View Full Version : неразбирам....
въпроса ми е към момичетата които са правили анален секс: не ви ли е страх например ако нещо се изпуснете,леле аз ако съм ще умра от срам после ще ме е срам да погледна гаджето си,за това и не искам да пробвам.гаджето ми много настоява,но мен много ме е страх да не се изложа нещо ...... :(
emii parvo da te vazbudi mn dobre.. za da ne te boli mnojko... a i da vnimava kato go praite... da ne go vadi prekaleno barzo ...6toto trqbva da idvat oniq ot GOM-PROM :mrgreen: [-X :?
въпроса ми е към момичетата които са правили анален секс: не ви ли е страх например ако нещо се изпуснете,леле аз ако съм ще умра от срам после ще ме е срам да погледна гаджето си,за това и не искам да пробвам.гаджето ми много настоява,но мен много ме е страх да не се изложа нещо ...... :(
абе ей лишаваш човека от удоволствие слагай гъзЪ на масата и почвай кво се правиш са
`Death`Whore`
08-07-2006, 11:40
От вагината няма как да излязат гнусни неща по време на секс. Тя е предназначена за секс! От ануса могат да излязат и затова той не е за секс!
ima ot kakvo da te e strah
ako si go izvadi burzo shte se poluchi vakuum i .... kofti :|
От вагината няма как да излязат гнусни неща по време на секс. Тя е предназначена за секс! От ануса могат да излязат и затова той не е за секс!
научно доказано е че жените обичат да правят анален секс след навършването на 26 год ше видиш ти като станеш на 26 как ше ти го роват в дупето :twisted: :lol:
Svirka```
08-07-2006, 11:42
:smt005 Е па кфо едно насиране...нали те оби4а?Гледай по- оптимистично.Па ако те зареже му се изсери на главата и толкова.
:smt005 Е па кфо едно насиране...нали те оби4а?Гледай по- оптимистично.Па ако те зареже му се изсери на главата и толкова.
ahahahahahhahahaahahahahahahahahahahahahahahahahah aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tva e nerealnoooooooooooooooo :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
`Death`Whore`
08-07-2006, 11:44
научно доказано е че жените обичат да правят анален секс след навършването на 26 год ше видиш ти като станеш на 26 как ше ти го роват в дупето :twisted: :lol:
Научно доказано е, че хомосексуализмът е нормално нещо при доста животни, а човекът е преди всичко животно. Ти имаш ли хомосексуални контакти?
Научно доказано е, че хомосексуализмът е нормално нещо при доста животни, а човекът е преди всичко животно. Ти имаш ли хомосексуални контакти?
не ама все пак ще те роват запомни го от мене :D
`Death`Whore`
08-07-2006, 11:48
1. Това не е твоя работа.
2. Мога да чета, няма нужда да пишеш едно и също два пъти.
3. Имай уважение към жените и не се изразявай така.
4. Изобщо не е доказано научно, а е доказано статистически. Виждаш ли разликата?
ludo_mace
08-07-2006, 12:26
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt042 :smt042 :smt042 :smt042 :smt042 :smt043 :smt043 :smt043 :smt043 :smt043 :smt081 :smt081 :smt081 :smt081 :smt081
П.С.Извинявам се за спаменето, ама това не е реално :smt005 :smt005 :smt005
`Umrqla`kurva` are da ne mi sa prai6 na mnoo umna. :lol:
`Death`Whore`
08-07-2006, 12:31
Я се научи на елементарен английски и после ми говори така.
Vij ko znam elementaren angliiski. Bukvalniqt prevod na nika ti e taka. I o6te ne6to - 6ti govorq kakto si iskam ma ouuu. ;-)
`Death`Whore`
08-07-2006, 12:34
Буквалният превод на ника ми е следният: "Смърт курва". Виждаш ли, че не знаеш английски. :)
`Death`Whore`
08-07-2006, 12:36
Че думите доста често имат по няколко значения.
Imah predvid nikyt ti. ;-)
`Death`Whore`
08-07-2006, 12:38
И аз за него говоря. ;-)
Ama az znam 4e 4esto dumite imat nqkolko zna4eniq. :-s :-k
Ai pove4e nqma da fludq. :D
theraven_nz
08-07-2006, 12:42
Буквалният превод на ника ми е следният: "Смърт курва". Виждаш ли, че не знаеш английски. :)
Първата ми асоциация е "Курва на смъртта". Игра на думи...
`Death`Whore`
08-07-2006, 12:43
Има логика, обаче щях да го напиша 'The Whore of Death'. :)
gost-ama drug
08-07-2006, 12:43
аз мисля ,че ника и изкразява:Смърт,курво!
или нещо подобно
`Death`Whore`
08-07-2006, 12:44
Това беше смешно. =D>
theraven_nz
08-07-2006, 12:47
Това беше смешно. =D>
Макар и смешно, е грешно. btw май ще почна да забивам по един пирон във вратата всеки път, когато `Death`Whore` използва смайли :-D
А The Whore of Death e дългоооооооо. Сегашното се произнася много лесно, само 2 срички.
Обаче айде стига с offtopic-a дето го правим върху дупето на момичето... :-D
Бляг направи си клизма и секс кокло може :)
brutal_baby
11-18-2006, 20:09
при мен такива неща не е имало!!!имало е др ноо то е нормално заради тва че не се отпуснах
при мен такива неща не е имало!!!имало е др ноо то е нормално заради тва че не се отпуснах
пръдла :lol:
brutal_baby
11-18-2006, 20:19
емии даа:)) нещо против??не искам да се оправдавам!не беше точно така! просто първия път се бях стегнала адски мн и влизаше и въздух и тнн и после корема ме боляя..кофтии ноо нищоо всяко зло за добро
емии даа:)) нещо против??не искам да се оправдавам!не беше точно така! просто първия път се бях стегнала адски мн и влизаше и въздух и тнн и после корема ме боляя..кофтии ноо нищоо всяко зло за добро
първият път във всичко почти не се получава по най добрия начин, нали за това има и 2ри, 3ти и т.н :)
brutal_baby
11-18-2006, 20:40
мии даа:)) знамм:)) за тва се запасявам с всякакви хапчета спазмалгон!понякога и с имодиумче че не се знае:))
мии даа:)) знамм:)) за тва се запасявам с всякакви хапчета спазмалгон!понякога и с имодиумче че не се знае:))
само да не се стигне дотам да се запасиш с Постинорче :-D
panterata
11-18-2006, 20:47
и мен ме е страх да не се изложа нещо :) до сега не съм пробвала анален
brutal_baby
11-18-2006, 20:54
и мен ме е страх да не се изложа нещо :) до сега не съм пробвала анален
амии пробвай!1вият път ще съжаляваш!но от там нататък щее си ми благодарна!или така си мисля! поне ще видиш за кво ства на въпрос!но те уверявам че трябва да опиташ поне 5-6 пъти и чак тогава да кажеш дали ти харесва или не
panterata
11-18-2006, 22:42
по -хубав ли е аналния от вагиналния секс ( за момичето)?