PDA

View Full Version : Moderated: Момичета, при вас мн. кръв ли имаше и боли ли?

mersi
08-08-2006, 13:22
тааа..може да има такава тема, може да е тъпа и кво ли още не..ама реших да питам, че ме е хванала параноята :?
Значи..аз съм на 18, сега ги направих..още съм девствена.Така и с приятелите ,които съм имала не съм се навивала да го направя,никога не съм изпитвала достатъчно силни чувства. Но от скоро имам гадже, за което просто съм сигурна че това е човека, с който искам. И май тази седмица ще сме заедно през нощта и той ми намекна, че иска да правим секс..което е най-нормалното, което може да стане :) и така..ама има едно нещо, което мн ме тревожи - кръвта. Много се притеснявам.Моля ви, кажете при всички ви ли имаше кръв, много ли беше :shock:
И на всичко отгоре не знам той колко е опитен и , ако вземе че се окаже че и двамата сме девствени :shock: леле мале..дали ще се получи нещо ? :lol: ох, ами май е това..отговаряйте плс :) най-вече за кръвта ми е притеснението ..

Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Благодаря!

08-08-2006, 13:30
Винаги има първи път! Давайте смело пък квот стане ако не стане сега, втория, третия път ше стане. Ако продължиш да се притесняваш ше станеш на 20 и още ше си с катанец. То и без тва и са си в пределна възраст на базата на останалите потребители на тоя форум които на 16 знаят повече за секса от мен и жена ми взети заедно! :)

koalka
08-08-2006, 13:32
Прекрасна възможност да го направите с човека,който обичаш.Поздравявам те за това,че не си го направила с първия срещнат.По принцип си зависи много от организма на момичето дали ще има кръв или не,дали ще е малко или повече.Но по принцип при повечето е само няколко капки.Не се притеснявай.

{_^SeX^On^The^BeacH^_}
08-08-2006, 13:37
Прекрасна възможност да го направите с човека,който обичаш.Поздравявам те за това,че не си го направила с първия срещнат.По принцип си зависи много от организма на момичето дали ще има кръв или не,дали ще е малко или повече.Но по принцип при повечето е само няколко капки.Не се притеснявай.

;)

`Death`Whore`
08-08-2006, 13:38
При мен нямаше кръв, а момчето не беше особено внимателно.

krem4et0
08-08-2006, 13:46
При мен кръв нямаше,а при приятелките ме и било капки.вземи си за после една ежедневна дамска превръзка да не се изпоцапаш.сега какво лошо има да направиш секс за 1-ви път на 20-аз на толкова бях.Нищо ми няма-добре съм си,нормална съм си-просто така се получи.А и партньорът ми беше на 20 неопитен.Стана си добре-пък и това е само първият път-ако не е перфектен ще има втори и трети и още стотици.След като си сигурна,че това е чвекът-ок.кажи му ,че ти е за първи път и да се съобрази с това все пак.и да е девствен-налучка ли мястото после е лесно.Правиете повече френска любов,гушкайте се повече,целувайте се.нека сексът стане нещо естествено,а не просто защото трябва да е сега!А и да не забравяте предпазните мерки!

ProstoAz
08-08-2006, 15:06
И при мен нямаше кръв, но...си болеше. :D

Paduan`
08-08-2006, 15:15
kruvta nai-chesto e v mnogo malki kolichestva
a dori i tvoqt priatel da e devstven - spokoino .. kakvo tolkova moje da stane strashno ? :)

admiracii i ot men che si ot malkoto momicheta v 21 vek , koito sa dochakali istinskiq chovek

mersi
08-08-2006, 17:49
ох,поуспокоих се :lol: предстои удоволствието значи :lol:

Kotetoto
08-08-2006, 18:00
Pri men nqmsashe krav...spoks...i da ima ne si misli,che 6 e super mnogo,apk i vsi4ko tova e napralno normalno nqma kakvo da se pritesnvash

Tempestjuji
08-08-2006, 18:56
При мен нямаше кръв, а момчето не беше особено внимателно.

alkobalko
08-08-2006, 20:31
Първо поздравления, че си изчакала да го направиш с човек, който обичаш и те обича. За кръвта и болката не се притеснявай, при мен нямаше и при много други момичета не е имало. Ако си спокойна и се отпуснеш,за да се насладиш на момента всичко ще мине добре. Успех!

08-08-2006, 20:40
При мен нямаше много кръв, няколко капки по бельото след това. Не си мисли, че трябва да шурне някаква река от кръв :wink: А вие не сте ли си говорили дали той го е правил до сега?
Иначе за болката - при мен беше доста голяма и първите няколко пъти не стана...Но това не отказа момчето и беше адски мил и реагира адекватно в ситуацията :smt008 И така накрая всичко стана рязко, болката беше голяма, но мина за части от секундата! УСПЕХ! :D

BorderManager
08-08-2006, 20:45
Maй след толкова еднакви мнения трябва да се е изяснило, че ако беше такава колосална болка, човечеството нямаше да просъществува повече от век от възникването му, а?
Или още не е ясно? :roll:

rowzz
08-08-2006, 20:59
Maй след толкова еднакви мнения трябва да се е изяснило, че ако беше такава колосална болка, човечеството нямаше да просъществува повече от век от възникването му, а?
Или още не е ясно? :roll:
а пък аз си мисля че в темата се питаше дали ще има кръв а ?..

BeHuTo_91
08-09-2006, 00:14
men znaete li koe me pritesnqva? 4e ako sme v tqh ili nqkade na kupon abe kadeto 6te da e... malko kofti 6e e posle petna kryv po 4ar6afa. :oops: :cry:

08-09-2006, 00:31
men znaete li koe me pritesnqva? 4e ako sme v tqh ili nqkade na kupon abe kadeto 6te da e... malko kofti 6e e posle petna kryv po 4ar6afa. :oops: :cry:

Men sashto mnogo me pritesnqva tova.......

alkobalko
08-09-2006, 06:17

Men sashto mnogo me pritesnqva tova.......

Не се притеснявайте толкова за кръвта. Няма да кърви като фонтан, ако има (а при повечето момичета няма) са няколко капки. Ако все пак се притеснявате толкова сложете една кърпа и готово. Но все пак по мое мнение няма място за притеснение.

Snoopy_
08-10-2006, 01:30
Те ще са няколко капки ако има. Могат да са повреме на секса, и ще са мн разредени с смазка, лесно се пере, или след около половин час, по белиото ти. Споко

Amayo
08-10-2006, 02:05
Аз веднъж водих една да я еба в апартамента на баба ми и после кво ли не пробвах кръвта се изми почти ама тая мъзга се не чисти с нищо и сега се надявам добричката ми баба да не си обръща матрака :lol: .

BuBoLiNa
08-10-2006, 13:10
hmm..zavisi ot debelinata na himena...pri mene te4e kruv no ne mnogo..no ne i dve kapki,kakto si4ki kazvat,no be6e adski golqma bolka :cry:

miloto_girl_4e
08-10-2006, 13:17
При мен имаше и от двете, но болката беше повече от кръвта... :?

Angle_f
08-10-2006, 23:06
Nie i dvamata bqhme devstveni i nqma6e kryv,no bole6e ne nqkvi adski bolki ama ne e mn priqtno

08-10-2006, 23:27
ami pri vseki e razli4no , na priqtelkata mi ne i te4e dori i kapka kruv! i vsi4ko i be6e nared , malko q bolq ama posle kaza 4e i e bilo gotino :)

NAT LA GITANE
08-10-2006, 23:34
pri men nqma6e nito kap4ica!!!!!! togava6niq mi priqtel be6e mn opiten i se obi4ahme mnogo....i daje posle me buzika6e 4e ne sum bila devstvena:) no bole6e.....purvite 4-5 puti be6e stra6en diskomfort :) daje po edno vreme si smileh 4e ne sum normalna :) vikah si "eeee kvo tolkova mu haresvat na toq sex" :D taka 4e spoko....si4ko 6te e nared!!!

08-12-2006, 10:51
huh..da si kaja i az..ami pos-koro imashe bolka,otkolkoto kryv..po vreme na samiq sex nqmashe kryv,4ak sutrinta kato otidoh do toaletnata .. i posle me bolqha karakata i tva beshe..ne e koi znae kakvo udovolstvie pyrviq pyt ama qko beshe vse pak :lol: :lol: :lol:

`Death`Whore`
08-12-2006, 10:52
Как ще те болят краката? Да не са те колили?

08-12-2006, 11:08
При мене нямаше капка кръв и не ме боля ама грам! При всеки е различно :)

kudravoto
08-12-2006, 11:10
mi nqma6e kruv i ne bole6e

08-12-2006, 11:13

am greshno se izrazih mai..ne krakata, a po-skoro bedrata..ot vytreshnata 4ast,nagore tam :lol: ne6to kato muskulna treska :shock:

ProstoAz
08-12-2006, 11:16

am greshno se izrazih mai..ne krakata, a po-skoro bedrata..ot vytreshnata 4ast,nagore tam :lol: ne6to kato muskulna treska :shock:

Хахахаххахаах
И мен така... :lol: