Влез

View Full Version : Moderated by W.I.M.: Когато сме сами-добре, но пред други ..

08-07-2006, 01:12
imam gaden problem s edno mom4e.Toi se durji mnogo qko s men,kazval mi e 4e sam mnogo gootina,mil e i liubezen,postoqnno izppitva jelanie da me dokosva i da se gushkame (da pod4ertaq,4e tova otnoshenie e SAMO kogato sme sami),kogato sme s priqteli se durji kato playboy,koito pravi s momi4etata kakvoto si poiska,obijda me strashno mnogo,namira mi nqkakvi nedostatuci i postoqnno mi gi natqkva,kogato sme sred priqteli,edinstvenoto "hubavo" neshto,koeto kazva e 4e iska da mi se izprazni v ustata i dr ot sorta.Nikoga ne sum otvrushtala na obidite mu,no ve4e ne izdyrjam,mnogo qko iskam da go postavq na mqsto,zashtoto mi pisna.Zashto go pravite be mom4eta?

§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 ! §§

theraven_nz
08-07-2006, 02:18
Не защото НИЕ го правим, а защото ТОЙ е просто дрисльо и комплексар. Стой далеч от такива. Като пораснат да ти се обадят [-( :-D

Axxxel
08-07-2006, 02:23
Пръдльо :smt019 ...срам го е да си признае...2 шамара знаеш ли колко добре ще му дойдат...

iiirish
08-07-2006, 09:01
ми като се хвърляш на такива на вратовете какво очакваш?! намери си някой свестен. и не слагай всички момчета под един знаменател [-X

08-07-2006, 09:16
Ся малко ще по наруша правилата ...
Значи кат те нарежда ... ти го почваш...Абе ей пъпчасал гей,смотан за каф са помисли ве котор умрял...ти го набия ве педал,... или нещо от сорта така...
Момчето са изевява като плейбой....хмм...бахти и пича... с колко жени е спал че да са помисли за плейбой?!?На колко години е ?!?Ся ако е на 16 хах каф плеубой е ... той тяло няма сигурно оформено иначе плеубой...Тай кажи му на момчето мноо поздрави от мен, и му кажи да слезе на земята и да са осъзнае !!! :-k Пък ти са прай на недостъпна като сте само двамата.. :-k

BaHk0`CeKcA
08-07-2006, 09:17
Ся малко ще по наруша правилата ...
Значи кат те нарежда ... ти го почваш...Абе ей пъпчасал гей,смотан за каф са помисли ве котор умрял...ти го набия ве педал,... или нещо от сорта така...
Момчето са изевява като плейбой....хмм...бахти и пича... с колко жени е спал че да са помисли за плейбой?!?На колко години е ?!?Ся ако е на 16 хах каф плеубой е ... той тяло няма сигурно оформено иначе плеубой...Тай кажи му на момчето мноо поздрави от мен, и му кажи да слезе на земята и да са осъзнае !!! :-k Пък ти са прай на недостъпна като сте само двамата.. :-k
Туй го писах аз ! :-k

Lorraine
08-07-2006, 09:29
mislq 4e se prai na gazar ama mai nqma da mu mine nomera. :D Kaji mu 4e ne ti e priqteno da go pravi tova i 4e ako pone malko dyrji na teb da se opita da ne go povtarq pove4e. :!: Aide dano se opravi ,a ako ne-bii mu 6uta i gotovo :-D

adDicTeD`tO`yOu
08-07-2006, 09:51
Точно тфа е опитва се да се прай на такъв какъвто не е пред така наречените приятели...Тряаа му го кажеш тфа и да се осъзнае малко..вече ако не стане...както каза Lorraine,бий му шута :wink:

BeBcHeTo
08-07-2006, 10:00
Toq e egati tapaka prai se na kafto ne e ne se zanimavai s takifa

iskamTe_vednaga
08-07-2006, 10:12
za6to slaga6 vsi4ki mom4eta pod edin znamenatel?ne 4e pove4eto ne sa takiva no ima i izklu4eniq.prosto ima dva varqnta ili pogovori s nego ili se draj kato nego pred fr....nego ostavqi da se darji taka postavi go na mqsto

yo-ma-nigga
08-07-2006, 14:42
tos e mn smotan bii mu duspata ne si zaslujaa da se zanimaash s takav obitak ! ima kade kade po svesni zaebi go :-s

mil4eto_
08-07-2006, 14:48
Хехе просто да се опитва да се прави на много "готин"пред приятелите си.Но ти сама си си виновна,че търпиш такова отношение,поговори с него и ако не се променя го скъсай и си намери момче,което да знае как да се държи с едно момиче и не иска да си избива комплеските пред приятелите му. :D

IKisseDAGirL
08-07-2006, 14:50
ем ти нямаш ли си уста да му кажеш? когато пак сте насаме му обещаваш, че още 1 път случи ли се повече няма да го погледнеш и тва е :wink: само гледай да си изпълниш обещанието..

ShaDoW^ZonE
08-07-2006, 15:11
човекът просто си играе с теб.
замисли се - като сте двамата няма пред кой да се фука и пред кой да те унижава. ако имаше чувства към теб най-малкото нямаше да се подиграва с теб пред хора.

Obitax
08-07-2006, 18:18
ми като се хвърляш на такива на вратовете какво очакваш?! намери си някой свестен. и не слагай всички момчета под един знаменател [-X

napalno sam saglasen ! zaradi edin komplexar vsite da go otnesem ......
q se zamisli malko!!!

Obitax
08-07-2006, 18:20

napalno sam saglasen ! zaradi edin komplexar vsite da go otnesem ......
q se zamisli malko!!!

did1ls
08-07-2006, 18:22
Не защото НИЕ го правим, а защото ТОЙ е просто дрисльо и комплексар. Стой далеч от такива. Като пораснат да ти се обадят [-( :-D

koalka
08-07-2006, 19:00
Ами иска да се направи на мъж и на плейбой.И по този начин те наранява,но явно не го разбира.Поговори сериозно с него и му кажи да престане!

Black_Cat
08-07-2006, 19:18
emi kaji my naparvo tova koeto 4ystva6 :smt011 kvo da ne bi toi da e ne6to pove4e ot tebe :smt011

Сънчо
08-07-2006, 19:34
На твое място, като почне да ме убижда направо един юмрук в грозната мутра и ще млъкне :lol: :twisted: Така се действа с такива сладури, дето ги е срам да показват чувствата си :twisted:

summer_04
08-07-2006, 20:10
=D>

In4iTu_
08-07-2006, 20:11
Зарежи го тоя...Бий му шута точно пред "тези други", злепоставяй го...и бъди недостъпна :wink: Бъди възможно най-гадна :twisted: :mrgreen: