View Full Version : татоси
macka123
08-05-2006, 18:10
здр всички.искам да попитам за цените на временните татоси,къде има салони около плиска да речем където правят и къде е най изгодно все пак.разгледах др теми но там не намерих това което ме интересува.миси предварително
SweetBunny
08-05-2006, 18:17
Доколкото са ми казвали, знам, че временните и "вечните" tatoo са почти на една и съща цена, защото и при двете се рисува. И за тоя, който я прави татуйровката, е все едно дали е временна или не (едно и също време губи). Дано ме разбрахте ;-)
BaHk0`CeKcA
08-05-2006, 18:51
Зависи от размера на татоса ... :) и времетраенето му ..
Оф, пиша го за 15-ти път във тоя форум.Няма такова понятие като "временен татус"! За сметка на това има понятие "истински татус" и понятие "рисунка на кожата".А и sineoka_kukla, при едното наистина се рисува, докато при другото се боде.
BaHk0`CeKcA
08-05-2006, 19:27
Оф, пиша го за 15-ти път във тоя форум.Няма такова понятие като "временен татус"! За сметка на това има понятие "истински татус" и понятие "рисунка на кожата".А и sineoka_kukla, при едното наистина се рисува, докато при другото се боде.
Най-често задавани въпроси (прочети преди да попиташ).
1. Въпрос: Правите ли временни татуировки, които изчезват след 1-2 месеца/ години?
1 . Отговор: Временна татуировка е буквален превод на английския израз “temporary tattoo” или това, което ние наричаме “ваденка татуировка”. Ако желаеш върху кожата картинка, която може лесно да се махне, ориентирай се към рисунка с къна, с водоустойчив маркер, ваденка. Внимавай! Много хора вече се сдобиха с “временни татуировки”, които не падат! Ние правим рисунки с къна по всички части на тялото, целогодишно!
2 . Въпрос: Колко струва една татуировка? А пиърсинг?
2 . Отговор: В tattoo студията Inky dragon, MOKO и Dragon татуистите определят цените във всеки конкретен случай според големината, наличието на цвят и сложността на изпълнение. Вероятно ще е по-скъпо от някой аматьор от квартала, но затова пък ще е направено с професионализъм и специална грижа. Цената на пиърсинг с пистолет (меки части на уши и нос) + медицинска обеца е 5.00 лв., а с абокат (на всички останали места) + медицинска обеца е 30.00 лв.
3. Въпрос: Правите ли пиърсинг на интимните част.
3. Отговор: Да.
4. Въпрос: Татуистът добър ли е?
4 . Отговор: За това най-добре говорят отзивите на неговите клиенти, разпитай ги. Разгледай галерия с негови рисунки и татуировки. Поинтересувай се дали е печелил награди от Националния Tattoo Fest (иконката най-горе вляво).
5 . Въпрос: На какво ниво е хигиената?
5 . Отговор: В tattoo студията Inky dragon, MOKO и Dragon хигиената е отлична. Иглите се използват еднократно, не се използват остатъци от бои от други клиенти, инструментите се стерилизират, ползва се ултразвук, боите са оригинални.
{_^SeX^On^The^BeacH^_}
08-05-2006, 21:22
Колкото и още пъти да го пишеш , явно не си мн осведомена ... А като се боде не се ли рисува БЕ ? Мн си умна ... Бодат си те ей така ..
{_^SeX^On^The^BeacH^_}
08-05-2006, 21:31
Според мен е най - добре да попиташ в най - близкото студио за татуировки ... Там ще те осведомят най-добре и за цени и за времетраене и за всичко ... После , ако се решиш да си направиш или след като провериш , можеш и нас да осведомиш по-подробно ... ;)
мацка123
08-06-2006, 15:27
мерси за инфото на всички
macka123
08-06-2006, 15:28
lele kolko si neinformiran
tezi tatosi koito se pravqt za po 1-2 godini kak misli6 4e ostavat tolkova vreme ako ne se produp4i kojata be
lele
pyrvo 4e ne zn
a i vtoro kritikuva6
абе не съм много запозната, но така наречените временни татоси се правят с някакви си растителни бои, които след няколко години се усвояват от кожата и изчезват.Чувала съм, че цените им са доста високи!Но пак казвам - не съм много запозната :oops: