Влез

View Full Version : Klitoren orgazam

:))))
08-07-2006, 21:28
Kato vidqh temata za vaginalniq orgazam re6ih da pusna za klitorniq.Kolko ot vas sa polu4avali i haresva li vi?Az li4no mnogo obi4am da me pipat po klitor4eto,napravo poludqvam,a vie?Svar6vate li pri klitorniq orgazam?

alkobalko
08-07-2006, 21:30
Да, всеки път(е с малки изключения де), когато го правим с гаджето ми изпитвам клиторен оргазъм. Той е доста по-често срещан от вагиналния. Много ми харесва, усещането е невероятно. И да свършвам.

Snoopy_
08-07-2006, 21:35
Kato vidqh temata za vaginalniq orgazam re6ih da pusna za klitorniq.Kolko ot vas sa polu4avali i haresva li vi?Az li4no mnogo obi4am da me pipat po klitor4eto,napravo poludqvam,a vie?Svar6vate li pri klitorniq orgazam?

OMG!

naMy4Ho_KoTe
08-07-2006, 21:40
Хехе, много си наблюдателен, Snoopy_ =D> :D
Всеки оргазъм си има своите удоволствия, като при мен клиторния го постигам доста лесно и наистина е нещо невероятно.. Само да вметна - лизане с пръстче в дупето ме кара да пищя, да драскам с нокти и после ялата треперя от удоволствие и ми трябват поне 10ина минутки за да осъзная къде съм :-D

midian
08-07-2006, 21:41

OMG!Хаха и аз така викам!

08-07-2006, 22:09
Всеки оргазъм си има своите удоволствия, като при мен клиторния го постигам доста лесно и наистина е нещо невероятно.. Само да вметна - лизане с пръстче в дупето ме кара да пищя, да драскам с нокти и после ялата треперя от удоволствие и ми трябват поне 10ина минутки за да осъзная къде съм :-D

Гениална си!

Sexapilna_kukla
08-07-2006, 22:14
I az pochti vseki put dostigam do klitoren orgazum,inache do vaginalen e dosta po-trudno,no s vremeto..... :D Da,mnogo mi haresva,chuvstvoto e neveroqtno.

Inzaghi
08-07-2006, 22:27

Гениална си! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

theraven_nz
08-07-2006, 22:30

Гениална си! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

OMG

Искаше да каже лизане + пръстче в дупето... Ако ти кажа изплези се и си пипни носа кво ще направиш? :?: :-D