View Full Version : mm moje li nqkoi da mi otgovori
^just_me^
08-06-2006, 13:26
nachi praih sex s gadjeto padna mu prezervativa , toi nepomni dlai sled tva vse oshte sme imali kontakt ... strannoto e che na sledvashtiq den mi doide cikyla s 14 dni po rano ot ochakvantoto .... nqkoi moje li da mi kaje nqkva diagnoza (btw bqh na more za cikyla moje i da e ot promqna na klimata) - ima li hsans da sym bremenna ?
Love_You_Baby
08-06-2006, 13:28
еми ако не е свършил в теб значи не си бременна.. поне това трябва да помните :roll:
Може да ти е нередовен, а на колко години си ?
^just_me^
08-06-2006, 13:33
emm vijdash li na 17 sym za pyrvi pyt mi prai tozi nomer cikyla - vyprosa e che toi svyrshi v prezervativa i malko sled tva e padnal ... az nepomnq sled tva da sme prodyljili no nz ...
Сега вече ме накара да се замисля много яко
^just_me^
08-06-2006, 13:47
shte sym vi blagodarna ako nqkoi mi otgovori zashtoto tazi situaciq i men me vkara v shah i mat
ako sym bremenna ne bi trqqlo d ami idva cikyla a toi mi doide direktno na sledvashtiq den,, no pyk mi pokaza nqkvo hormonalno narushenie predpolagam zashtoto mi podrani dosta .... smqtam do kraq na sedmicata da hodq na genekolog no iskam da chuq malko menniq za da znam pone za kakvo da se podgotvq - nqkak si psihicheski
Love_You_Baby
08-06-2006, 13:51
ами щом не е свършвал в теб, значи не си. И все пак ако толкова се притесняваш си направо тест след една седмица
nachi praih sex s gadjeto padna mu prezervativa , toi nepomni dlai sled tva vse oshte sme imali kontakt ... strannoto e che na sledvashtiq den mi doide cikyla s 14 dni po rano ot ochakvantoto .... nqkoi moje li da mi kaje nqkva diagnoza (btw bqh na more za cikyla moje i da e ot promqna na klimata) - ima li hsans da sym bremenna ?
spoki ne si bremenna :wink:
SiLeNcEf
08-06-2006, 14:45
ами миличка щом е свършил в презерватива няма нищо а относно цикъла спокойно сигурно от тва че си на море :)
Tempestjuji
08-06-2006, 14:48
mi de da znam. :-k 6tom ima cikul => ne si bremenna.. no ne mojesh da si 100% sigurna.
Бъдете оптимисти бре хора. Винаги има шанс да си бременна :)
shte sym vi blagodarna ako nqkoi mi otgovori zashtoto tazi situaciq i men me vkara v shah i mat
ako sym bremenna ne bi trqqlo d ami idva cikyla a toi mi doide direktno na sledvashtiq den,, no pyk mi pokaza nqkvo hormonalno narushenie predpolagam zashtoto mi podrani dosta .... smqtam do kraq na sedmicata da hodq na genekolog no iskam da chuq malko menniq za da znam pone za kakvo da se podgotvq - nqkak si psihicheski
За хормоналното нарушение има гинеколог ако се притесняваш толкова за това отиди при него :)
Heartbreaker
08-06-2006, 18:16
Еми освен да си направиш едно тестче - друго решение не виждам.
thirteen
08-06-2006, 19:30
Кво тестче?!?!Никви тестчета,спокойно.И аз миналия ден го правих без капут с моя и ми дойде вчера с 5 дни по-рано.Щом има мензис => няма бебе.А ако се опасяваш за цветни бременности , да сме наясно че се случва рядко и кръвта съвсем не това при нормалното кръвотвчение.От климата е скъпа,на едни им идва по-рано като нас :) Щасливки сме.Ако ни закасняваше е по-притеснително.И на мен до ся ми е бил редовен,най-мн с 1 ден да закаснее или подрани.
Luciferian
08-06-2006, 19:31
Задаваш въпроси, на които може да ти отговори точно само квалифициран гинеколог. По принцип са възможни такива неща, но не мисля, че някой в този форум може да ти е от полза...
Диагноза - притеснение в комбинация с настиване от морето. Нищо ти няма :)