View Full Version : Mnoogo goliam problem!
Rabotata e tam 4e az sam bg a toi rqzan!mnogo se obi4ame i sme zaedno ot blizo 2 godini!znam 4e 6te kajete ama te sa prosti,te sa smotani i t.n!da znam no toi e razli4en vse pak e izrasnal v takava sreda 4e e nqmal kontakt s drugi turci!problema idva ot tova 4e trqbva da se kriem ot vsi4ki za da ne razberat za nas!tova e nqkakav ad i ne go pojelavam na nikoi!neznam kakvo da napravq!pomognete mi!na6te kazaha 4e ako razberat 4e si imam rabota s nqkoi rqzan 6te me skalpirat i da si tarsa druga ka6ta!tehnite sa6to sa mu spodelqli 4e nqma da sa dovolni nikak ako si hvane nqkoe bg momi4e!nerazbiram na4ina im na mislene!kakvo trqbva da napravim za da go promenim pone malko?i kak da postapim?da se kriem li o6te i da prodaljave taka?ili da im kajem!predlojete mi ne6to no samo da ne se razdelqme! :cry: :(
ProstoAz
08-08-2006, 23:52
Крили сте се от всички в продължение на 2 години?! :shock:
Мисля, че е време да съберете смелост и да кажете на родителите си, като ги поставите пред избора или да сте заедно с тяхно съгласие или без такова. Кофти е да се криете и незнам как сте издържали толкова време, но това не е никак приятно...Не трябва да продължава повече... [-X
LP_girl_14
08-09-2006, 00:51
Щом сте заедно от 2 години,тва предполага ч е сте изградили една сериозна връзка и мисля че е време да се изправите пред всички и да кажете какво изпитвате един към друг.Да,той е турчин,ама ти го обичаш,ти си българка и той те обича!Тва е най-важното.Щом това не създава проблеми между вас и приемате другия,такъв какъвто е ,няма защо другите да се бъркат.Не сте извършили някакво престъпление,че да се криете като престъпници.Не е грях да обичаш!Говорете с родителите си и ги усведомете за това,което става между вас.Това не е просто мимолетен флирт.2 години не са шега работа :!:
da i az taka mislq!thanks za savetite!utre e golemiq den i 6te im kajem vsi4ko!puk kakvoto stava da stava!
В любовта няма граници...това означава и ,че няма значение в каква националност човек ще се влюбиш...Аз нямам против да съм с циганка например (не ония дето ти говорят на "ау ма какууу").Стига да е възпитана, образована, с чувство за хумор...абе не виждам смисъла на тея расистки истории...обичайте се...и късмет за утре...ще стискаме палци :wink:
Все някога ще разберат,защото вие не можете да се криете.Трябва да кажете на ваще и техните и те трябва да приемат истината каквато е.Не стига,че 2 години сте се крили.
mda... trqbva da im kajete ama mnogo vnimavaite kak 6te go napravite 6tot moje da ima posledstviq. f smisal 4e ne e umestno primerno da go zeme6 s1s sebe si kat kaje6 na va6te i taka.... :?
btw na kolko godini ste?
Sex_master
08-09-2006, 07:47
mda... trqbva da im kajete ama mnogo vnimavaite kak 6te go napravite 6tot moje da ima posledstviq. f smisal 4e ne e umestno primerno da go zeme6 s1s sebe si kat kaje6 na va6te i taka.... :?
btw na kolko godini ste?
CrazyWitch
08-09-2006, 08:25
btw na kolko godini ste? Аз пак мисля, че точно с него трябва да иде. Поне ако ще бият нея да бият и него ;-) Та базика на страна. Кажи после какво е станало pls. Понеже ми е интересно как ще реагира едно БГ семейство или ... турците на тая новина. Не разбирам наистина какво толкоз? Защо хората се разделят така. Тая омраза е взаимна. Та ние сме си едно цяло. Да ева. Ако ние не бяхме така озлоблени и те нямаше да бъдат, и обратното. Това си е една голяяма верига.
kato govorite pi6e da razkaje6 kakvo e stanalo az sa6to sam na mnenie 4e lubovta e po silna ot vsi4ko kasmet
luda`flirtajika
08-09-2006, 19:13
rqzan :D:D do sa takaa uma ne bqh 4uvala-spox mnenieto na vashite ne moje se promeni :D:D -basi uspokoenito ti dadoh-ta 2 godini-dosta vreme e -kajete im,no budete dvamata zaedno
Anti_turkey
08-09-2006, 19:25
a we zaebi go toq rezak , tolkova po-dobri Bylgari ima ot nqkva chalma , i kak po dqvolite negovite turski roditeli shte mu zabranqt da se vijda s Balgarsko momiche ?! Tiq sa nqkvi fanatici , mrazqt Balgarq. Zareji chalmite bydi istinska BG !
luda`flirtajika
08-09-2006, 19:26
a we zaebi go toq rezak , tolkova po-dobri Bylgari ima ot nqkva chalma , i kak po dqvolite negovite turski roditeli shte mu zabranqt da se vijda s Balgarsko momiche ?! Tiq sa nqkvi fanatici , mrazqt Balgarq. Zareji chalmite bydi istinska BG !
tva,4e hodi s tur4in ne zna4i 4e ne e istinska BG,a i 2 godini-nqma vru6tane-trugnala e ..pone da produlji
Nai posle im kazahme i na tehnite i na na6te i ni olekna vapreki posledstviqta!v momenta ne si govorim s na6te no ne mi i puka ve4e!te napravo neznaeha kade se namirat kato im kazah,parvo mal4aha malko a sled tova zapo4naha da mi vikat i t.n!az sam nqmala gram um,kak sam mojela da go naprava tova ne6to!bila sam se sabrala s 4ovek ot poteklo koeto nenavijdat i o6te kup prostotii!I s nego ne e minalo leko!nqma kakvo drugo da napravim ve4e,6te trqbva da se saglasqt s ne6tata!6te mal4at izvestno vreme no nadqvam se da im mine!
radvam se 4e ne6tata malko ili mn sa se opravili
a te 6te se primirqt ne sas sityaciqta i 6te im mine
Nai posle im kazahme i na tehnite i na na6te i ni olekna vapreki posledstviqta!v momenta ne si govorim s na6te no ne mi i puka ve4e!te napravo neznaeha kade se namirat kato im kazah,parvo mal4aha malko a sled tova zapo4naha da mi vikat i t.n!az sam nqmala gram um,kak sam mojela da go naprava tova ne6to!bila sam se sabrala s 4ovek ot poteklo koeto nenavijdat i o6te kup prostotii!I s nego ne e minalo leko!nqma kakvo drugo da napravim ve4e,6te trqbva da se saglasqt s ne6tata!6te mal4at izvestno vreme no nadqvam se da im mine!
Куууууулллл =D> .От сега нататък само успехи и без проблеми :wink:
Щом сте заедно от 2 години,тва предполага ч е сте изградили една сериозна връзка и мисля че е време да се изправите пред всички и да кажете какво изпитвате един към друг.Да,той е турчин,ама ти го обичаш,ти си българка и той те обича!Тва е най-важното.Щом това не създава проблеми между вас и приемате другия,такъв какъвто е ,няма защо другите да се бъркат.Не сте извършили някакво престъпление,че да се криете като престъпници.Не е грях да обичаш!Говорете с родителите си и ги усведомете за това,което става между вас.Това не е просто мимолетен флирт.2 години не са шега работа :!:
съгласна :D
Angel_Girl
08-10-2006, 23:06
Radvam se za vas. I az sam na mnenie, 4e za lubovta granici nqma i za tova nqma zna4enie, ot kakvo poteklo e 4oveka, koito obi4a6. Sarceto ne izbira po nacionalnost ili ne6to takova. Mn se radvam, 4e ste kazali na roditelite si. Rano ili kasno 6te go priemat, za6toto v kraina smetka 6te vidqt, 4e s nego si 6tastliva, a tova e nai-vajnoto i 6te osaznaqt, 4e jivota si e tvoi i 4e ima6 pravo sama da izbira6 s koi da bade6. Kasmet za napred