близък приятел,защото то ще е искрено!!!
Например когато тренирах бойни изкуства моя най добър приятеля ми каза че съм станал много агресивен,много съм го закачал и аз се отказах от спорта защото беше прав,мислех само с кого да се бия!!!
gerinceto
02-17-2007, 10:03
az vinagi sam iskala horata da misliq dobri ne6ta za men ama to vinagi ima i intriganti na toq svqt.taka 4e ve4e gledam da ne se int mn mn ot 4ujnoto mnenie
justsladuranka
03-16-2007, 19:34
едно време ме интересуваше....сега не ми пука ..... :D
ако под "околни" се разбират приятелите - донякъде може би да. ако се има предвид просто познати - изобщо!
сладко пиленце
03-18-2007, 11:14
Когато бях малка - на 13-14г, ме интересуваше. Но сега изобщо не ми пука за хорското мнение. Не живея за хората, а за себе си. А и не плащам данък "Обществено мнение".
kati_0513
03-18-2007, 11:32
Ни най малко ме интересува какво мислят околните за мен...
Аз съм си аз, различна от останалите, не ми пука кой каво казва по мой адрес или кой каво се опитва да прави, винаги прецаквам плановете на враговете си или приятелите си, но пък аз имам само обикновени познати- не ми дреме...
Да си го кажем направо- пука ми само за родителите ми и някои роднини, другите да вървят подяволите...
stra6no_sexy
03-18-2007, 14:31
интересува ме мнението само и динствено на близките ми хора,а относно останалите изобщо не ме бърка какво говорят,защото пове4ето говорят разни глупости от завист
Ctrl+Alt+Del
03-18-2007, 16:29
http://img155.imageshack.us/img155/1433/puke7htpy6.gif
malkoto^f
03-19-2007, 19:36
za jalost se interesyvam kato chuq neshto losho za men i poludqvam mnogo se iznervqm #-o v posledno vreme dosta neshta chuvam ama i ne pravq nishto po vaprosa .. samo se qdosvam i sled tva mi minava i zabravqm..mn sam tapa .. bi trqbvalo da ne mi puka kakvo mislqt nqkfi ligli det dori ne me poznavat .. ](*,)
nelkalee
03-19-2007, 22:40
Не ме интересува мнението на хора,за които не ми пука!Интересува ме на близките и приятелите!
interesuva me ako nqkoq fr mi kae ne6to-no ponqkoga i togava mn ne se vliqq!a preds si togaa kolko m int za mnenieto na dr!prosto jivota e takuv 4e ne traa da ti puka ot ni6to!v tva sum se ubedila mnogokratno! :wink:
ТраЛаЛа`f
03-20-2007, 17:49
Категорично НЕ!Ако ме интересуваше,до никъде нямаше да стигна...
:smt023
Kisses_P
03-21-2007, 17:08
Изобщо не ме интерсува какво говорят за мен... такива работи съм чувала.. и то от хора които изобщо не ме познават.Абе да си говорят.. пука ми ако го каже близък приятел.. иначе не. да се оправят.На мене ако ми пукаше какво се говори....
umrqlabubole4ka
03-21-2007, 18:04
хич не ме и интересува,само на най-близките.Ей ся преди малко ми "сервираха" едно такова мненийце и толкос ма е*е че незнам :smt016
Glezanka
03-21-2007, 19:11
Wuobshte ne se interesuwam ot mnenieto na drugite za men,ne me zasqga dali mi zawijdat ili ne.Kakwoto iskat towa da si goworqt,za men e wajno horata na koito durja da poznawat istinskoto w men,a ne towa koeto drugite obsujdat.
Fucking_Bitch
03-22-2007, 11:09
Изобщо не ми пука!Ако говорят,проблема си е техен,после с техните камъни по тяхната глава... [-X
Фешън момче
03-22-2007, 16:21
Не ме интересува мнението на хора,за които не ми пука! Интересува ме на близките и приятелите!
GLeZoRanA
03-22-2007, 16:56
Когато бях на 12-13 ме интересуваше . Вече съм над тия неща :roll:
Ми зависи чие мнение. Интересувам се от мнението на моите приятели, но не и на някой, който се мисли за .......
От 0 до 12 години не ме интересуваше, от 13 до 17 - да и сега пак не.
зависи чие мнение ама и да има някой нещо против мене и да не ми го казва ,а да си праи ташак.. ше кажа само
''те ми се смеят ,че съм различна,аз им се смеем ,че са еднакви '' :smt112 :wink:
=D> =D> =D> =D> !!! Respect.. !
Ху-Ху, да бе, не ви интересува. Всички са толкова независими, свободни и такива непукисти... ехааа!
Мен ме интересува и то много. Понеже... какво всъщност е човек, когато никой не го харесва? Затова винаги се старая да правя добро впечатление. Е, да, не ме грее чак толкова много какво ще си помисли този в рейса за мен, защото виждам го за 5 мин и едва ли някога пак ще се срещнем. Но не ми е приятно примерно да съм с леке на дрехата или някакъв подобен оправим дефект и даже непознатите да ме гледат в него. И ми пука. А прекалено много ме трогва мнението на някой познат.
sexa_na_kompleksa
03-24-2007, 11:26
Не,мн ясно :-D
male nz ma az sam golqm nepukist ne me barka ot ni6to i izob6to ne mi dreme kvo govorqt za men.
theEXPLOITED
04-12-2007, 13:51
ami az sam narkomanka ot 5-6godini predi tova 2-3samo na treva taka 4e mnoo raboti sam 4uvala za sebe si ...nqkoi dosta interesni!ama 4esno kazano ne mi puka hi4 az imam drugi cennosti tova e qsno v1lnuvat me mnoo po razli4ni ne6ta az otdavna s1m nad tezi ne6ta...........
kristina_ok
04-12-2007, 13:55
Интересува ме мнението само на най-близките хора.
Останалите не ме интересуват.
Твърде малко са хората в чиято критика по мой адрес бих се заслушала...не за дргуо,а защото всеки може да ти каже:"Ауу ама да много хубаво разсъждаваш..много добре се държиш с Драгойчо....красива си....умна си и тн. и тн.",но колко от тези мнения ще са искрени?!Подмазвачи много,приятели наистина малко :!: Отдавна вече не се впечатлявам от шушуканията зад гърба ми и мазните усмивки,когато се обърна.И отдавна вече не ми пука за мнението на куп ограничени....хора :wink:
AmyLeeRall
06-02-2007, 15:22
Данък "обществено мнение" не плащам, така че....
Амииии имаше време, когато ме интересуваше, но вече не ;) Интересуват ме няколко човека, сички други да духат ;)
преди много се влияех от чуждото мнение но сега съм на друга вълна тей че не ме засяга много много
никой не се интересува от мойто мнение ==> и аз не се интересувам от чуждото
може понякога да се сдухам ако ми кажат нещо лошо, но бързо ми минава
alkobalko
06-03-2007, 06:17
Интересува ме мнението на хората, които обичам и на които държа.
Poredniq
06-03-2007, 06:42
карам скейт,имам жена,радавм се о сърце,искрен съм,иситнски съм,мога да пиша текстове и записвам тогава кво ме боли кво могат и казват другите? как са те и т.н. ич ма не боли. Ама се пак ако некой койт супер мноо ценя илу уважавам каже лоша дума гледма да оправа меннието му щот сигурно грешката е у мене. Само ако ми се наруши баланса почва да ме боли
Vikitooo
06-03-2007, 07:04
NE!
най - важно е собственото ти мнение за теб самия, защото ако сам не се харесваш и другите няма да те харесат и мнението им няма да е добро.
на мен понякога ми пука какво мислят другите, а понякога не. зависи от ситуацията :wink:
za syjalenie mn se interesuvam ot mnenieto na drugite a ne biva no ne moga prosto i vinagi sa me naranqvali :smt010
.:iLLusion:.
06-04-2007, 11:26
Ами преди повече ме интеесувашу чуждото мнение,но малко акъл
ми
влезе в главата и разбрах,че е това е тъпо :wink:
Сега се инт само от мнението на тези,за които ми пука и които
им
пука за мен :wink: :-)
RoyTheReaper
06-05-2007, 18:33
Тъй като живея в общество от което малко или много съм зависим, да, интересувам се от чуждото мнение. Да знаеш как изглеждаш в очите на другите е интересно.
Друг е въпроса обаче доколко го вземам предвид. Доста съм своенравен и правя това, което смятам за правилно, а не това което изисква от мен тълпата. И не се стремя да се нагаждам за да се харесвам на хората, правя нещата по моя начин.
'IrReSiStIblE'
09-10-2007, 14:01
Преди да,но ми се случи нещо много гадно и сега ме интересува само мнението на семейството ми и най-близките ми приятели.
VerryBerry
09-10-2007, 14:15
ne me interesuva osobeno,no ponqkoga se vslu6vam :)
sladkish_14
09-10-2007, 14:46
Интересува ме!
_Blue Light_
09-10-2007, 18:01
До известна степен ме интересува, но пък не се впрягам кой знае колко много. 8)
swords1010
09-10-2007, 19:43
Определено НЕ. За мен е важно само мнението на роднини, приятели или познати. :wink:
BlueAvalanche
09-10-2007, 20:24
Интересува ме мнението само на хора, на които държа
VaNicHkaa
09-10-2007, 20:32
До известна степен да
преди винаги мислех какво ще кажат другите...но от както срещнах срещнах сегашното си гадже...хорското мнение спря да ме вълнува защото винаги имаше какво лошо да се чуе..да си говорят квото искат...сички избълвани мръсотии не са от друго а от завист ;)
Мнението на околните някога може и да ме е вълнувало.Сега просто не.
На роднини и близки още по-малко.Като се изнесох,всички бяха потресени,а аз даже се хвалех с постъпката си едно време :-s Та,трудно е да се каже ,че ме интересува хорското мнение.Просто е достатъчно мнението на хората които държат на мен,и явно ме приемат каквато съм : )
*(~)sTop-f0lLowiNg-mE{~}*
09-11-2007, 12:57
Да интересува ме ! ..
Определено-НЕ! [-X Който каквото иска да говори!Интересува ме мнението само на 2-ма души-Моите приятелки.А това , че говорят е единствено в техен минус.Не ме интересува никой,всеки живее както сметне за добре.
Така че - да не ви пука!!!Това са хора без работа, които искат да правят само поразии и скандали!!!
Никога не съм се интересувала от мнението на хората и възнамерявам и занапред да бъде така. Повечето клевети по мой адрес са измислени от малоумни хора, които си нямат друга работа освен да коментират и да се месят в чуждият живот, без да гледат техният, който е противно скучен и глупаво изживян. Не знам на какво се дължи тази омраза в повечето тинейджъри и на какво се дължат всичките тези неща, но както по нагоре казах - слабо ме интересува. Хората които ме познават или се опитват да ме опознаят, знаят що за човек съм. Чуждият живот и чуждите постъпки не ме вълнуват.
изобщо не се интересувам от чуждото мнение живота си е мои и аз ше си го живея както аз искам!!!пък вече другите кфо мислят не е мои проблем! [-(
caRamelO_cHicA
09-13-2007, 05:48
Въобще не ми пука хората какво мислят важното е аз какво мисля
flowerlina
09-13-2007, 07:10
Не
ThunderGoddess
09-13-2007, 08:33
Не, по никакъв начин и в никакъв случай. Понякога ми става гадно, ако кажат нещо лошо за мен, ама след няколко часа, най-много ден си казвам да ум да си вървят на майната :)
хорското мнение след мойто погребение :!: :!: :!:
bqsna_teenagerka
09-13-2007, 15:48
кратко то3но ясно! =; :wink: :P :smt006
Justified
09-14-2007, 08:56
Не,не ми и пука какво ще кажат хората за мен.
Kras4eto_lp
09-14-2007, 09:08
Отдавна е спряло да ми пука :smt011 Хората са завистливи,винаги гледат как да те изклюкарят за нещо и да те направят на глупак :smt019
Chokolada__F
09-14-2007, 19:26
Интересувам се само от мненията на близките ми хора и приятелите. А тези които говорят зад гърба ми и ме плюят или мн завиждат или просто си плетат интригите от скука, но не ми пука за тях щото са боклуци :mrgreen:
околните да говорят каквото си искат...........
важно е близките ми да ме уважават и аз да имам високо мнение за себе си ...........а на хората устата не можеш да затвориш...! :smt016
blqblqqq
09-15-2007, 03:38
даа това е най-яката тема
:-D
мн ясно че ме интересува
обаче доста по-малко от всички
с отговор НЕ
е ми те си знаят
ZaHaRcHe
09-15-2007, 04:52
Интересува ме мнението на хората който обичам и уважавам ,а на другите не
great_mari
09-15-2007, 10:23
почти не :mrgreen:
Gab3t0o_
09-15-2007, 17:35
pff mi puka mi da ...da si go izkazvat bez da stiga do moite yshi samo :-D (samo ako e losho est)
По принцип не ми дреме кои какво говори по мои адрес(наистина- не е приятно да разбираш,че еди кои си е казал еди кво си..),но важното е ,че аз си имам хора до мен които ме познават мн добре, и знам,че няма да ме прецакат.А другите са хора без работа.Кво ви пука?! ::: :::
Понякога просто ми е интересни, иначе...не особено...
dream_girl_13
09-16-2007, 06:36
Не и никога не ме е интересувало... Интересува ме само мнението на близките ми! Има хора, които говорят зад гърба ми, но на мен просто не ми пука, да приказват каквото щат... Знам, че съм много над тяхното ниво! :::
kameliqbaby
09-16-2007, 07:07
Интерсува ме мнението на хората,за които ми пука.Всички останали не ме интересуват.
Интересуваме мнението за мен единствено от хората за които на мен ми пука другите да си е**т майката . . . . :!: :!: :!:
LiveFlower
09-16-2007, 12:09
за съжаление да. :roll:
ouT-oF(coNtr0L)
09-16-2007, 19:48
ами да интересува ме .. за съжаление
the_black_angel
09-16-2007, 19:54
ами да интересува ме .. за съжаление
+1
По принцип не... ама може би само на определени хора :-$
sun_song
09-22-2007, 12:29
За мое съжаление да,дори прекалено :roll: .Тоя ти казал това оня онова,а дали си струва да се обръща внимание на някой критики от устатковци- [-X НЕ.Особено като бях по-малка много се тормозех на обиди подигравки и т.н.Ем не на всички може човек да се хареса,дори да е много ама много печен.Има една поговорка"Не всички ме харесват и по-добре"В края на крайщата живеем за себе си а не за другите. 8)
tItEufFf
09-22-2007, 15:42
Ами..да интересува ме! И въпреки това за мен им значение какво казват за мен само хората, на които държа.
doskoro mn se interesuvah kakvo mislqt horata za men no razbrah 4e kakvoto i da pravq nqkoi bolni mozaci prosto nqma da sprat da klukarstvat i da si izmislqt gluposti
taka 4e kakto 4esto obi4am da kazvam ne moje vseki na tozi svqt da te haresva i ti ne moje6 vinagi da ugodi6 na vseki prosto za6toto vinagi 6te ima nedovolni
mm daa, i az mislq taka!
Не и никога не ме е интересувало... Интересува ме само мнението на близките ми! Има хора, които говорят зад гърба ми, но на мен просто не ми пука, да приказват каквото щат... Знам, че съм много над тяхното ниво! :::
апф...като почнете с т'ва - 'аз съм над тяхното ниво,не ми пука'... :roll: от една страна е така,но това,че не те харесват например,не значи,че не са "по" от теб. ;)
По темата:И да,и не...зависи кой...
kameliqbaby
09-23-2007, 13:14
Ako sa hora,za koito mi puka DA!Na vsi4ki drugi-NE.
barbie__girl
09-23-2007, 17:01
ponqkoga da, no nqkoi det mi se pravqt na fr`ki ae ka6 inache ima edin deviz HORSKOTO MENIE SLED MOETO POGREBENIE !!!
MiMcHeToOo
09-23-2007, 23:15
ем горе долу ме интересува.. смисъл като чуя нещо лошо за мене вместо веднага да почна да си мисля "тоя па ми завижда за тва така говори за мене" си помислям леко дали не е прав/а и ако се окаже, че не е подминавам го.. обаче ако найстина има нещо което дразни другите и аз мога да го променя се опитвам ;)
sasha_90
09-24-2007, 06:45
Не!
SeXy_to0
09-24-2007, 09:19
ми понякога се интересувам,но мн зависи от чие мнение,защото ако е някой смотаняк мн ясно че е защото ми завижда.но ако е някой приятел да речеме мн бих се интересувала
Точно така,мацка :-)
KimBerLy1912
09-24-2007, 10:18
Абсолютно никога не ми е пукало :twisted: Все пак-на който не му понася-да се изнася :twisted: И обрратното-никога не съм обсъждала хората или да съм ги нападала без да имам доказателства...Е естествено понякога с момичетата си говорим за тоя или ония...Но никога със злоба или гаднярско O:)
lyly_lili
09-24-2007, 14:32
за съжаление да. :roll:
mda i az sujelqvam napravo..... :roll: :roll:
plah4eto_
09-24-2007, 15:31
da,interesuva me,poneje po tozi na4in razbiram 6to za 4ovek sym v deistvitelnost.obiknovenno govorqt vse hubavi ne6ta za men,no kogato e lo6o,nai-4esto e ot zavist.davam i primer-otidoh da u4a v dr grad,hvana gi qd,4e sym se izmyknala i vednaga trygnaha sluhove,4e sym stanala nrkomanka.trygnah s edno hiper qko sladur4e(po koeto ne edna si pada)i se zaprikazva kvo li ne.zavistta e veliko ne6to-raz6irqva vyobrajenieto :D
sexy&crazy
02-25-2008, 11:42
mi az msiql 4e kato nqkoi govori zad garba ti zavijda pone pri men vinagi e taka i da mnenieto na okolnite me int primerno ako kajat 4e dnes sam se oblqkla losho tiq drehi nqma da gi obli4am ve4e 6tom ne se haresvat na okolnite :) :) :) :) :) :) :)
Ами ако кажа,че не ме интересува ще излъжа...Да,интересува ме!
skatemore
02-25-2008, 19:14
зависи от чие мнение
Ами мен лично не ме интересува даже вече и мнението на роднините ми не ме интересува ... защото все ще се намери някои упрек пък мразя да ме критикуват
pepita87
02-25-2008, 19:21
Много зависи от околните...вземам в предвид мнението на хора,които знам,че са искрени и ми казват наистина това,което мислят,не да ме подразнят,а да си взема поука и да се поправя...
BeBoNcHeTo
02-26-2008, 16:11
Ей това най го ммразя в себе си че много често се инетересъвам какво дргите мислят за мене
MemoRieS
02-26-2008, 16:28
Интересува ме какво мислят за мен само хората, за който ми пука и на който държа или харесвам по някакъв начин. Иначе не ме интересува кой какво мисли за мен. :)
Pedigree
02-26-2008, 16:59
Интересувам се от мнението на някой,който много уважавам.
Ако някой,за който не давам и две стотинки,не ме харесва-жив и здрав.I don't care. :)
не ми пука особено , но все пак ... не го подминавам ей така ...
hahavteen
02-26-2008, 17:44
Kogo se opitvate da zablydite? Ne vi pyka ama se kiprite po 15 4asa pred ogledaloto i spestiavate pari za markovi drehi nali? Tva za koi go pravite za sebe si? Edva li :? Men me interesyva kakvo vpe4atlenie pravia na horata i gledam to vinagi da e dobro.Ot tam natatuk me interesyva jivo samo mnenieto na maika mi,prepodavatelite mi i niakoi drygi hora koito yvajavam i iskam da me yvajavat.
Ама грам не ми пука какво мислят околните за мене! и да мисля, че някой като говори за тебе ти завижда, защото човек на който си му безразличен няма да седне да те обсъжда :?
До някаква степен ме касае и понякога ми влияе..
HePeAJIeH
02-28-2008, 09:29
Попринцип не ми пука кой какво казва за мен...пука ми само за мнението на 5-6 човека от всичките които познавам.За жалост в класа си имаме един лицемер който много ми говори зад гърба...сигурно го ие шубе да ми каже каквото мисли в лицето :)
TellMeYourName
02-28-2008, 12:05
ама хич не ме засяга
Преди да. Сега не..всъщност значително по-малко. Интересуват ме мненията само на близките ми. Не ми пука какво мисли за мен някой от улицата.
hooliganka89
02-29-2008, 12:42
Бе уж си казвам,че не трябва да ме интересува,какво говорят за мен.
Но мисля,че всъщост ме интересува,не винаги и не за всичко,но все пак се влиая от негативни коментари по мой адрес.
Kukurigo Petko
02-29-2008, 13:50
Винаги всеки го интересеува..колкото и жалко да е.Просто ние сме социални животни и до оголяма степен зависим от хората около нас..трябва наистина да си много духовно извисен,че с лекота да приемаш каквато и да е била критика..по-скоро негативната де.и такка..
LeVski_fen
03-01-2008, 19:37
lo6oto e 4e prekaleno mnogo mislq kakvo kazvat drugite i tova stra6no mi pre4i :(
nicolepcd
03-01-2008, 19:59
Ооо, аз страшно много се влияя от чуждото мнение... :( Може да се правя, че не е така... но страшно се засягам, ако ми кажат нещо гадно за мен... независимо дали е за външен вид, характер или поведение... :(
зависи колко ги овъжавам ..
ThE PrInCeSs AvI
03-01-2008, 22:08
po princip ne mi puka ot ni6to i nikoi,oba4e mn mrazq hra koito ne me poznavat da imat pogre6no mnenie za men... :-x ...puk i me intersuva mnenieto na nai blizkite mi.....