Влез

View Full Version : Razdvoena ...

Tesinka
08-07-2006, 23:08
4udeh se na koi da si izleq razo4arovanieto i bolkata i poneje dosta 4esto pose6tavam tozi forum reshih da spodelq na vas...!
Priqtelqt mi v4era skusa s men :smt010 .
Cql den samo se karahme i se draznihme.Beshe ujasno!Ve4erta v skype se sdrakahme pak i taka me qdosa!!!Poneje govori samo gluposti i me izkara ot relsi napravo!Kruvta mi kipna!Neiskam da se vpuskam v podobnosti kakvo to4no e kazal...SAMO GLUPOSTI I PRAZNI PRIKAZKI!Qdosa me i mu nagovorih edni ujasni ne6ta kato ot sorta "Qvno i ti si kato vsi4ki ostanali mom4eta.pisna mi vse az da sum precakanata,pisna mi vse na tvoeto da stava..........." i sled tova izlqzoh ot skype!Sled nqkolko minuti polu4avam sms sas sadurjanie "Kusam s teb!"!!!Napravo preblednqh.vlizam otnovo v skype i toi mi kaza "AZ KUSAM S TEB!"..Boje tolkova me zabolq!A dnes razbra qvno kakvo gubi i iska da zapo4nem otna4alo!Tvardi 4e me obi4al.Togava zashto se durji otvratitelno,za6to skusa s men,zashtoto me obi4a li?!!!Sega sme razdeleni,oba4e kaza do utre da resha kakvo shte pravim!Ako go obi4am da se vurna pri nego ...!Az go obi4am.... nemoga da spra tolkova lesno da go obi4am!No me narani i sum mu tolkova qdosana!Razdvoena sum... ot edna strana iskam da sme otnovo zaedno,ot druga ne...!Strah me e,ako se vurna otnovo pri nego dali nqma da sgre6a!
Ako iskate i mojete daite mi pone edno savet4e kakvo da pravq i kakvo bihte napravili vie v tazi situaciq...!Naistina mi e mnogo oburkano...
Blagodarq predvaritelno ! :| :( :roll: ](*,) :smt009

08-07-2006, 23:14
мдам кофти проблемче
но мисля че ако се хвърлиш от 8ия етаж всичко ще бъде наред

Сънчо
08-07-2006, 23:15
Ти си тъпа ма, щом мислиш че това е "нараняване"... Ако знаеш кви ги има.... Моя съвет е да тръгнеш пак с него и да видиш кво ще стане и ако тоя път наистина те нарани както ти казваш, вече няма кво да се занимаваш...

08-07-2006, 23:16
или 8ия етаж

Sexapilna_kukla
08-07-2006, 23:19
Ako naistina go obichash-vurni se pri nego,zashtoto posle moje da sujalqvash!No ako mislish,che toi otnovo shte se durji gadno s teb i shte te narani-nqma smisul!Prosto pogovori s nego i mu kaji,che go obichash,che iskash da ste zaedno,no ako misli taka da produljava,kolkoto i da ti e gadno shte se naloji da se razdelite okonchatelno!I veche toi ako naistina durji na teb nqma poveche taka da postupva i vsichko shte vi bude ok,no v proiven sluchai,kolkoto i da go obichash,shte e po-dobre da go ostavish,zashtoto nqma smisul da budesh naranqvana,nali,a i v kraq na kraishtata nito e purviq,nito e posledniq :wink:

the_man
08-07-2006, 23:21
mn e trudno da se re6i kakvo e pravilno da se napravi f takava situaciq. no znai edno, m1jete ne se promenqt kak b1de. moje bi ako go ostavi6 i sled 2-3 meseca ne te e zabravil i se saberete 6te se e povazpital no.. ne se znae. na skoro imah slu4ai s1s 1 moq mn dobra priqtelka koqto s16to kato tebe izliza6e se vinovnata i nqma6e sili da go zareje. f kraina smetka k1saha tr1gvaha nqkolko p1ti i na nego mai mu doide ak1la v glavata ama ne s1m sguren no i taka da e... ne si zaslujava samiq fakt 4e ti e postavil ne6to kato srok govori za nego kak1v e.spore men nikoe mom4e ne zaslujava dori i vnimanieto na koeto i da e momi4e koeto se razdava taka za nego a na nego ne mu puks.trudno 6te ti e no 6te e po dobre za teb ako prosto spre6 kontakt.

08-07-2006, 23:22
що си мисля че 8ият етаж е по-лесно и по-бързо спряване в тая ситуация

както и да е де ако не те устройва слушай псевдо-съветите на форумните разбирачи

the_man
08-07-2006, 23:25
mn e trudno da se re6i kakvo e pravilno da se napravi f takava situaciq. no znai edno, m1jete ne se promenqt kak b1de. moje bi ako go ostavi6 i sled 2-3 meseca ne te e zabravil i se saberete 6te se e povazpital no.. ne se znae. na skoro imah slu4ai s1s 1 moq mn dobra priqtelka koqto s16to kato tebe izliza6e se vinovnata i nqma6e sili da go zareje. f kraina smetka k1saha tr1gvaha nqkolko p1ti i na nego mai mu doide ak1la v glavata ama ne s1m sguren no i taka da e... ne si zaslujava samiq fakt 4e ti e postavil ne6to kato srok govori za nego kak1v e.spore men nikoe mom4e ne zaslujava dori i vnimanieto na koeto i da e momi4e koeto se razdava taka za nego a na nego ne mu puks.trudno 6te ti e no 6te e po dobre za teb ako prosto spre6 kontakt.

1337 дЮЮд
08-07-2006, 23:27

пусни го още веднъж може пък да го прочете

alkobalko
08-08-2006, 06:33
Лично аз мисля, че трябва да опитате още веднъж. Казваш, че често се карате, просто сте различни характери. Всичко, което и той и ти сте казали онази вечер е било, защото сте били ядосани. В тазкива моменти, окгато човек е афектиран е способен да каже какви ли не глупости,с които да нарани човекът срещу себе си. Поговорете и започнете да правите взаимни компромиси. Надява се, ако решиш да опиташ още веднъж да не съжаляваш. Пожелавам ти успех и много щастие.

koalka
08-08-2006, 06:39
Много хора имат караници във връзките,но си прощават.Защо да не забравите?И двамата сте направили грешка и сега е време да си простите.Много е тъпо за една караница,колкото и голяма да е тя да скъсате.Разбирам,че не си виновна ти,но всеки човек греши и мисля,че трябва да му дадеш втори шанс.Нали и ти не си безгрешна?Защо не се обичате и да бъдете заедно?

iiirish
08-08-2006, 07:22
аз съм такъв човек, че бих дала втори шанс. ти не си женена за него, че нещата да ти изглеждат толкова сериозни. нищо няма да загубиш ако му дадеш отново възможност да бъдете заедно. помисли си, че той може би наистина съжалява за казаното. а ако после се окажеш отново "прецаканата", бий му дуспата и толкова. и дори тогава не съжалявай, защото опита който придобиваш сега с момчетата ще ти помогне и за напред в живота.

успех :D

chelka
08-08-2006, 07:47
AMI SPORED MEN TVA NE E
NIKAKAV PROBLEM :) NE SE DRAKAITE ZA GLUPOSTI!!!

mravu4kata
08-08-2006, 08:29
Браво на него!Дай ми Скайп името му да го поздравя. :smt064