View Full Version : Преебан
МИ хора я кажете са к'ъв е проблема с мойта путка (приятелката ми) щото е са преди малко я .... и след 45мин. и потече кръв а и свърши преди седмица и малко.. Може ли да сам и направил нещо щото не се бяхме виждали 1седмица и .. така ... да си наваксам малко по - грубичко... сещатате се.
BorderManager
08-09-2006, 11:23
Преебал си я нея, не ти си преебан. [-(
Разбирай първата дума в буквалния смисъл. :wink:
абе на тая още и тече... к'во да праим... са нема на сухо да седим па неще в ГЗ а не мое да праи свирки...
mimi_sugababe
08-09-2006, 11:49
e moi 4ovek prekalil si ami sigurno ne6to e stanalo mai na lekar trebe da se hodi nz vie re6ete:}}}}}}}}}}}}}}}}}}
Lorraine
08-09-2006, 11:52
офф мразя ги такива,абе вий за едно е*ане ли сте бе????И кво от тва че не сте се виждали много време,тва не ти дава правото да се държиш грубо.. :smt013
абе то от любов бе... Как да не я джаскам като за последно се 1... аз не изневерявам... :) не много а за мен 1 седмица без секс .... не стаа а и не сам чекиджияяяяяяя
BeBcHeTo
08-09-2006, 11:55
Ve4e nema nekoe mom4e koeto ne e sas priqtelkata si samo za ebaneto
ne izneverqvash , a si pusnal tema za "broiki"
smeshnik
adDicTeD`tO`yOu
08-09-2006, 11:59
хххх баси пича :evil:
Juicy_Lucy
08-09-2006, 12:02
ae ti dobre li si?!?!?kak moje taka da govori6 za priqtelkata si???
no comment
Не бе аз си я маам тя не ми е за друго само за секс... :)
Juicy_Lucy
08-09-2006, 12:18
няма лошо..само бъди малко по-внимателен,че ако вземе да разказва наляво-надясно за тая кръв ,може да спрат да ти пускат заблудените момиченца хахах ае успех :-D
~~`MaLaK-b3b40`~~
08-09-2006, 12:34
ти тъп ли си или да? не ти ли дойде на ума да си по-внимателен а? а ся са жалваш тука? и това че не сте се виждали 1 седмица не е оправдание за твоита тъпа постъпка. на тебе ся нищо ти няма нали апак горкото моми4е.... напрао нямам думи .... :smt018 :smt017 :smt011
споко мина и вече и пак я разпрах ма тоя път немаше кръв :)
Те тея дет говорат и наливат най-много кви ебачи са,са най-смешни.Мислиш ли,че ти се дига рейтинга като постоянно говориш колко си велик,а всъщност си комплексирано от външния си вид педерасче
Ами сиурно от това,че си бил по-груб си я разранил нещо и за това.Следващия път давай по-леко.
Svirka```
08-09-2006, 13:37
Твойта "путка", а?Грубиян :smt013 :smt018 Щом си за едното чукане по-добре иди си хвани някоя за еднократна употреба.Ако бях на мястото на приятелката ти, щях да те зарежа... :smt019
barny_89
08-09-2006, 13:55
Виж тука вече можем да поспорим. Аз имам приятелка от почти 2 години и супер много държа на нея много си я обичкам и много държа на нея. Заради такива като автора на темата момичетата си мислят че сме с тях само за едното ебане а всъщност не е така. Едно момиче има много повече и много поцении възможности от това да направи една свирка или да се надупи или нещо от сорта.
sexy_tigar4e_MM
08-09-2006, 15:00
офф мразя ги такива,абе вий за едно е*ане ли сте бе????И кво от тва че не сте се виждали много време,тва не ти дава правото да се държиш грубо.. :smt013
=D> =D> =D>
sexy_tigar4e_MM
08-09-2006, 15:00
[-X
ooo ima IMA :smt008
sexy_tigar4e_MM
08-09-2006, 15:01
Твойта "путка", а?Грубиян :smt013 :smt018 Щом си за едното чукане по-добре иди си хвани някоя за еднократна употреба.Ако бях на мястото на приятелката ти, щях да те зарежа... :smt019
NA SU6TOTO MNENIE SAM =D>
Има има, аз съм такъв :-D даже пуснах такава тема. Едва ли ще правя секс някога :(
SiLveToOo```
08-09-2006, 15:21
Виж тука вече можем да поспорим. Аз имам приятелка от почти 2 години и супер много държа на нея много си я обичкам и много държа на нея. Заради такива като автора на темата момичетата си мислят че сме с тях само за едното ебане а всъщност не е така. Едно момиче има много повече и много поцении възможности от това да направи една свирка или да се надупи или нещо от сорта.
Evala ti pravq.........
Съгласен, може да и си повредил нещо матката, харабия, браво бе герой
Те тея дет говорат и наливат най-много кви ебачи са,са най-смешни.Мислиш ли,че ти се дига рейтинга като постоянно говориш колко си велик,а всъщност си комплексирано от външния си вид педерасче
=D>
истината боли :cry: :cry:
ti si q liu6til kato dart kozel mlada vyrba :-D
ProstoAz
08-09-2006, 22:40
С това считам темата за приключена!