Влез

View Full Version : Въпрос ( към момичетата)

гати, не мога да се регна
08-08-2006, 14:17
Абе хора при височина 1, 68 и при тегло 53 кила и при положение, че съм на 13 колко горе-долу трябва да ми е гръдната обиколка?

SlyN4o`f
08-08-2006, 14:26
Височина,килограми това няма абсолутно никакво значение! 8-[

08-08-2006, 14:29
#-o to gradnata obikolka ne zavisi ot viso4inata mila vseki si e razli4en az sam po niska ot teb a obikolkata mi e 90sm ima po visoki s po malka :D

sun4e
08-08-2006, 15:27
ам аз съм по ниска от теб и обиколката ми е 84 :roll:

midnight...
08-08-2006, 16:15
зависи си от гена ти, никой не може да ти каже кое е нормално
при всеки е строгоиндивидуално дали ще е с малка или голяма гръдната обиколка

In4iTu_
08-08-2006, 17:55
Височината и теглото ти нямат влияние върху гръдната ти обиколка..Всъщност, ако си някаква дебела...половината ти гърди ще са мазнини, но това е друг въпрос..Ти не си дебела явно.. Аз съм много ниска, обаче пък гръдната ми обиколка не е особено малка :oops: Така, че...зависи от рода на майка ти и на баща ти :wink: А ти защо питаш?

did1ls
08-08-2006, 18:07
Височина,килограми това няма абсолутно никакво значение! 8-[ =D> =D>

malko mace
10-25-2006, 16:20
Ebasi tapite otgovori cheta tuka-kato ste nekompetentni po vaprosa,prosto ne pichete!Eto kakvo,milichka-razmera na gradnata obikolka zavisi nay-veche ot nasledstvenostta,kakvo si nasledila ot roditelite ti i samata ti fizika,zavisi ot kilogramite-da ste vijdali mnogo kliochti i kokalesti mladi dami s ogromni cici,razbira se,ako ne sa silikonovi!Saglasna sam,che pri debelite hora polovinata i poveche e slanina,taka che triabva da se nameri zlatnata sreda.Na men lichno cicite mi se stopiha,kato otslabnah drastichno-tochno na men ne mi gi razpraviay tia,che ne zaviselo ot kilogramite-ot koia planeta padate,be?-che nali cicite sa sastaveni ot mastni jlezi-kato si slab,ne moje da sa ti kliochtavi samo opredeleni chasti na tialoto,a drugite da ne sa!No vse pak idealna gradna obikolka niama-za vseki chovek e razlichno i varira!!! :smt011

Blackie
10-25-2006, 19:11
Ebasi tapite otgovori cheta tuka-kato ste nekompetentni po vaprosa,prosto ne pichete!Eto kakvo,milichka-razmera na gradnata obikolka zavisi nay-veche ot nasledstvenostta,kakvo si nasledila ot roditelite ti i samata ti fizika,zavisi ot kilogramite-da ste vijdali mnogo kliochti i kokalesti mladi dami s ogromni cici,razbira se,ako ne sa silikonovi!Saglasna sam,che pri debelite hora polovinata i poveche e slanina,taka che triabva da se nameri zlatnata sreda.Na men lichno cicite mi se stopiha,kato otslabnah drastichno-tochno na men ne mi gi razpraviay tia,che ne zaviselo ot kilogramite-ot koia planeta padate,be?-che nali cicite sa sastaveni ot mastni jlezi-kato si slab,ne moje da sa ti kliochtavi samo opredeleni chasti na tialoto,a drugite da ne sa!No vse pak idealna gradna obikolka niama-za vseki chovek e razlichno i varira!!! :smt011
Твърдението ти, че не може да има слаби жени с голям бюст, е абсолютно погрешно!!! Аз лично познавам няколко момичета, които са доста слаби, и въпреки това имат голям бюст. Разбира се, когато момичето е пълно, няма как това да не се отрази на размера на гърдите му, но иначе за другото е строго индивидуално! [-(

no0k1e
10-25-2006, 22:28
6000 marki