View Full Version : priqteli ili neshty poveche?
mechtaq_za_teb
08-09-2006, 08:45
sigurno ima i drugi takiva temi no vse pak iskam da vi popitam sluchvalo li vi se e da ste mnogo dobar priqtel s nqkogo,no da useshtate 4e toi iska neshty pove4e ot priqtelstvo?na mene mi se sluchva i neznam kakvo da pravq.
Ah...kak ni se e slu4valo...i dovede do golemi uslojneniq...
Mi mila...zavisi ot situaciqta (dai ni malko pove4e info)...use6ta6 4e prilqtelq iska ne6to pove4e...a ti?
vsi4ko zavisi ot teb...ako smqta6 4e moje da se polu4i ne6to pove4e ot priqtelstvo...opitai...ako ne - budi iskrena i 4estna i se opitai da zapazi6 priqtelstvoto :)
da na vseki mu se e slu4valo az obarnah grab na vaprosniq priqtel dokato svar6i vsi4ko i sled tova pak si stanahme priqteli
Ако го харесваш-действаш.Ако не-седни и поговори с него.Не го режи грубо,защото така може да го загубиш и като приятел.Случвало ми се е два пъти и първия път,понеже не изпитвах нищо към него пък и той ме изнервяше и го отрязах доста гадно.Оттогава се разбираме доста зле,той с наранени чувства,аз с гузна съвест....затова говори с момчето и му обясни това,което чувстваш.
ако прецениш, че евентуалната ви връзка реално има бъдеще, тогава - остави се на течението! щом и двамата изпитвате по-специални чувства един към друг не пропилявайте щастието си и хубавите мигове, които ще изживеете заедно
BeBcHeTo
08-09-2006, 11:05
Da na seki se e slu4valo
adDicTeD`tO`yOu
08-09-2006, 11:45
Ми и на мен ми се случи...обаче той просто си ми каза...аз казах,че ще сме просто фр и ся сичко си е Ок...
А ти искаш ли нещо повече от приятелство?
Ами не можеш да направиш кой знае колко много.Просто,ако имаш чувства сте заедно,ако не-не сте.Лесно е.Нека той реши дали ще сте приятели или не,защото все пак той има чувства,а не ти.
Tempestjuji
08-09-2006, 13:44
Само ти знаеш какво да правиш!!Никой друг..Не ни питай, а послушай сърцето си!!
White_Shadow
08-09-2006, 14:10
Само ти знаеш какво да правиш!!Никой друг..Не ни питай, а послушай сърцето си!!
Това исках да кажа. :-D