View Full Version : Pisna mi veche .. ne se izdyrja taka !! :(
FiRe_LaDy
08-08-2006, 21:15
Eto i moq shiban problem.Ot dosta vreme s bashta mi ne se razbirame.Edvam go tyrpq veche.PO edno vreme mi vikashe che se drogirvam i t.n.Dyrjeshe me mnogo izkyso.A nqmashe smisal.Ne praveh nishto neredno ili glupavo.Vinagi sam se zamislqla kakvo shte kajat roditelite mi ako razberat.Uspqh da go nakaram pone za tova da mi vqrva,no sega pak e pochnal s negovite gluposti.Bqh izvyn grada za nqkolko dena (sedmica) i sega se priviram,no ot blizo 20 dena ne sam se vijdala s nai dobrata mi priqtelka i dnes reshih da si prekaram celiq den s neq.I eto pak problemi.Ne sam se pribirala,ne sma se seshtala za nego,ne sam pomagala v doma i t.n. i t.n.Pak neshto nqkoi go qdosal i estestveno shto pak da ne si go izkara na men.Nali sam malka i ne moga nishto da mu kaja ... ne veche NE IZDYRJAM.Mislila sam mnogo pyti da se mahna ot doma,no vinagi ne sa mi stigali silite.Sega obache zapochna da me zaplashva che i neta nqma da mi plati,a men samo shibaniq komp me spirashe za da se mahna.Pak i me beshe strah da ne doide i da me prebie kato me nameri.Ama veche chashata prelq.Poreden skandal,za poreden pyt mi se natqkva vsqko edno neshto koeto e praveno za men.Tova stava mnogo chesto ... s vremeto stava vse po chesto.Ne vqrvam oshte mnogo da izdyrja.Molq vi kajete mi ima li smisal da se maham ot nas????Veche sam totalno obyrkana.Pisna mi ot toq skapan jivot.Plsss savetcheee ??? :smt010 :smt010 :smt010 :smt010
De_mikke
08-08-2006, 21:34
Kakvo da pravish neznam...ne moga da ti kaja.Ne sym izpadala v takava situaciq,smisyl i az se karam s nashte,no v ramkite na normalnoto.Samo edno moga da ti kaja-nedei da bqgash ot vas,zashtoto nqma da e za pove4e ot 1 den,a dori i da idesh pri priqtelka ne si misli 4e tq shte te ostavi da ostanesh pri neq za dylgo,shtoto ako nqmash pari nqma koi da te hrani i t.n.
ne razbrah dali se drogirvash...no ako se i bashta ti te e usetil e normalno da ti vika
"Vinagi sam se zamislqla kakvo shte kajat roditelite mi ako razberat" (ot tva izre4enie zaklu4ih 4e moje bi se drogirvash)
spored men vsi4ko tova koeto si napisala tuk trqbva da go printirash i da mu go pro4etesh,zashtoto toi ochevidno ne razbira kakyv natisk ti prilaga s dyrjanieto si,kato bqgash ot problema si nqma da go reshish trqbva da napravish neshto
Dano se opravite
Dushichko, znam che e trudno, znam che ti izglejda nevazmojno kato reshenie, no prosto trqbva da pogovorish mn seriozno s nego i da mu kajesh sichki tiq neshta v ochite... Imam edna priqtelka, vuzrastna jena, koqto e mn dobar psiholog i ot neq razbrah 2 mn vajni neshta: parvo - govoreneto mu e maikata;)
i vtoro: sichki problemi na chovek idvat ot semeistvoto. zatova pogovori s nego chas po-skoro, poneje vsqka 1 takava situaciq puska korenite na cql kup problemi v budeshte vreme...
Dushichko, znam che e trudno, znam che ti izglejda nevazmojno kato reshenie, no prosto trqbva da pogovorish mn seriozno s nego i da mu kajesh sichki tiq neshta v ochite... Imam edna priqtelka, vuzrastna jena, koqto e mn dobar psiholog i ot neq razbrah 2 mn vajni neshta: parvo - govoreneto mu e maikata;)
i vtoro: sichki problemi na chovek idvat ot semeistvoto. zatova pogovori s nego chas po-skoro, poneje vsqka 1 takava situaciq puska korenite na cql kup problemi v budeshte vreme...
=D>
deem(нерегистриран)
08-09-2006, 07:54
Fire_LaDY,
Сигурно не е редно,но ще пуликувам адреса на един сайт(по изключение) ,защото наистина се надявам да ти помогне-ако не друго поне да се опиташ да си обясниш какво става:
http://esotherica.freecom-int.com
Ako модераторите изтрият адреса,можеш да погледнеш темата "За депресираните",която съм постнал в този клуб(май е на 2-ра страница)или да гледаш някой път предаването на Димитър Захариев по телевизия М-САТ в петък от 21.00 до 22.00.
Надявам се да бъде полезно за теб и да ти бъде добре.
FiRe_LaDy
08-09-2006, 11:10
Ami ne ne se drogirvam.Nz kak go tylkuvash,no iskam da ti kaja che ne se drogirvam.Govorila sam s nego veche.Ama efekta e nulev.
Inache deem mersi za linkcheto.
fuck_you_baby
08-09-2006, 11:22
of nz kakvo da ti kaja 6tot i az toku 6to se skarah s na6ite i sega sam mn qdosana :smt013
Lorraine
08-09-2006, 11:48
Eto i moq shiban problem.Ot dosta vreme s bashta mi ne se razbirame.Edvam go tyrpq veche.PO edno vreme mi vikashe che se drogirvam i t.n.Dyrjeshe me mnogo izkyso.A nqmashe smisal.Ne praveh nishto neredno ili glupavo.Vinagi sam se zamislqla kakvo shte kajat roditelite mi ako razberat.Uspqh da go nakaram pone za tova da mi vqrva,no sega pak e pochnal s negovite gluposti.Bqh izvyn grada za nqkolko dena (sedmica) i sega se priviram,no ot blizo 20 dena ne sam se vijdala s nai dobrata mi priqtelka i dnes reshih da si prekaram celiq den s neq.I eto pak problemi.Ne sam se pribirala,ne sma se seshtala za nego,ne sam pomagala v doma i t.n. i t.n.Pak neshto nqkoi go qdosal i estestveno shto pak da ne si go izkara na men.Nali sam malka i ne moga nishto da mu kaja ... ne veche NE IZDYRJAM.Mislila sam mnogo pyti da se mahna ot doma,no vinagi ne sa mi stigali silite.Sega obache zapochna da me zaplashva che i neta nqma da mi plati,a men samo shibaniq komp me spirashe za da se mahna.Pak i me beshe strah da ne doide i da me prebie kato me nameri.Ama veche chashata prelq.Poreden skandal,za poreden pyt mi se natqkva vsqko edno neshto koeto e praveno za men.Tova stava mnogo chesto ... s vremeto stava vse po chesto.Ne vqrvam oshte mnogo da izdyrja.Molq vi kajete mi ima li smisal da se maham ot nas????Veche sam totalno obyrkana.Pisna mi ot toq skapan jivot.Plsss savetcheee ??? :smt010 :smt010 :smt010 :smt010
i az sym v tva polojenie,samo malko e po-razli4no...zatva daite syveti pls :cry:
FiRe_LaDy
08-09-2006, 12:57
Mi to az moga da ida i pri baba mi.Tq jivei na blizo do doma.Moga i v edna priqtelka da ida,nai - dobrata mi.Tq nikoga nqma da me izhvyrli ili da me ostavi sama !!! Nai malkoto ako nqmam pari i tq da go vijda i da ne me prieme!Tva shte e adski typo.To ako imah prai i ne bqh v tova polojenie nqmashe da ima smisal da otida v tqh .... :evil:
Не ти препоръчвам да се изнасяш от вас...По-добре гоеори с баща ти. Това е най-добрият вариант за момента :roll:
навигатора
08-10-2006, 21:02
следващия път като ти се развика и ти му се развикаи... скарй му се ама яко!! без въобще да ти пука !! ядосай се .. спонми си за миналите пъти как ти е викал кажи му всичко което мислиш !! ама без да ти пука !! ама хич!
разреви се тама.... от де да знам.. вкарай некакви нечовешки емоции и може да те съжали и да ти влезе в положението и да те разбере :)
Какво да ти кажа. Ти сама си го каза много добре, "пак на мен ще си го изкара, нали съм най-малка". Как да ти кажа. Той не го осъзнава, но наистина ти си му осносвната цел на която си го изкарва когато му е гаадно. Но ти спомена, че те обвинявалв много неща, но подметна нещо ... "добре че не разбра". Какво да не еразбрал? Този човек има параноичен характер. С подобни хора се живее трудно и най-лошото е че ти ... без да го осъзнава му пречиш. Това се доказва от факта че постоянно ти натяква колко много труд и пари е хвърлил по теб. Значи той е явно човек който трудно дава и иска прекалено много от другите да получава. Това са хора имащи се за безгрешни и освен това са много критични и деспотични към другите. Това са параноичните характери.
За съжаление начини за оправяне с подобни хора ... и да има аз не ги знам. Това което Мога да те посъветвам е да говориш с него когато не е ядосан и да повдигнеш темата толкова ли много му пречи това, че те е отгледал. Накарай го да си зададе въпроса защо те отглежда и т.н. Уффф как да ти кажа за другото понякога гледай да изтъквашщ някой негови грешки като внимаваш да не го ядосаш. Накарай го и да се почувства виновен за думите си и обвиненията.
Като за край ще ти кажа че опдобни хора винаги те обвиняват без причина постоянно ще те подозират в нещо смешно и трябва да знаеш че е в природата им да са егоистични. Единствоното, което не го прави толкова голям егоист към теб е че си му дете. Освен да го накараш да се гордее с теб и да знае за какво да е отгледал ... друго не знам какво да направиш. Бъди силна подобни характери е почти невъзможно да се променят. Просто ги търви и гледай да си много близка с него и му внуши по някакъв начин че ти не си му врак или конкурент и че си винаги на негова страна и мислиш за него. Това е. Не бягай от вас това нищо няма да оправи. Успех и ако искаш да то кажа още неща ... имам какво да ти кажа де прати ми ЛС и ще ти дам скайпа ми.
BeBencEto
08-11-2006, 07:40
ohh emi to i na mene taka...vij kakvo bashta ti te obicha ujasno mnogo prosto ne moje po cql den da sme navun..stani ei taka na puk utre po ranichko i izchisti celiq apartament ama go lusni i posle si izlez...nqma da mogat i duma da ti kajat...te prosto si msilqt che kato imat momiche trqbva da im se pomaga a ne te kato sa po cql den na rabota i se preberat da pochnat da vurshat tova onova a ti da si kisnesh pred kompiutara ili da si navun...a gi razbiram i v4era napravih to4no tova izi4istih i opravih vsi4ko....
еми говори с него-кажи му колко ти е неприятно така като ти няма доверие и ти говори глупости и т.н.!но определено според мен няма смисал да бягаш от къщи-така най-много да стане по зле в краина сметка ти като се махнеш от там тва няма да е вечно все някога ще ти се наложи да се върнеш и тогава...
не не според мен няма смисал и няма да е правилно ако го направиш това [-X
e i mene pisna da ne xodq za 2ra godina na more,ama ne se turpi ve4e. :smt013 e drugata 6te xodq. \:D/ :mrgreen: :-({|=